LG GM735 | Yazılım Sorunu | Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaZ41

Üye
    Konu Sahibi
LG GM735 | Yazılım Sorunu | Lütfen Yardım
Öncelikle Merhaba Arkadaslar ; Konu Yanlıs Yerdeyse Özür Dileyerek Modların Doru Yere Tasımasını Rica Ediyorum...

Arkadaslar Yaklasık 5 Aydır LG GM735 Model Telefonu Kullanıyorm! Ve Şehir Dısına Cıkmak Zorunda Kaldım

Laptoptan Nete Baglanmak İcin Wınn Tarzı Birsey Arıordum... Baktım Fiyatlar Yuksek.. Baktım Telefonu Modem Olarak Kullanabiliyoruz. Turkcellı Aradım dedi Destegımız Yok daha Sonra Lg Müsteri Hizmtlerini Aradım Bana Sitedeki Bir Yazılımı Indirmemi İstedi. Modem Driver Dieydi Sanırm. İndirdim Karsıma Güncelleme Ekranı Geldi Tabiki Telefonuda Baglamamı İstedi! Guncelle Dedim SArj Az Kalmıstı... Guncelleme 15 Dk Felan surdu. Vee Yarıda Kesildi Hatayı Altakı Resimde Belirtitm. Sanırım KAblo VE Bataryayı Cıkartmayınız Dior Ve Ellemedim Birseyi Aynı Duruyor.. Sarjla Alakalı Birsey olabilirmi.. 2.Bataryayı Taktım onun sarjıda yoktu sanırım ... Ondada tık Yok. Denıyorum Telefonu sarja Baglıyorum Sarj Isıgı Yanmıyor... LG Mail Attım.. Teknik Servise Yollamamı İstedi Kocaelide Oturuyorum 2 Gun Sonra Sehir Dısına Çıkıcam Telefon Geliceni Sanmıorum.. Bir Caresi yokmu Acaba? Simdiden Teşekkür Ediyorum.. Lütfen Yardım Ederseniz Memnun Kalirim...

Sabahki Resimde Üsten 3. Sıradakı Update Kısmında Takılıordu Sımdı En Basta:S

Dipnot: Telefon Sadece İlk Geliş Ekranı acılıor LG Yazan Yer...

Lütfen Yardım Edin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...