Laptop Güç Tasarufu Yardım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcanbal4

mcanbal4

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Güç Tasarufu Yardım ...
Arkadaşlar Laptopum LG r590 . Güç Tasarufu Modunda Mouse yi oynatamayacak kadar çok kasıyor... Video bile takılıor.. mouse yarım saatte yukar gidiyor.. yardım eedebilirmsnz ? .. Ve Ara Sıra Mavi
Ekran Hatası Alıyorm.. Garantiye Gönderdim Mavi ekran Hatası İçin.. düzeldi dedim . yine bozdu.. daha ne kadar bozulabilir dedim yine bozdu.. laptopum çok bozdu :)) Yardımlarınızı Bekliyorum

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Mavi Ekran hatası Ram'lerden kaynaklandığı için bundan dolayı hatalar olabiliyor. Onun için Laptopu açabilirseniz Ram Slotlarını kontrol edin. Slota tam oturmayan bir Ram, işlevini tam yerine getiremediği için performans düşmesine bağlı olarak bu gibi problemler olabilir.

Sorun Donanımlardan kaynaklanmıyor ise o zaman Ekran parlaklığını düşürmenizi tavsiye ederim. Ekran parlaklığı bazen yüksek güç çekebiliyor. Onun için kasmalar da bu yüzden olabiliyor. Ayrıca arka planda gereksiz uygulamalar, programlar çalışıyor ise bunları kapatın. Görev yöneticisine girin ve hangi programın ne kadar Ram kullandığına bakın. Yüksek derecede Ram'i zorlayan bir uygulama var mı, kontrol edin. Böyle bir durum var ise o uygulamayı sonlandırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt