Lanet Olsun NOKIA!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Lanet Olsun NOKIA!!!!
Telefonumu 3 sorundan servise yollamıştım:
1- hdmı kapağım çatlaktı
2- alt kasa tam oturmamaıştı
3- menü ışığının etrafından alt kasanın heryerinden ışık çıkıyodu

evet servise verdim istanbula yolladılar telefonu 10 gün sonra geldi telefon ve baktım hdmı kapağı değiştirilmiş üzerinde HDMI yazısı yok ve az bi oturmuyo gibi, alt kasaya baktım saolsunlar bunu başarmışlar ve kasayı oturtmuşlar açıklık kalmamış en son karanlıkta bakıyım alt taraftan ışık çıkıyomu yapmışlarmı diye aynı sorun devam etmekte bu nasıl bi servistir ya taa istanbula yollandı10 günde geldi hemen ne kadar uğraştıkları belli sinirlerim alt üst oldu o kadar memnundum telefonumdan insanların bu kadar şikayetçi olduğu bi firmadan ama bardak taştı artık ben şimdi napıyım söylermisiniz :vur:vur:vur :off::off::off:

NOT:Bu gümüş renk n8 kullanan arkadaşlardan isteğim banyoya vs karanlık bi yere girip alt kasaya bakmalarını istiyorum bu heryerden ışık sızması herkeste varmı ???

akinorta

Üye
nasıl beceriyorsunuz hdmi kapağını kırmayı, kasayı oynatmayı :)))

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
nasıl beceriyorsunuz hdmi kapağını kırmayı, kasayı oynatmayı :)))
dostum bilmeden konuşmayalım ben daha bikere hdmı girişini kullanmadım ve o kasanın açık olması aldığımdan beri var tel bikere olsuın düşmedi nasıl oynatabilirim

_ardaa

_ardaa

Üye
akşam karanlıkta şu ışığa bende bakayım kasa ile ekran arasında açıklık var ama ışık sızmasına bakmadım hiç, kapak olayında da birkaç kişiden daha duymuştum sanırım pek kaliteli bir malzeme ile yapılmamış zaten yerine tam oturmuyor bende de.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
evet servise verdim yerine oturtmuşlar ama ışık sızması azcık azalmış ama hala var anlamıyorum ben bu nasıl servis

NeO_Revolution

Üye
tekrar servise gönder düzelene kadar gönder 3 kere aynı arızadan servise giderse yenisiyle değiştiriyorlar

PureFood

PureFood

Üye
tekrar servise gönder düzelene kadar gönder 3 kere aynı arızadan servise giderse yenisiyle değiştiriyorlar

Aynen bende de o olmuştu 5320 xm de tuşlarım basmıyodu 3.kereden sonra değişim istedik telefon yurtdışına değişime gitti anakarta öle halloldu..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
ya ama gönderdikçe biyeri düzeltip biyeri mahvediyolar göndere göndere telefonu kullanamıcam

serinaga

serinaga

Üye
KARDEŞ şanssızlığına üzüldüm, birkaç yerde okumuştum, benzer sorunlar vardı gayet iyi bir şekilde düzeltmişler. Bencede arkadaşların dediği gibi için rahat etmiyorsa tekrar gönder aynı arızadan. Olan olmuş zaten bir daha gitse çokta düzeleceğini sanmıyorum. Belkide üretim hatası var, 3. kez tekrar gönder değiştirsinler hiç olmazsa ...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bu HDMI sorunu bendede var cihazı alalı 1 hafta olmuşken HDMI kullanmayan ben bir baktım kapak çatlamış ortadan Anna çıksın die bekliyorum bu arada bunuda yaptırırım diye düşünüyorum Buda Nokia nın kullandığı malzemenin Kalitesini gösteriyor Cebe girip çıkan cihazın HDMI kapağı çatlıyor Ahhhh Nokia Ahhhh bi işide hakkı ile yap gam yemiyeceğim ...

Barbo2

Barbo2

Üye
alırken nerdeydi aklın niye kontrol etmeden mal alıyonuz anlamam ondan sonra veryansın nokıaya karpuz alırken bile sağına soluna bakarken elektronik eşya alırken neden bayiide bakmaz sonra çamur atarsınız ortalık fena karişacak :) yok başı açık yok alttan ışık sızıyo hayret yaa :) şaka biryana arkadaşlar kontrol edin alırken zorla elinize tepmiyorlar o cihazı sonuçta ve ücret ödeyerek aldığınız bir ürünü kontrol etmek hakkınız

• Beğen
Tepkiler: akinorta
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
dostum insan alırken o heyecanla öyle kabaca bakıyo mikroskobik inceleme yapamıyo kusura bakma

arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi bugün bidaha servis yolladım yapılana kadar yollıcam gerçekten dandik malzeme dandik işçilik yapıyo nokia ne diyim..

bu arada bi sorum olcak 3. kez yollayıp geldikten sonramı değişim istemem lazım yoksa 2. den sonra bakıyım düzelmediyse 3. kez gittiğimde değişim mi istiyim ????

esatgelmedi

Üye
3. kez aynı arızadan gittikten sonra değiştirme ya da para iadesi yapmak zorundalar. ben de gri n8 kullanıyorum. az önce zifiri karanlık ortamda baktım daha önce yaklaşık 1.5 m yükseklikten yere düşürüldüğü halde(ben düşürmedim :ağlarım:) hiç ışık sızdırmıyor. sanırım belirli bir seride böyle problemler var.bütün n8 lere has değil.:oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
umm gri dediğin gümüş renk dimi ? çünkü koyu gri yani siyahlarda ışık sızması olmuyo sanırım

haliloz95

Üye
benim arkın da hdmı kapagı çatlak benimde kulaklığın çevresi çatlak gittik nokia ya burda bişey yapamayız kvk ya gitmesi lazım kullanıcı hatası ddiler :D benim cihaz genpa garantili dondum kaldım sizce pr 2.0 ı yükletirken çatlagı da yapın derken kullanıcı hatası deyince ne diyiym?

kalabalıklık

Üye
inadına c5-00:d::naughty::oke:

sendere53

Üye
n8 gibi bi takozu aldığında böyle şanssızlıklara uğrayacağını göz önünde bulundurmalıydın dostum ama yinede telefonuna daha iyi davran bence :D tamamen kullanıcı hatası =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt