Yardım Laptop pilde kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mcanbal4

mcanbal4

Üye
    Konu Sahibi
Laptop pilde kasıyor
merhaba. lenovo z510 i5 6gb ram nvidia gt740m 2 gb özellikli laptopum var bundan 2 gün önce league of legends oyununu pil de oynamaya kalktım . şarjdayken - 60 65 fps arası değişiyordu pildeyken 15 20 oldu ekran özelliklerini düşürdüm aynı. sorun oyunda dedim fifa 14 ü açtım oda kasıyor fps düşüyor . yüksek performans seçili intel grafik ayarlarındanda hep max perf. seçili ..yüksek performans gelişmiş güç ayarlarını da ayarladım. hala aynı arkadaşlar yardımcı olabilicek var mı ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Oyun oynarken fişe takıp bataryayı çıkararak oynamalısın. Fişe taktığında grafik değişiyo. Daha iyi sonuç alırsın pilde kasması normaldir. Bende Hp var pilde yada fişte oyun oynarken çok ısınıyo zaman zaman kapandığı bile oluyo. Sanırım bu yönden masaüstü daha iyi.

Hasand.

Hasand.

Üye
laptopların ve netbookların hazin sonu sakın bataryayı cıkarıp fıse takma beykım bilgisayara zarar verebilir

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hayır asıl hem fişe takılı hem şarj oluyo hem oyun oynuyosun o zaman batarya bozulabilir. Ben böyle biliyorum. Oyun oynarken falan prizden çalıştıracaksın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim bilgisayarımda da gtx660m var fişe takma peste bile kasıyor. Ama fişe tak crysis 3'ü fhd yüksek ayarda oynatıyor. Bunun nedeni belli bizzat testini arkadaşımla yaptım samsung gt620'li laptop vardı. pilde de fişte de nfs run ve pes 13 oyununda aynı performansı veriyordu. Ancak benim ekran kartım çok daha üstün olmasına rağmen pilde gt620 performansını vermedi. Neden açık ekran kartı iyi olan laptoplar ile pilde oyun oynanmaz. Bildiğimiz üzere ne kadar iyi ekran kartı o kadar enerji demek. Pil bunu karşılamıyor. Normal bir pil gt620 ekran kartında sorun çıkarmıyorken gtx660'a gerekli gücü veremiyor ve ekran kartı gerekli gücü alamadığı için fps düşüyor haliyle oyun kasıyor.

• Beğen
Tepkiler: -Empat-, MaxipmaN ve -Börteçine-
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bu bazen fişteykende oluyo. Çok ısınıyo soğutucu açsam bile.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Laptopu fişte kullanmayın derim
hem fiş hemde batarya takılı olsun
batarya bi nevi güç kaynağı

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
A 101 den almıştık soğutucuyu :D hp pavilon G series

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Oyunlarda yetersiz kalmaz mı o zaman

BornToKill

BornToKill

Üye
her laptop fişe takılı değilken oyun oynarken kasar yapcak bişey yok bende de öyle oluyor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yeni nesil i5 işlemci var. 6 yada 8 gb ram 3 yada 2 gb ekran kartı diye hatırlıyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sorun olmaz o halde

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dediğini deneyeceğim

mcanbal4

mcanbal4

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kullandıgım laptop lenovo z510 bu bilgisayarda pil cıkmıyor sabit . o yüzden pil i cıkarıp oynayamıyorum. ve ekran kartı yüksek olan bilgisayarlarda gerçekten pilde oyun oynanmıyor.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Prizde takıl

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Asus kullaniyorum su anda gecmistede farkli markalar kullandim yada test ettim

Asus icin konusuyorum su an pilde birt tik da olsa oyun performansi dusmuyor lakin pil cok cabuk biter birde bahsedilen isinma problemleri kesinlikle yoktur sigutucu felan hikaye kendi sistemi cogu zaman kendine yeter

İsinma sikayet olan arkadaslara sonuna kadar asus tavsiye ederim bu konuda ozellikle hp den uzak durun isinma sorunu olmayan modelini gormedim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Pilde zaten oynamayın pil kullanılmaz hale gelir zamanla çektiğiniz an kapanır

Takipçi Satın Al

Üst Alt