laptop alicam nasil bir laptop almaliyim

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Eyvallah sağolasın.

ByKatre

ByKatre

Üye
Eyvallah sağolasın.
önemlide ğil bak en son verdiğim tam fiyat/performans gibi bir şey daha ucuz istersen ilk verdiğim 069d li model 4 gb ram az dersem 069da modeli var 160 tl gibi fazla :oke:

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
bu var 840m :oke:
freedos hiç ıkıntı çıkarmaz kafan rahat olsun ben tarif ederim :oke:
yani bu daha iyi benim önerdiğimden ama freedos olması beni düşündürüyordu. Ama yardımcı olacak biri olursa bende arkadaşa bunu öneririm tabi

ByKatre

ByKatre

Üye
yani bu daha iyi benim önerdiğimden ama freedos olması beni düşündürüyordu. Ama yardımcı olacak biri olursa bende arkadaşa bunu öneririm tabi
yani çok basit aslında yükle isosunu w8.1 iso2disk programı ile yaz flash diske sonra kur temiz :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben baya baktım ama normal bi bilgisayar 2000tl den aşağı değil malesef :(Freedos olmasa iyi olur
freedos daha iyi olur aksine. yazılıma para vermezsin kendin güncelini kurarsın 15-20 dakikalık iş

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Hadi sahur vakti... Yemeğinizi yiyin laf yetiştireceğinize...... :)Youtube'dan bende izledim üç dklık iş ama orjinal windows bulma imkanım yok diğerleri de kaçak old anlaşıldığı zaman tekrar format mı atmak lazım faşan diye bişey duydum uğraşmamak için freedos istemiyorum aslında. Çok mu üşengecim ne?

ByKatre

ByKatre

Üye
Hadi sahur vakti... Yemeğinizi yiyin laf yetiştireceğinize...... :)Youtube'dan bende izledim üç dklık iş ama orjinal windows bulma imkanım yok diğerleri de kaçak old anlaşıldığı zaman tekrar format mı atmak lazım faşan diye bişey duydum uğraşmamak için freedos istemiyorum aslında. Çok mu üşengecim ne?
yani sen bilirsin ama kolay yani çakılırsa cra*ck formata gerek yok ;)

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yok benim için fiyatı iyi sıkıntı yok cahillik kötü şey.. :)
öyle değil ya estafirullah. bi video izledikten sonra rahatlıkla yapabilirsin :)

ilerde mutlaka lazım olur ayrıca kendin yapabilirsen daha iyi :)

Son düzenleme:
ByKatre

ByKatre

Üye
sahuru yaptık bu arada ;)

B.K007

Üye
Konu açacağım ama nasl oluyor bulamadm beyler yardm edermisinz