Mad EagLe
Üye
5 sene biraz zor onun için 256bit ddr5 ekran kartlı laptop alman lazım ama onlarda 2000 üzeri.Ama dediğim pc pes 2015 i de çalıştırır.
bi link verebilirmisin bakarsın ikna olur peder bey

5 sene biraz zor onun için 256bit ddr5 ekran kartlı laptop alman lazım ama onlarda 2000 üzeri.Ama dediğim pc pes 2015 i de çalıştırır.

Dediğim pc bu
bi link verebilirmisin bakarsın ikna olur peder bey![]()
Yazdığın pcleri inceledim.Kalite ve sağlamlık istiyorsan sony al derim.Ama ben temiz kullanırım oyunu da çok oynarım diyorsan asus n55 olanı tavsiye ederim.Asus N55sf-sx236v. . .
Asus K53sv-sx645v. . .
Sony VAIO VPC-F22L1E/1B (2.099 tl)
Asus K53SV-SX071V hangisi özellik ve fıyat bakımından uygun lımıt 2000 tl. Bu cumartesı kesın alcam. Hangısını önerırsiniz?
1 gb olması çok önemli değil.GT540M oyunlar için 2-3 yıl idare eder heralde.N55 in fiyatı ucuk. Sony 1 gb ekran kartı problem cıkartrmı
hayırlı olsun kardeş.Lion batarya olduğu için gerek yok.Nikel bataryalarda öyle bir kullanım vardı.Asus n53sv-sx837v aldım. 10 saat sarjda bekletmek sartmı kapalıyken yetkılı söyledi. 22:10 beri sarjda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu nasıl beni oyunlar için kaç yıl götürür en az 3 4 yıl götürmesi lazım . yada biraz daha koyup şunu mu alayım fark eder mi acil yardım edin çok acilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkür ederim tavsiyen için . fiyat aralığım en fazla 1440.120 lira taksit verebilirim yani ayda. oynayacağım oyunlar pes, fifa,nba türü şeyler . onların dışında call of duty türü savaş oyunları da oynayabilirim.
tamam sağol kardeşim, bu arada lenovo nasıl sence ?
bildiğim kadarıyla notebooklarda öyle bir ekran kartı yok.Pc ekran kartı olması lazım.Notebooklarda m serisi ekran kartları kullanıyorlar.Ne amaçla kullanmak istiyorsunuz notebooku ona göre başka birşey önereyim.bu ekran kartına (NVIDIA GEFORCE 8800 GT) sahip notebooklar nelerdir 2 GB RAM 320 GB HARDİSK YETER Bütçemiz anca 1100 TL simdiden teşekkurler
dediğin özelliklerde bir laptopun i5 işlemci taşıması düşünülemez.Ayrıca laptoplarda 256bit ekran kartı çok az.Fiyat aralığı min 3500 den başlar sonu ise esnektirben çabuk ısınmayan çizim programlarını kasmayan we özelliklede oyunları rahat acan kasmadan bir laptop almayı düşünüyorum ekran kartında takıldım 2gb 256bit lik bi ekran kartı önerin marka model olarak ne önerirsin yada tamamen pc olarak laptop yani bu arada benim düşüncem 8gb ram 1tb hdd 2gb 256bit ekran kartı i5 işlemci böyle bir laptop almayı düşünüyorum fiyatı ne olur ve hangi modeller uygun olur tawsiyen nedir
Sana önerebileceğim laptoplardan biri şu
3800 serisi güzel bir ekran kartı. 2.sınıf ekran kartlarının başında.benim ekran kartı hd 3800 serisi (1gb) tüm oyunları kasmadan oynatıyo valla ....