laptop mu alacaksınız ?? kesinlikle okumalısınız !!(Laptop Öneri-Yardım Konusu)

Sponsorlu Bağlantılar

brqsalvo

brqsalvo

Üye
ben o msi cx 640 aldım benim işimi görüyo pes 2012 high ta oynuyorum kasmadan.umduğumdan iyi çıktı. :D

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
outofdark

outofdark

Üye
süper

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Aralık ayında toshiba A660 1EK almayı düşünüyorum ne dersin?

----------Eklendi @ 22:55:13 ---------- Yazıldı @ 22:52:01 ----------

BU DA LİNK==> se.computers.toshiba-europe.com/innovation/tr/product/Satellite-A660-1EK/1094040/toshibaShop/false/

TozteL

Üye
arkadaşım mükemmel bir çalışma olmuş.. ellerine emeğine sağlık.. bir sorum olacak.. nvidia 525m,540m ayarında amd ekran kartları hangileri olabilir...yardımcı olursan çok sevinirim..

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
Aralık ayında toshiba A660 1EK almayı düşünüyorum ne dersin?

----------Eklendi @ 22:55:13 ---------- Yazıldı @ 22:52:01 ----------

BU DA LİNK==> se.computers.toshiba-europe.com/innovation/tr/product/Satellite-A660-1EK/1094040/toshibaShop/false/
pcyi inceledim.hangi amaçla kullanacaksın? oyun oynayacaksan çok idare etmez seni.Orta seviyede oynarsın güncel oyunları.İlerisi için yetersiz kalabilir.Ama oyun dışı amaçlar için hem kaliteli hem de yeterlidir.

----------Eklendi @ 01:42:53 ---------- Yazıldı @ 01:36:30 ----------

arkadaşım mükemmel bir çalışma olmuş.. ellerine emeğine sağlık.. bir sorum olacak.. nvidia 525m,540m ayarında amd ekran kartları hangileri olabilir...yardımcı olursan çok sevinirim..
teşekkürler dostum.5650 5750 6550 6650.. türkiyeye gelen pclerde hangisi kullanılıyor bilmiyorum bakmak lazım.Konunun başında ekran kartı sıralaması var ordan bakabilirsin.En iyiden kötüye doğru gidiyor.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yok hacı ya en fazla pes11 ve manager oyunu yüklerim :) benim için önemli olan internette seri olması ve uzun süren kasmalar yapmaması. Ama bana o laptop değerinde başka bir marka-model önerebilir misiniz?

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
yok hacı ya en fazla pes11 ve manager oyunu yüklerim :) benim için önemli olan internette seri olması ve uzun süren kasmalar yapmaması. Ama bana o laptop değerinde başka bir marka-model önerebilir misiniz?
o tip futbol oyunlarında sıkıntı çıkarmaz yüksek seviyelerde oynarsın.toshiba pahalıdır ama kalitelidir.Öneri olarak benzer fiyatlarda i7 işlemcili ve 1.sınıf ekran kartına sahip asus alabilirsin.Favorim ya da bu (işlemci hızı 3,5 ghz kadar çıkabilir 540m ekran kartı var) asus da kalitelidir ama en kalitelisi olsun özellikleri biraz düşük olsa da olur diyorsan toshiba al.

TozteL

Üye
arkadaşım bugün bir laptop aldım..şu özelliklerine bakarak bi yorum yapabilirmiisn..i5 2.nesil işlemci.. 2,50ghz turbo boost ile 3,20 ye çıkıyor. ekran kartı 1 gb nvidia gt 540m 500 gb hard disk 6 gb ram..

onurince

Üye
abi ben çok oyuncuyum metin 2 oynuyorum laptop oyunlarımı kaldırırmı.. Fifa/pes 12 crysis. Black ops metin 2 gibi oyunları :) buda link ..sizin görüşünüz seçimimde etkli olacak

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
o pc senin ihtiyaçlarını fazlasıyla görür paran varsa gözün kapalı alabilirsin

serinaga

serinaga

Üye
Eywallah ...

