Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lanet olası 5800 dan kurtuldum
Sponsorlu Bağlantılar
americanboy
Üye
Konu Sahibi
Lanet olası 5800 dan kurtuldum
ARKADAŞLAR SONNUDA KURTULDUM VE SAMSUN WAVE ALDIM BU TELEFON İPHONE 4 DEN DAHİ DAHA İYİ O KESİN 5800 BANA IZDIRAP OLDU ZULÜM OLDU KURTARDIM LANET OLASIDAN KURTULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!
Neverex
Üye
İyi bakalım hayırlı olsun yeni telefonun.Zaten 5800 dan herkes şikayetçi.5800 dan kurtulduğuna sevindim.
ANiill
Üye
ben almış kadar sevindim iyi etmişşin ondan kurtulup Wave aldıgın zaten IPhone halt etmış yanında Wave nin .D
Sana birşey demiyorum dostum.Sadece bazı arkadaşlar telefonu çok fazla abartıyorlar dedim.
@n!wa+*R
Üye
Hahah laflara bakın..
Dünyada o kadar fazla amatör var ki proğram yüklemesini bilmeyen adamların Maemo N900 alıp kullanımı beğenmemesi gibi.(bu söz ne demek istediğimi en derin şekilde anlatmıştır sanırım )
Dünyada o kadar fazla amatör var ki proğram yüklemesini bilmeyen adamların Maemo N900 alıp kullanımı beğenmemesi gibi.(bu söz ne demek istediğimi en derin şekilde anlatmıştır sanırım )
darısı başıma
demek bende bilmiyom 5800 ı kullanmayı
-arkadaşlar benim kulaklık ikide bir bozuluyor peki nası kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
-bataryası bir gün gitmiyor bütün batarya prog kullandım onlardanda verim alamadım arkadaşlar yardımcı olun
-kendi internet tarayıcı kitleniyor kendi tarayıcısını nası kullanırım(diğerlerini kullanabiliyorum)
-sensör kitli kalıyor genellikle ters duruyor nası kullanıyor onuda söyleyin
-ikide bir kitleniyor bi zahmet onuda söyleyin
valla ne zormuş şu 5800 kullanmak
arkadaşlar siz nasıl kullanıldığını yazında eğer telefonum servisten gelirde kullanmak nasip olursa uygularım
darısı başıma
demek bende bilmiyom 5800 ı kullanmayı
-arkadaşlar benim kulaklık ikide bir bozuluyor peki nası kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
-bataryası bir gün gitmiyor bütün batarya prog kullandım onlardanda verim alamadım arkadaşlar yardımcı olun
-kendi internet tarayıcı kitleniyor kendi tarayıcısını nası kullanırım(diğerlerini kullanabiliyorum)
-sensör kitli kalıyor genellikle ters duruyor nası kullanıyor onuda söyleyin
-ikide bir kitleniyor bi zahmet onuda söyleyin
valla ne zormuş şu 5800 kullanmak
arkadaşlar siz nasıl kullanıldığını yazında eğer telefonum servisten gelirde kullanmak nasip olursa uygularım
ARKADAŞLAR SONNUDA KURTULDUM VE SAMSUN WAVE ALDIM BU TELEFON İPHONE 4 DEN DAHİ DAHA İYİ O KESİN 5800 BANA IZDIRAP OLDU ZULÜM OLDU KURTARDIM LANET OLASIDAN KURTULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!