laptop mu alacaksınız ?? kesinlikle okumalısınız !!(Laptop Öneri-Yardım Konusu)

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
5 sene biraz zor onun için 256bit ddr5 ekran kartlı laptop alman lazım ama onlarda 2000 üzeri.Ama dediğim pc pes 2015 i de çalıştırır.

bi link verebilirmisin bakarsın ikna olur peder bey :)

madrid1902

Üye
Asus N55sf-sx236v. . .
Asus K53sv-sx645v. . .
Sony VAIO VPC-F22L1E/1B (2.099 tl)
Asus K53SV-SX071V hangisi özellik ve fıyat bakımından uygun lımıt 2000 tl. Bu cumartesı kesın alcam. Hangısını önerırsiniz?

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi

bi link verebilirmisin bakarsın ikna olur peder bey :)
Dediğim pc bu bimeks te aynı serinin 640 gb harddiskli olanı vardı kampanyada ona da bir bakabilirsiniz hem fiyatı da daha uygundu.

----------Eklendi @ 20:43:59 ---------- Yazıldı @ 20:37:09 ----------

Asus N55sf-sx236v. . .
Asus K53sv-sx645v. . .
Sony VAIO VPC-F22L1E/1B (2.099 tl)
Asus K53SV-SX071V hangisi özellik ve fıyat bakımından uygun lımıt 2000 tl. Bu cumartesı kesın alcam. Hangısını önerırsiniz?
Yazdığın pcleri inceledim.Kalite ve sağlamlık istiyorsan sony al derim.Ama ben temiz kullanırım oyunu da çok oynarım diyorsan asus n55 olanı tavsiye ederim.

madrid1902

Üye
N55 in fiyatı ucuk. Sony 1 gb ekran kartı problem cıkartrmı

madrid1902

Üye
Asus n53sv-sx837v aldım. 10 saat sarjda bekletmek sartmı kapalıyken yetkılı söyledi. 22:10 beri sarjda

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
Asus n53sv-sx837v aldım. 10 saat sarjda bekletmek sartmı kapalıyken yetkılı söyledi. 22:10 beri sarjda
hayırlı olsun kardeş.Lion batarya olduğu için gerek yok.Nikel bataryalarda öyle bir kullanım vardı.

madrid1902

Üye
saol. Tm sorun cozuldu

oguzkedek

Üye
şu nasıl beni oyunlar için kaç yıl götürür en az 3 4 yıl götürmesi lazım . yada biraz daha koyup şunu mu alayım fark eder mi acil yardım edin çok acil

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
şu nasıl beni oyunlar için kaç yıl götürür en az 3 4 yıl götürmesi lazım . yada biraz daha koyup şunu mu alayım fark eder mi acil yardım edin çok acil

Aradaki farkı koyup 2.pc alınabilir.Yalnız 3-4 yıl götüreceğini sanmıyorum.Eğer yazımı okuduysan orda Acer i tavsiye etmediğimi görmüşsündür.Çünkü acer lar ısınıyor.Sitelerinde de bunu kabul ettiler.Acer kullananlarla görüştüm hepsi bu dertten şikayetçi.Tavsiyem bütçeniz varsa toshiba sony yoksa asus yada dell pc leri incelemenizdir.Fiyat aralığı ve oynayacağınız oyunların türünden bahsederseniz size öneride bulunabilirim.

oguzkedek

Üye
teşekkür ederim tavsiyen için . fiyat aralığım en fazla 1440.120 lira taksit verebilirim yani ayda. oynayacağım oyunlar pes, fifa,nba türü şeyler . onların dışında call of duty türü savaş oyunları da oynayabilirim.

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim tavsiyen için . fiyat aralığım en fazla 1440.120 lira taksit verebilirim yani ayda. oynayacağım oyunlar pes, fifa,nba türü şeyler . onların dışında call of duty türü savaş oyunları da oynayabilirim.

bunu önerebilirim.Başka sitelerde daha uygunlu fiyat vardır bir araştır.4 yıl sonraki call of oynamaz belki ama pes oynar kardeş.

oguzkedek

Üye
tamam sağol kardeşim, bu arada lenovo nasıl sence ?

kralkaptansu

Üye
bu ekran kartına (NVIDIA GEFORCE 8800 GT) sahip notebooklar nelerdir 2 GB RAM 320 GB HARDİSK YETER Bütçemiz anca 1100 TL simdiden teşekkurler

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
bu ekran kartına (NVIDIA GEFORCE 8800 GT) sahip notebooklar nelerdir 2 GB RAM 320 GB HARDİSK YETER Bütçemiz anca 1100 TL simdiden teşekkurler
bildiğim kadarıyla notebooklarda öyle bir ekran kartı yok.Pc ekran kartı olması lazım.Notebooklarda m serisi ekran kartları kullanıyorlar.Ne amaçla kullanmak istiyorsunuz notebooku ona göre başka birşey önereyim.

kralkaptansu

Üye
cogunlukla oyun için

GhostMahir

GhostMahir

Üye
ben çabuk ısınmayan çizim programlarını kasmayan we özelliklede oyunları rahat acan kasmadan bir laptop almayı düşünüyorum ekran kartında takıldım 2gb 256bit lik bi ekran kartı önerin marka model olarak ne önerirsin yada tamamen pc olarak laptop yani bu arada benim düşüncem 8gb ram 1tb hdd 2gb 256bit ekran kartı i5 işlemci böyle bir laptop almayı düşünüyorum fiyatı ne olur ve hangi modeller uygun olur tawsiyen nedir

bynicky

bynicky

Üye
benim ekran kartı hd 3800 serisi (1gb) tüm oyunları kasmadan oynatıyo valla ....

alpharry

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
ben çabuk ısınmayan çizim programlarını kasmayan we özelliklede oyunları rahat acan kasmadan bir laptop almayı düşünüyorum ekran kartında takıldım 2gb 256bit lik bi ekran kartı önerin marka model olarak ne önerirsin yada tamamen pc olarak laptop yani bu arada benim düşüncem 8gb ram 1tb hdd 2gb 256bit ekran kartı i5 işlemci böyle bir laptop almayı düşünüyorum fiyatı ne olur ve hangi modeller uygun olur tawsiyen nedir
dediğin özelliklerde bir laptopun i5 işlemci taşıması düşünülemez.Ayrıca laptoplarda 256bit ekran kartı çok az.Fiyat aralığı min 3500 den başlar sonu ise esnektir :D Sana önerebileceğim laptoplardan biri şu ekran kartı GTX 560M.256 bit değilde 192 bit.256 bit için GTX 580M var.Isınacağını düşünmüyorum ama kesin garanti veremem elbette.Benim bütçem 5000tl üstüne çıkar dersen ısınmayacak bir sony yada toshiba bakarız

---------- Eklendi @ 20:57:42 ---------- Yazıldı @ 20:55:03 ----------

benim ekran kartı hd 3800 serisi (1gb) tüm oyunları kasmadan oynatıyo valla ....
3800 serisi güzel bir ekran kartı. 2.sınıf ekran kartlarının başında.

Üst Alt