Superfan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Laptobu daha almadım.Ama kafamda bu var.
Senin dediğin laptoba bakıyorum.Sen şu dediğim oyuna bir b
ak.Bu MSI yüksek seviyede çalıstırır mı
?
- - - Eklendi - - -
Senin dediğin laptopta iyiymiş.
Hemen bakıyorum.Bu arada Blacklight'ı bilmemen nornal.Perfect World Entertrainmet tarafından Zombie Inc. ye yaptırılmış bir MMOFPS bir oyun.Ücretsiz ve inanılmaz grafiklere sahip.DX11 destekli bir oyun.Zaten betası yeni bitti.Closed ve open beta oyuncusuyum.Oynarsan çok seversin.
Saol lumiere.Hem tavsiye için hemde eski konuyu sildiğin için. Polymath bak şimdi counter gibi dersen darılırım.Dene.4 gb..DX11 destekli MMOFPS diyorum.Oyunda payment var ama şöyle..ZEN var.Ama oyunun %80'i ücretsiz.İnternetten videolara bak.30 level e kadar var.Silahlar tamamen düzenlmeyle ayarlanıyor.Öyle sınıf felan yok.Sırtına tactical gear denilen parça ile bazı özelliklere sahip oluyorsun.Savaşlardan GP kazanıyorsun.Silahlar zırh felan her şeyi onla alıyorsun Silahlar süreli oluyor.Ama yüksek GP miktarıyla sınırsız alınıyor.
Bu ilk laptop senin hp 6020st den daha iyi görünüyor.Bir sitede karşılaştırayım
Birde şunu söyliyeyim.Benin PC de sorunsuz oynanıyor.Yani donanimsa yakın.Blacklight hd high oynarım ya.
ama ekran çöz. kaliteyi düşürecektir.
Olsun farketmez hangi çözünürlükte olursa olsun o pc den ve ekran kartından iyi performans verirBenim laptopumm herkesininkini döver kısacaa taaam mıııı ?
Belki ilk gösterdiğimi geçer ama ikinciyi geçemezTaş gibi ekran kartı var.Taş gibi gösterir.
- - - Eklendi - - -
Neyse şaka bir yanaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBattlefield 3 1366x768 çözünürlükte medium-high ayarlarda oynanabilir diyor.Aslında beklediğim 1080p çözünürlükte medium'du.635M için de aynı şekilde söylüyor.Tıkandım valla
2.100 t ye MSI GE60 düşünüyorum.O olmazsa MSI 802XTR yeter.300 TL gibi fark var.Birinde GT635, diğerinde GT650..
o listede eksikte çok yanlışta çokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız49 ve 54 iyi bak xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?