laptop alicam nasil bir laptop almaliyim

Sponsorlu Bağlantılar

09emre

09emre

Üye
    Konu Sahibi
laptop alicam nasil bir laptop almaliyim
Bana laptop markaları önerin

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ne için kullanacağını ve bütçeni yaz ona göre önerelim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Marka olarak bakma sonuçta hepsinin için intel ya da AMD chipset oluyor. Ya da nvidia veya amd Gpu. Notebooklara genel yargı pek doğru değil. Modelden modele farkediyor. Ama illa marka istiyorsan. Asus, msi, lenovo, dell ve samsungun bazı modellerine bakabilirsin. Ama alacağın laptoptaki en önemli özellik ısınma sorunu olsun. Heleki oyun oynayacaksan alacağın laptopu iyi araştır. Bi laptop kağıt üzerinde iyi olabilir ama soğumuyorsa sıkıntı. Ama dediğim marka olayına çok takılmayın. Mesela bana göre Asus lenovodan iyidir. Ama illaki aynı sınıfta lenovonun asustan daha iyi modeli de vardır. Casper, Acer, HP, packard bell gibi markalara da pek yanaşma illa düşünüyosanda iyi araştırır bunlar genele vurulduğunda sorunlu markalar

fk555897

fk555897

Üye
Oyun için MSİ ve Asus'u öneririm. Monster'da var ama kalitesi hakkında pek bilgim yok.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
ASUS, Toshiba dan başkası yalan hocam.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
şöyle ekranı olan klavyesi olan bir laptop al :eheşaka bir yana asus 1.tercihimdir asus üzmez ;)

ByKatre

ByKatre

Üye
önerim ve fiyat performans için ;)

ishak388

ishak388

Üye
sony vaio,toshiba (kesinlikle casper alma kendim aldım çok kötü)

MaxipmaN

Üye
vaio üretilmiyor

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kusura bakma ama daha kötü bir konu içeriği olamazdı. ne amaçla kullanacaksın bütçen nedir en azından bunları yazsaydın iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: _RYUK_
mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Ben baya baktım ama normal bi bilgisayar 2000tl den aşağı değil malesef :(Freedos olmasa iyi olur

ByKatre

ByKatre

Üye
bu var 840m :oke:
Ben baya baktım ama normal bi bilgisayar 2000tl den aşağı değil malesef :(Freedos olmasa iyi olur
freedos hiç ıkıntı çıkarmaz kafan rahat olsun ben tarif ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady