peculiar268
Üye
peki önerebileceğin bişey var mı? 1900 liraya kadar alabilirim. samsung beğenmiştim NVIDIA GEforce GT 520mx ekran kartı i7 işlemci ama buda da ekran kartı 1 GB
ekran kartın giriş seviyesi bir model sıkıntı yaşayabilirsin...
peki önerebileceğin bişey var mı? 1900 liraya kadar alabilirim. samsung beğenmiştim NVIDIA GEforce GT 520mx ekran kartı i7 işlemci ama buda da ekran kartı 1 GB
ekran kartın giriş seviyesi bir model sıkıntı yaşayabilirsin...
HP çok ısınıyor ama lenovayı dikkate alcam bi kaç bilgisayar var sorcağım ama link atamıyorum.teşekkür ederim kardeş
- - - Eklendi - - -
- BELLEK : 4 GB
- İŞLEMCİ : Intel Core i5 2410M
- İŞLEMCİ HIZI : 2,30/ 2,90 Turbo Ghz
- SABİT DİSK : 640 GB
- NVIDIA GeForce GT 525M CUDA 2 GB
- bu nasıl bilgisyar peki?? önerirmisiniz?
k.bakma ama son kez
yeni seri hplerde abartılacak bir ısınma yok...
yazdığın özellikler benim verdiklerimden daha düşük...
yüksek detaylı oyun oynamıyorsan alabilirsin tabi...
) k.bakma ama son kez)
bunlar nasıl peki:
PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE
bide
- BELLEK : 6 GB
- İŞLEMCİ : Intel Core i5 3210M
- İŞLEMCİ HIZI : 2,50 Ghz
- SABİT DİSK : 750 GB
- AMD Radeon HD7730M 2 GB
üstte verdiğin pb iyi fakat yeni seri 2670qm işlemcili modellere bakmanı öneririm...
diğer verdiğin ise ekran kartı düşük...

üstte verdiğin pb iyi fakat yeni seri 2670qm işlemcili modellere bakmanı öneririm...
diğer verdiğin ise ekran kartı düşük...

Saolasın kardeşim.kardeşim Allah razı olsun epey bilgi sahibi oldum sayende.
Hem hızlı hem de oyun performansı olan bi laptop arıyorum bütçe en fazla 1400 TL olacak. Önerebileceğin laptop var mı?
yardım edersen sevinirim
Acer gerçekten çok ısınıyor yeni serilerini görmedim ama son bir yıla kadar gördüğüm ve bana söylenen ısındığı.Zaten sitelerinden bir ara ısınma için güncelleme falan da yayınladılar ama bir işe yaramadı.Çok açıklayıcı bir yazı olmuş ellerine sağlık.Ama ısınma konusunda acer den hiç bahsetmemişsin.Acerin durumu nasıl bir bilgin var mı...
ekran kartı oyunlarda sıkıntı oluşturur.ASUSK55VD CORE İ5 3210M-2.50GHZ-4GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRW-2048MB G610M-BT-W7BAS arkadaşlar bu bilgisayar nasıl güncel oyunları oynamayı düşünüyorum uygunmudur?
4 gb ram , i5 işlemci, ekran kartı amd hd6470m 1 gb, 1199 liraya dell marka üstelik ekran boyutu 14.0 bana çok cazip geldi.Sizce nasıl bir notebook ?? Oyun oynarken sıkıntı yaratır mı ??
6470M iyi bir ekran kartı değil güncel oyunlarda sıkıntı yaşarsın...

Hadi yaa ! Ulan sevinmiştim güzel alet diye![]()
Bence o kadar fark etmez .525 ile 540 arasında o kadar çok fark varmıdir ki zannetmiyorum.
yine de ileriyi düşünerekten 540m ve üstü alınmalıdır bence.Bence o kadar fark etmez .525 ile 540 arasında o kadar çok fark varmıdir ki zannetmiyorum.