Emre-45
Üye
5800 ı savunanlar sadece kullanıcıları
.Satıp kurtulanlar kötü diye yorum yapıyor ama satamayanlar veya satmak istemeyenler o kadar arızasına rağmen hala o telefona iyi diyor
.Arkadaşlar 5800 Nokia'nın dokunmatik ekranı denediği bir cihaz gibidir.
..Bu yüzden kötü bir cihaz demekle yetiniyorum..Bu arada önceki telefonum 5800 Red di ve Mod.lu firmware yüklüydü..
Alan arkadaşa da hayırlı olsun demeden geçemeyeceğim..
--------------- Ekleme ---------------
.Satıp kurtulanlar kötü diye yorum yapıyor ama satamayanlar veya satmak istemeyenler o kadar arızasına rağmen hala o telefona iyi diyor
..Bu yüzden kötü bir cihaz demekle yetiniyorum..Bu arada önceki telefonum 5800 Red di ve Mod.lu firmware yüklüydü..Alan arkadaşa da hayırlı olsun demeden geçemeyeceğim..

--------------- Ekleme ---------------
Bu arada bir abimin dediği gibi 5800 kullanıcılarının dolu oldugu bır forumda boyle bır konu tabiki bu tartısmalara yol açar . Çünkü çoğu kişi ne kadar kötü olsada olsun kendi malını kötülemez..5800 ı savunanlar sadece kullanıcıları.Satıp kurtulanlar kötü diye yorum yapıyor ama satamayanlar veya satmak istemeyenler o kadar arızasına rağmen hala o telefona iyi diyor
..Bu yüzden kötü bir cihaz demekle yetiniyorum..Bu arada önceki telefonum 5800 Red di ve Mod.lu firmware yüklüydü..
Alan arkadaşa da hayırlı olsun demeden geçemeyeceğim..![]()
boşa masraf öyle yabancılara calışıyoz kendi gençlerimiz işsiz neyse cebimdeki tel yeni hava atarım gayri