alpharry
Üye
eğer pc nin performansı gerçekten yavaşsa alıp deneyin derim daha önce de dediğim gibi çok etki etmeyebilir.Ama idare ediyorum derseniz hiç gerek yok bence4GB'lık buldum. Fiyatı 50 TL. Sizin cevabınızı bekliyordum almak için![]()
İlginiz için teşekkürler
ama alacak olursanız model marka ve hız uyumuna dikkat edin.- - - Eklendi - - -
teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.Şu ana kadar hp dv 6 serisinde pek olumlu yorum duymadım ben de alacaktım vazgeçtim hatta.Çok ısınıyormuş gerçekten.dv6 kullanmadım ama başka Hp ler gerçekten ısınıyor.Ayrıca Hp pc piyasasından da çekilecekmiş ve elindeki ürünleri bitirmek için ucuza satıyor şeklinde bilgiler de var.Tavsiyem başka bir pc düşünmeniz.Hele ki 4-5 yıl kullanmak istiyorsanız ısınmayacak olmalı.HP Pavilion DV6 serisine kafayı takmış durumdayım arkadaşlar ama alacaksam doğru bilgisayarı almalıyım.Sonuçta bu bilgisayarı alırsam 4-5 yıl kadar beni idare etmesi gerekecek...
Sizin önerilerinizi ve tavsiyelerinizi de almak istedim, umarım yardımcı olursunuz.Alacağım dizüstü yaklaşık olarak 2000 TL ve civarında olacaktır.
Konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim, faydalı bir konu olmuş.Yardım eli uzatanlara şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar...
Not:Bilgisayar kullanımım şimdilik oyunlar üzerine kurulu.Performansı yüksek ve dayanıklı bir dizüstü arıyorum.Toshiba dışında ki markalardan öneri ve tavsiye olursa iyi olur arkadaşlar.Özellikle HP Pavilion DV6 serisi hakkında yorum bekliyorum.

Fiyat problem değil.Tşk.