Lanet Olsun NOKIA!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
n8 gibi bi takozu aldığında böyle şanssızlıklara uğrayacağını göz önünde bulundurmalıydın dostum ama yinede telefonuna daha iyi davran bence :D tamamen kullanıcı hatası =)
saçma sapan yorumlar yapmayın yaa sanki telefonu gördüde kullanıcı hatası diyo telefon düşmedi bile diyorum almıyomu beynin ??? n8 takoz felanda deil sen elinde dandik c7 ne bak

esatgelmedi

Üye
umm gri dediğin gümüş renk dimi ? çünkü koyu gri yani siyahlarda ışık sızması olmuyo sanırım

evet gumus renk

----------Eklendi @ 22:54:48 ---------- Yazıldı @ 22:52:19 ----------

n8 gibi bi takozu aldığında böyle şanssızlıklara uğrayacağını göz önünde bulundurmalıydın dostum ama yinede telefonuna daha iyi davran bence :D tamamen kullanıcı hatası =)

takoz gibi bakınca takoz gibi gorunur

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 e takoz denirmi 12mp ve xenon flası nasl sıqdırmayı düşünüyon sn

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Saçma yorumlara bayıldım yok alırken iyi bak yok karpuzmu bu Yok N8 takoz filan 1.200 lirayı yoldan bulmadık inceledik tabiki Kvk nın jelatini üzerindeydi bnm cihazın ilk açan ben oldum ve aldıgımda yoktu hiç bir sıkıntı ancak 1 hafta içinde çatlama oldu HDMI da bu kullanıcı değil nokianın dandik malzeme olayıdır ilk N8 ler sorunlu çıkmış diye duydum bnmkide İlklerden servise götürdüğümde sıkıntı olacağını sanmıyorum Hadi hayırlısı ...

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
bi arkadaş n8 e takoz demiş haha çok güldüm :D c7 ye laf atmamı istermisin kız telefonu gibi ne o ole yanları oval :D :D

technoshark

technoshark

Üye
Nokianın böyle birşeyi göz ardı etmesi biraz tuhaf olur bana kalır ise.. siz tekrardan servise gönderirseniz arkadaşlarında bahsettiği gibi 3. cusunde size yeni bir telefon vermek zorundadırlar.. gerçi ben 7 defa sony ericssona telefonumu götürmeme rağmen yenisini alabilmiştim ama sen inş 3. cüsünde alırsın...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın böyle birşeyi göz ardı etmesi biraz tuhaf olur bana kalır ise.. siz tekrardan servise gönderirseniz arkadaşlarında bahsettiği gibi 3. cusunde size yeni bir telefon vermek zorundadırlar.. gerçi ben 7 defa sony ericssona telefonumu götürmeme rağmen yenisini alabilmiştim ama sen inş 3. cüsünde alırsın...
dostum cuma günü 2. kez yolladım ve haftasonu geçti bana bugün telefonu geri yolladılar aynı modellerle kıyasladık bir sorun yok diye napmalıyım bilemiyorum mahkemeyemi veriyim aldığım yeremi götüriyim çünkü servise bidaha göndersem yine aynı şeyi dicekler gibime geliyo değişim istesem servisten mi isticem aldığım yerrden mi ?

esatgelmedi

Üye
dostum cuma günü 2. kez yolladım ve haftasonu geçti bana bugün telefonu geri yolladılar aynı modellerle kıyasladık bir sorun yok diye napmalıyım bilemiyorum mahkemeyemi veriyim aldığım yeremi götüriyim çünkü servise bidaha göndersem yine aynı şeyi dicekler gibime geliyo değişim istesem servisten mi isticem aldığım yerden mi ?
servis değişim yapmazsa bulunduğun yere göre hakem heyyeti ya da tüketici hakları mahkemesine başvurarak :vur değişim yada para iadesi talep edebilirsin (3-4 aylık bir süreci beklemen gerekebilir.) zaten mahkemeye başvurunca servis bu sefer senin peşine düşüyor "yapma etme gel değiştirelim" diye

technoshark

technoshark

Üye
dostum cuma günü 2. kez yolladım ve haftasonu geçti bana bugün telefonu geri yolladılar aynı modellerle kıyasladık bir sorun yok diye napmalıyım bilemiyorum mahkemeyemi veriyim aldığım yeremi götüriyim çünkü servise bidaha göndersem yine aynı şeyi dicekler gibime geliyo değişim istesem servisten mi isticem aldığım yerrden mi ?

Onları ara ve mahkemeye vereceğini söyle.. emin ol korkudan yardımcı olucaklardır..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum kvk ya gönderdim cihaz kullanımına engel bişey yok diyerekten 1 gün içinde hiç ellemeden geri yollamışlar :off::off::off::off::off::off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt