Lanet olası 5800 dan kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Samsung u bilmem ama 5800 hiç hoş gelmiyo kulağıma.
Tamam yani telefon deyince ilk Nokia dır ama bu 5800 nokianın karizmasını fena çizdi. Şimdi N70 kullanıyorum, 5800 almayı düşünüyodum Symbian Destek bölümüne baktım 5800 problemlerinden başka bisy yok!!
Alacağım telefonun sorunsuz çıkma ihtimali çok az gibi geliyor bana o yüzden vazgeçtim. Şahsen N70 i tercih ederim :D

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
dünyanın en rezil telefonu 5800 dır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 kullananların çoğunlukta olduğu forumda bu konuyu açmak intihar etmek gibi birşey.:ehe:ehe

Perfect!

Üye
hayırlı olsun ne diyeyim :D
(bide doğru yere açsaydın)

ayrıca benim hiç bi şikayetim yok

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
ben ne yaptım ?:ehe

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
:ehe:ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

yapılan anketlerde dünyanın en rezil telefonu 5800 seçildi kullanıcılar 5800 almak yerine 3310 almayı tercih ettiklerini söyledi 5800 alıp kafayı yiyeceğime 3310 alıp rahat olurum dedi:D

mrlucy

Üye
hakkaten 5800 da sorun yokki cok abartıyolar bazen..)))

bazenmı :D herzaman Çokkk çokkk Abartıyoolar tamam Nokıa o telefonu 900 tl satmaya devam etse tamam haklılar 900 tl deyer biçillmez ama 450 tl Güzel Dokunmatık Wlan Cin malı Deyıll Daha ne istıyorsunuz Bu telefondan Iphone tamam Güzel parasıda Güzell :D 1.500 Tl olması lazım :D baksana 5800 dan 3 kat para gelde 5800 dan Güzel olmasın saten ıphonede Güzel olmasa 200 ile 400 arası oda satılır

kımse ne oldugunu bılmıyorkı :vur:vur:vur

dünyanın en rezil telefonu 5800 dır
ozaman O telefon yerınde yazılrı Sıl elınde 5800 varsa Sat Bukadar basıt boşuna tartısıyorsunuz :D 5800 Iphoneden Güzel Olsaydı ıphoneden daha pahalı olurdu ve herkez alamazdı malesef bu bır gerçek 5800 herkezın elınde hem ucuz hem GüzeLL hadı bu sekıl konularıda tartırmayın aman Sızde off telefon Aloooooooooo Diyormu yeter :off::off::off:

bybilal

bybilal

Üye
tamam sizsiniz ya. herkesin malı kendine güzeldirr . .

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe

yapılan anketlerde dünyanın en rezil telefonu 5800 seçildi kullanıcılar 5800 almak yerine 3310 almayı tercih ettiklerini söyledi 5800 alıp kafayı yiyeceğime 3310 alıp rahat olurum dedi:D

helal be en iyisini yapmışlar:kop:

bu beladan kurtuldum ya ölsemde gam yemem

muaythai

muaythai

Üye
iphone & wave karşılaştırmaya bak:D:D 3310 ile HTC yi karşılaştırmak gibi bişey :D:D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
iphone & wave karşılaştırmaya bak:D:D ericsson 3310 ile HTC yi karşılaştırmak gibi bişey :D:D
ericsson 3310 ? Tel markalarını bildğine eminmisin demek istediğin ericsson t10 mı nokia 3310 mu?
ikisi karışık mı :ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ne kötülüğünü gördünüz şu telefonun ?

herkes 5800 şöyle böyle diyor.ama açıklama yapmıyor

kalender900

Üye
Nokıa 5800 super telefon.O kadar...

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
ben bu milleti anlamıyorum 5800 ilk çıktıgında NE TELEFON BE SONUNDA ALDIM DİYOSUNUZ sonra daha üst bi model çıkıyor kötülüyorsunuz. Zaten telefonlar artık son demlerini yaşıyor gps mp3 kamera ve wifi fix oldu bunun için üst model almayı çok gereksiz buluyorum gerçi üst model bile denmez :d: boşa masraf öyle yabancılara calışıyoz kendi gençlerimiz işsiz neyse cebimdeki tel yeni hava atarım gayri :d:

kollama4309

kollama4309

Üye
gçmiş olsn .. :D

Mİ_RUN

Üye
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim:d:

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ya cocuk alt tarafı bir telefon almış.konu nerelere gelmiş.bize hayırlı olsun demek düşer.ama 5800 ü başka bir telefonla kıyaslamamak lazım çünkü bu paraya aynı özellikte başka bir telefon yok:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt