Lanet olası 5800 dan kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
5800 ı savunanlar sadece kullanıcıları :D.Satıp kurtulanlar kötü diye yorum yapıyor ama satamayanlar veya satmak istemeyenler o kadar arızasına rağmen hala o telefona iyi diyor :D .Arkadaşlar 5800 Nokia'nın dokunmatik ekranı denediği bir cihaz gibidir.:islik..Bu yüzden kötü bir cihaz demekle yetiniyorum..Bu arada önceki telefonum 5800 Red di ve Mod.lu firmware yüklüydü..

Alan arkadaşa da hayırlı olsun demeden geçemeyeceğim..:bye2:

--------------- Ekleme ---------------

5800 ı savunanlar sadece kullanıcıları :D.Satıp kurtulanlar kötü diye yorum yapıyor ama satamayanlar veya satmak istemeyenler o kadar arızasına rağmen hala o telefona iyi diyor :D .Arkadaşlar 5800 Nokia'nın dokunmatik ekranı denediği bir cihaz gibidir.:islik..Bu yüzden kötü bir cihaz demekle yetiniyorum..Bu arada önceki telefonum 5800 Red di ve Mod.lu firmware yüklüydü..

Bu arada bir abimin dediği gibi 5800 kullanıcılarının dolu oldugu bır forumda boyle bır konu tabiki bu tartısmalara yol açar . Çünkü çoğu kişi ne kadar kötü olsada olsun kendi malını kötülemez..

ayhan2000

ayhan2000

Üye
kardesim sen neden kurtuldun detaylı acıklasana?
bence 5800 senden kurtulmus....

bybilal

bybilal

Üye
ben bu milleti anlamıyorum 5800 ilk çıktıgında NE TELEFON BE SONUNDA ALDIM DİYOSUNUZ sonra daha üst bi model çıkıyor kötülüyorsunuz. Zaten telefonlar artık son demlerini yaşıyor gps mp3 kamera ve wifi fix oldu bunun için üst model almayı çok gereksiz buluyorum gerçi üst model bile denmez :d: boşa masraf öyle yabancılara calışıyoz kendi gençlerimiz işsiz neyse cebimdeki tel yeni hava atarım gayri :d:
insan işte nankörr yapcak bişe yokk :)

laveled

laveled

Üye
walla ne yalan söyliyeyim telefonu ilk aldığımda sevindim. ama telefonu servislerde yatsın diye almadım. şuan kadar bütün telefonlarım nokia idi nokiadan şaşmazdım hepsindende çok memnundum özellikle 6630dan hiç sorun çıkarmadılar.taki 5800 alana kadar. ama allaha şükür bugün mesaj geldide telefon servisten gelmiş yarın alıcam 15 gün sonra yine gidecek.

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 ı beyaz kulaklık cıkan modellerinde ole bi sorun olmadıqını duydum ama denildiqi gibi fazla kurcalamamamk lazım teli...

petrucci82

petrucci82

Üye
5800 kullananların çoğunlukta olduğu forumda bu konuyu açmak intihar etmek gibi birşey.:ehe:ehe

allah aşkına nadir dostum sen bu işin önde gidenlerinden biri olarak söler misin 5800 la ilgili düşüncelerini..donanım ,fiyat ,performans ve yazılım konusunda nasıl bir alet sence..

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
nadir abiye top atmanıza gerek yok oda illet etmiş çünkü bu telefonu oda kullandı aman dedi yani satıpta kurtuldu iphone aldı ben çok nokia kullandım 3220 3230 6630 6680 6300 hiç birinde sorun yaşamadım ve kötülemedim halen gözümde 10 numaralar ama taki 5800 alana kadar lanet telefonun her bir yanı fabrika hatasıyla donatılmış üstte kasa açıklığı hafıza kartı bölümünde açıklık radyo donma sorunu ahize sorunu daha ne diğim hep sorun dokunmatik ekran sorunu hepsi ayrı bir dert ne resistif ekranlar var ama allah için kapasitif gibi çok hassas ama bu telefona koyduğu resistif inanki bktan bişey basmatikmi belli değil

thq_r

Üye
bir telefonu kullanmayı bilmeden konuşuyorsunuz samsung wawenin işletim sistemine bakın işlemçi bada işletim sistimi yüzünden işlemciyi tam güçte kullanamıyor ve samsung telefonların üretim kalitesi düsük özellikle tr için ama 5800 ın bazı gıcıklıklari vardi bnde değiştim telefonumu ama 5800 gerçekten güzel bir telefon

Bu arada bir abimin dediği gibi 5800 kullanıcılarının dolu oldugu bır forumda boyle bır konu tabiki bu tartısmalara yol açar . Çünkü çoğu kişi ne kadar kötü olsada olsun kendi malını kötülemez..

sende telefon kullanmayi biliyosan :d::d::d::aha::aha::aha::aha::ah:ah

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben kullanırken kesinlikle bir sorun yaşamadım.telefondan ne beklediğinize bağlı.5800 her ne kadar nete girme açısından sorun çıkarsada ortalama bir telefon o kadar kötü değil.şu an eşim 5230 kullanıyor gayet sorunsuz idare edebilene güzel gözü yukarda olan için yetmez.

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
nadir abi yeminle ben denedim karşılaştır 5230 5800 dan daha iyi dokunmatiği aynı dokunmatik ama daha iyi işliyo

Emre-45

Emre-45

Üye
bir telefonu kullanmayı bilmeden konuşuyorsunuz samsung wawenin işletim sistemine bakın işlemçi bada işletim sistimi yüzünden işlemciyi tam güçte kullanamıyor ve samsung telefonların üretim kalitesi düsük özellikle tr için ama 5800 ın bazı gıcıklıklari vardi bnde değiştim telefonumu ama 5800 gerçekten güzel bir telefon

sende telefon kullanmayi biliyosan :d::d::d::aha::aha::aha::aha::ah:ah
Nasıl kullanacakmışım ? Anlat da buradaki bütün 5800 kullanıcıları yararlansın :nono:

Eminim senden daha iyi kullanıyorumdur :)

ozanazy

ozanazy

Üye
Dokunmatik v31 öncesi sürümlerde gerçekten kötüymüş ben v31 aldım aldığım gün v40'a güncelledim sorun falan görmedim o yüzden. Dünyada bu kadar satmış telefonu elbette herkes savunmayacak beğenmeyenlerde olacaktır. Nokia bu yüzden beğenmeyen bir kişiden daha kurtulmuştur işte. Sen telefona lanet olası dersen bu kadar kullanıcı telefonunu tabi ki savunur. O kadar kasmışsın ki telefona hakaret ediyosun. Ortada anormal bir durum var telefon sana küfür falan mı etti de hıncını burda paylaşıyosun.

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
bak ona laf yok v31 en sorunsuz yazılımdı hiç bir sorunu yoktu radyo rds bile çalışıyordu

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
wawe bana göre şu dönemim kral telefonu hem parası iyi hem özellikleri

:::burak:::

:::burak:::

Üye
Hahah laflara bakın..

Dünyada o kadar fazla amatör var ki proğram yüklemesini bilmeyen adamların Maemo N900 alıp kullanımı beğenmemesi gibi.(bu söz ne demek istediğimi en derin şekilde anlatmıştır sanırım ;) )

nerden biliyosun telefonu kullanıp kullanamadıgı??:ehe

seni kim kandırdı dostum ,eline 1 kere wave alıp kurcaladınmı??

:kop:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
nerden biliyosun telefonu kullanıp kullanamadıgı??:ehe

seni kim kandırdı dostum ,eline 1 kere wave alıp kurcaladınmı??

:kop:
Ne dediğini anlamadım fakat şunu ekliyeyim N900'ü kullanarak yorum yapıyorum yani rahat ol ;)

Dokunmatik v31 öncesi sürümlerde gerçekten kötüymüş ben v31 aldım aldığım gün v40'a güncelledim sorun falan görmedim o yüzden. Dünyada bu kadar satmış telefonu elbette herkes savunmayacak beğenmeyenlerde olacaktır. Nokia bu yüzden beğenmeyen bir kişiden daha kurtulmuştur işte. Sen telefona lanet olası dersen bu kadar kullanıcı telefonunu tabi ki savunur. O kadar kasmışsın ki telefona hakaret ediyosun. Ortada anormal bir durum var telefon sana küfür falan mı etti de hıncını burda paylaşıyosun.
Kardeşim bu kadar yorumlamana dahi gerek yok inan düztaban o kadar kullanıcı var ki...:box

nadir abiye top atmanıza gerek yok oda illet etmiş çünkü bu telefonu oda kullandı aman dedi yani satıpta kurtuldu iphone aldı ben çok nokia kullandım 3220 3230 6630 6680 6300 hiç birinde sorun yaşamadım ve kötülemedim halen gözümde 10 numaralar ama taki 5800 alana kadar lanet telefonun her bir yanı fabrika hatasıyla donatılmış üstte kasa açıklığı hafıza kartı bölümünde açıklık radyo donma sorunu ahize sorunu daha ne diğim hep sorun dokunmatik ekran sorunu hepsi ayrı bir dert ne resistif ekranlar var ama allah için kapasitif gibi çok hassas ama bu telefona koyduğu resistif inanki bktan bişey basmatikmi belli değil
Dünyadaki en iyi tel her şeyi ile İphone'lardır.Androidlerden dahi daha iyidir çünkü Apple uygulamaları zibil gibi ve şu anda İOS4 en iyi sistem ile İphone4 ben elimde 5800 olduğu için onu nirvanaya ulaştırma çabasındayım açtığım ve yaptığım modlara bakarsan anlarsın.

Ama param denkleştiği anda düşünmeden İphone4 alırım bunuda ekliyeyim
:oke:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

bu dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım.

belki 3.sürüm aldğımdam olabilir.ama şu ana kadar ben memnunum

Takipçi Satın Al

Üst Alt