laptop mu alacaksınız ?? kesinlikle okumalısınız !!(Laptop Öneri-Yardım Konusu)

Sponsorlu Bağlantılar

peculiar268

Üye

ekran kartın giriş seviyesi bir model sıkıntı yaşayabilirsin...
peki önerebileceğin bişey var mı? 1900 liraya kadar alabilirim. samsung beğenmiştim NVIDIA GEforce GT 520mx ekran kartı i7 işlemci ama buda da ekran kartı 1 GB

ANIL

ANIL

Admin
peki önerebileceğin bişey var mı? 1900 liraya kadar alabilirim. samsung beğenmiştim NVIDIA GEforce GT 520mx ekran kartı i7 işlemci ama buda da ekran kartı 1 GB

540M ve üstü modellere bakmalısın...

peculiar268

Üye
HP çok ısınıyor ama lenovayı dikkate alcam bi kaç bilgisayar var sorcağım ama link atamıyorum.teşekkür ederim kardeş

- - - Eklendi - - -

• BELLEK : 4 GB
  • İŞLEMCİ : Intel Core i5 2410M
  • İŞLEMCİ HIZI : 2,30/ 2,90 Turbo Ghz
  • SABİT DİSK : 640 GB
  • NVIDIA GeForce GT 525M CUDA 2 GB
  • bu nasıl bilgisyar peki?? önerirmisiniz?

ANIL

ANIL

Admin
HP çok ısınıyor ama lenovayı dikkate alcam bi kaç bilgisayar var sorcağım ama link atamıyorum.teşekkür ederim kardeş

- - - Eklendi - - -

• BELLEK : 4 GB
  • İŞLEMCİ : Intel Core i5 2410M
  • İŞLEMCİ HIZI : 2,30/ 2,90 Turbo Ghz
  • SABİT DİSK : 640 GB
  • NVIDIA GeForce GT 525M CUDA 2 GB
  • bu nasıl bilgisyar peki?? önerirmisiniz?

yeni seri hplerde abartılacak bir ısınma yok...

yazdığın özellikler benim verdiklerimden daha düşük...

yüksek detaylı oyun oynamıyorsan alabilirsin tabi...

peculiar268

Üye

yeni seri hplerde abartılacak bir ısınma yok...

yazdığın özellikler benim verdiklerimden daha düşük...

yüksek detaylı oyun oynamıyorsan alabilirsin tabi...
k.bakma ama son kez :))
bunlar nasıl peki:
PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE

bide

• BELLEK : 6 GB
  • İŞLEMCİ : Intel Core i5 3210M
  • İŞLEMCİ HIZI : 2,50 Ghz
  • SABİT DİSK : 750 GB
  • AMD Radeon HD7730M 2 GB

aslankaplants

aslankaplants

Üye
peliculiar ekran kartı özelliğine bak nvidia gt540m e eşit veya ondan yüksek olsun oyun için

- - - Eklendi - - -

burda sıralama var
ama tam doğru mu bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

burda da var

peculiar268

Üye
eyw. kardeş sağol

• Beğen
Tepkiler: aslankaplants
ANIL

ANIL

Admin
k.bakma ama son kez :))
bunlar nasıl peki:
PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE

bide

• BELLEK : 6 GB
  • İŞLEMCİ : Intel Core i5 3210M
  • İŞLEMCİ HIZI : 2,50 Ghz
  • SABİT DİSK : 750 GB
  • AMD Radeon HD7730M 2 GB

üstte verdiğin pb iyi fakat yeni seri 2670qm işlemcili modellere bakmanı öneririm...

diğer verdiğin ise ekran kartı düşük...

• Beğen
Tepkiler: peculiar268

peculiar268

Üye

üstte verdiğin pb iyi fakat yeni seri 2670qm işlemcili modellere bakmanı öneririm...

çok tsk ederim çok yardımcı oldun..:)

- - - Eklendi - - -

çok tsk ederim çok yardımcı oldun..:)

Kemal1903

Kemal1903

Üye
Çok açıklayıcı bir yazı olmuş ellerine sağlık.Ama ısınma konusunda acer den hiç bahsetmemişsin.Acerin durumu nasıl bir bilgin var mı...

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim Allah razı olsun epey bilgi sahibi oldum sayende.
Hem hızlı hem de oyun performansı olan bi laptop arıyorum bütçe en fazla 1400 TL olacak. Önerebileceğin laptop var mı?
yardım edersen sevinirim
Saolasın kardeşim. bu model işini görecektir kullanan bir iki arkadaşım var sağlam pcdir.

- - - Eklendi - - -

Çok açıklayıcı bir yazı olmuş ellerine sağlık.Ama ısınma konusunda acer den hiç bahsetmemişsin.Acerin durumu nasıl bir bilgin var mı...
Acer gerçekten çok ısınıyor yeni serilerini görmedim ama son bir yıla kadar gördüğüm ve bana söylenen ısındığı.Zaten sitelerinden bir ara ısınma için güncelleme falan da yayınladılar ama bir işe yaramadı.

- - - Eklendi - - -

ASUSK55VD CORE İ5 3210M-2.50GHZ-4GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRW-2048MB G610M-BT-W7BAS arkadaşlar bu bilgisayar nasıl güncel oyunları oynamayı düşünüyorum uygunmudur?
ekran kartı oyunlarda sıkıntı oluşturur.

Kemal1903

Kemal1903

Üye
4 gb ram , i5 işlemci, ekran kartı amd hd6470m 1 gb, 1199 liraya dell marka üstelik ekran boyutu 14.0 bana çok cazip geldi.Sizce nasıl bir notebook ?? Oyun oynarken sıkıntı yaratır mı ??

ANIL

ANIL

Admin
4 gb ram , i5 işlemci, ekran kartı amd hd6470m 1 gb, 1199 liraya dell marka üstelik ekran boyutu 14.0 bana çok cazip geldi.Sizce nasıl bir notebook ?? Oyun oynarken sıkıntı yaratır mı ??

6470M iyi bir ekran kartı değil güncel oyunlarda sıkıntı yaşarsın...

Kemal1903

Kemal1903

Üye
Peki; 4Gb ram ,500 gb Sabit disk ,i5 işlemci ,ekran kartı 1 gb Nvidia Geforce GT 525M MArka dell 1190 Lira...

ANIL

ANIL

Admin
oyun için şuan en az 540M olmalı diye düşünüyorum...

Kemal1903

Kemal1903

Üye
Bence o kadar fark etmez .525 ile 540 arasında o kadar çok fark varmıdir ki zannetmiyorum.

Üst Alt