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
abi ben çok oyuncuyum metin 2 oynuyorum laptop oyunlarımı kaldırırmı.. Fifa/pes 12 crysis. Black ops metin 2 gibi oyunları :) buda link ..sizin görüşünüz seçimimde etkli olacak
bütçen varsa al o pc seni uçurur dostum

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Su HP Yi Sevemedm Gitti :/ Isinma Dql Uzun Bi Fis Cekin Laptopu Odanin Ortasinda Calistirin Soba Yada Kalorifere Gerek Kalacaqini Sanmiyorum :)
Konu Iyi Fakat Biraz Daha Duzenli Yazsaydin Benim Gibi Usenqec Biri Rahatlikla Okuyabilirdi :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
o tip futbol oyunlarında sıkıntı çıkarmaz yüksek seviyelerde oynarsın.toshiba pahalıdır ama kalitelidir.Öneri olarak benzer fiyatlarda i7 işlemcili ve 1.sınıf ekran kartına sahip asus alabilirsin.Favorim ya da bu (işlemci hızı 3,5 ghz kadar çıkabilir 540m ekran kartı var) asus da kalitelidir ama en kalitelisi olsun özellikleri biraz düşük olsa da olur diyorsan toshiba al.
çok teşekkür ederim hacı. Bu önerdiklerini kesinlikle gözden geçirecem

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
Su HP Yi Sevemedm Gitti :/ Isinma Dql Uzun Bi Fis Cekin Laptopu Odanin Ortasinda Calistirin Soba Yada Kalorifere Gerek Kalacaqini Sanmiyorum :)
Konu Iyi Fakat Biraz Daha Duzenli Yazsaydin Benim Gibi Usenqec Biri Rahatlikla Okuyabilirdi :)
HPler gerçekten çok ısınıyor gerçi yeni çıkan serilerde biraz azaldığı söyleniyor ama test etme fırsatım olmadı henüz:) Konu düzenli aslında sondaki ekran kartı sıralamasına takılma:) merak edenler için koydum o sıralamayı üst taraf yeterli bilgiyi içeriyor.

----------Eklendi @ 20:28:46 ---------- Yazıldı @ 20:27:48 ----------

çok teşekkür ederim hacı. Bu önerdiklerini kesinlikle gözden geçirecem
rica ederim.En uygununu alabilirsin umarım.

zzz1212

Üye
Hocam laptop almayı düşünüyorum, fifa 2011 ve Cod 6 online için kullanacağım. Sizin yazdıklarınızı okudum ve yazdığınız özellikler aklımdaki laptop ile birebir uyuyor. Bir de uzman gözüyle bir bakar söylerseniz bu laptop işini görür mü diye, çok memnun kalırım.

Özellikleri:

Anakart:
İntel® HM65 Chipset

Ekran: 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Ekran Kartı: 2 GB DDR3 Nvidia GT520M Optimus Ekran Kartı(1 GB Ayrılmış Bellek)
İşlemcı Hızı: İşlemci Hızı 2.40 GHz, İntel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.00 GHz'e kadar, 3MB İntel® Akıllı Bellek
İşlemci Cinsi: İntel® Core™i5-2450M İşlemci
Bellek: 4 GB DDR3 Bellek
Sabit Disk: 320 GB SATA Harddisk
İşletim Sistemi: Orjinal Windows7® Home Basic (64 Bit)

Sizce nasıl hocam ? Fiyatı 1.400 TL, uygun gibi geldi.
Ayrıca görsel incelemek isterseniz,

zankos

zankos

Üye
yardımcı olabildikse ne mutlu:)

----------Eklendi @ 01:25:23 ---------- Yazıldı @ 01:25:02 ----------

saol:)

----------Eklendi @ 01:30:17 ---------- Yazıldı @ 01:25:23 ----------

msi marka olarak kalitelidir ama fiyatları pahalıdır.oyun oynamak isterseniz bu pc yetersiz kalacaktır.GT520M giriş seviyesi ekran kartıdır oyunları min seviyede çalıştırır.i3 işlemci de oyun için tavsiye edilmez.kısacası son oyunları(crysis 2 cod:black ops assa creed gibi) oynamak için yetersiz kalacaktır.ya da ileriye dönük gelecek vaadetmez.futbol oyunlarını biraz oynayabilirsiniz.fiyatını söylerseniz fiyat/performans değerlendirmesi yapabiliriz.tavsiye isterseniz ve fiyat aralığını belirtirseniz laptop önerisi için yardımcı olmaya çalışırım.

Kardeş benim bütçe 2000tl bimeks gold pc den oyun laptop önerebilirmisin

Üst Alt