Lanet olası 5800 dan kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

cataron

cataron

Üye
Ben 2 gün önce 5800XM ı saatım va Samsung Wave aldım, 5800XM de hiçbir problem yoktu gayet iyi çalışıyordu yalnız Wave ile kıyaslanacak bir cihaz değil. Dokunmatik telefon ilk defa kullanıyorum diyebilirim 5800XM bunun yanında basmatik kalıyordu çünkü.

Tracy35

Tracy35

Üye
darısı başıma
demek bende bilmiyom 5800 ı kullanmayı
-arkadaşlar benim kulaklık ikide bir bozuluyor peki nası kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
-bataryası bir gün gitmiyor bütün batarya prog kullandım onlardanda verim alamadım arkadaşlar yardımcı olun
-kendi internet tarayıcı kitleniyor kendi tarayıcısını nası kullanırım(diğerlerini kullanabiliyorum)
-sensör kitli kalıyor genellikle ters duruyor nası kullanıyor onuda söyleyin
-ikide bir kitleniyor bi zahmet onuda söyleyin
valla ne zormuş şu 5800 kullanmak
arkadaşlar siz nasıl kullanıldığını yazında eğer telefonum servisten gelirde kullanmak nasip olursa uygularım

ben açıklayım
1 dandık kulaklık alırsan tabı ikide Bir Bozulur Al OrJInal Kulaklık PHILIPS Veya 60 100 tl arası eger Müzık dınlemeye Deger verıyorsan bende 70 tl PHILIPS var Müziklerde Gayet Net Ve GüzeL4 aydır kulanıyom kulaklıgı
2 senin sarjın Neden 1 gun Bılee Gitmiyor Anlamadım Bana Max 2 gun genelde fuL müzik genelde oyun oynarım uygulama yukleyıp kurarım Max 2 gun gidiyor bana
3 sensor konusunda haklısın o yuzden nokıanın orjınal yazılımını kulanmıçan Hecklıçen ama Suan V51 Güzel Hız var
4 kıtlenme Felan Yok
5 kulanmasına gelelim Ben Çok Memunum Allaha SukuR Derdım Felan Yok ama Hecklı Modıfıyeye alıştıgım için Orjınal Fw Kulanmıyorum!!!1

Kingmortall

Kingmortall

Üye
o 5800 telefonu bulamayanlar var bu 5800 den kurtuldum diyo telefonun nesini begenmiyonuz anlamadımki 3g yi geçtim 3.5 g var wlan var gps var 3.2 mp carl zeiisli kamerası var video kayıdı güzel 16 milyon renk ekran daha ne istiyonuz be kardeşim 500 den aşşagı fiyatı bu paraya bu telefon süper bence işte kullanmasını bilmeyenler kötülüyo

laveled

laveled

Üye
ben açıklayım
1 dandık kulaklık alırsan tabı ikide Bir Bozulur Al OrJInal Kulaklık PHILIPS Veya 60 100 tl arası eger Müzık dınlemeye Deger verıyorsan bende 70 tl PHILIPS var Müziklerde Gayet Net Ve GüzeL4 aydır kulanıyom kulaklıgı
2 senin sarjın Neden 1 gun Bılee Gitmiyor Anlamadım Bana Max 2 gun genelde fuL müzik genelde oyun oynarım uygulama yukleyıp kurarım Max 2 gun gidiyor bana
3 sensor konusunda haklısın o yuzden nokıanın orjınal yazılımını kulanmıçan Hecklıçen ama Suan V51 Güzel Hız var
4 kıtlenme Felan Yok
5 kulanmasına gelelim Ben Çok Memunum Allaha SukuR Derdım Felan Yok ama Hecklı Modıfıyeye alıştıgım için Orjınal Fw Kulanmıyorum!!!1
öncelikle sağol
1 kutudan çıkan kulaklığı kullanıyorum ve 3. kulaklık
2 okullar varken tamam sürekli kurcalıyorum fakat yazın hiç kullanmadığım halde 1 gün gidiyor özellikle v50den sonra böyle oldu servisede gitti fayda yok
3 hacli kullanmak isterim ama garanti dışı kalıyormuş
4 facebook anasayfasında ama tüm site olcak yani gerçek facebook ta yükleniyor ve sonra kitleniyor
5 dokunmatiğide çok kalitesiz

Tracy35

Tracy35

Üye
öncelikle sağol
1 kutudan çıkan kulaklığı kullanıyorum ve 3. kulaklık
2 okullar varken tamam sürekli kurcalıyorum fakat yazın hiç kullanmadığım halde 1 gün gidiyor özellikle v50den sonra böyle oldu servisede gitti fayda yok
3 hacli kullanmak isterim ama garanti dışı kalıyormuş
4 facebook anasayfasında ama tüm site olcak yani gerçek facebook ta yükleniyor ve sonra kitleniyor
5 dokunmatiğide çok kalitesiz
heckledinden sonra garantıye Gonderdım Ben sag kıtleme tusunu bozmuştum onu tamır ettileR hemde Orjınal yazlımı kurmuşlar yanı garantılı onarım yaptilaR garantı dışı kalmadı yanı bende Korkmuştum garantı dışı kalır dıye ama Korkuçak Gıbı Deyılmış :=) Neyse hayırlı olsun yeni telefonun

laveled

laveled

Üye
:D sağolda telefonu alan ben değilim ben sadece 5800 mağduru

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
bana bilinçsiz kullanıcı diyen arkadaşlara söylüyorum ben s60 için program yazmış biriyim symbian nı benim kadar tanıyamassınız ne kadar hantal ve basit bir arayüzü var symbian 3 ile nokia kurtulacağını sanıyor hep birlikte göreceğiz n8 in maharetini o bilinçsiz kullanıcı diyenler gelsinlerde yazılım dersi vereyim

--------------- Ekleme ---------------

Ben 2 gün önce 5800XM ı saatım va Samsung Wave aldım, 5800XM de hiçbir problem yoktu gayet iyi çalışıyordu yalnız Wave ile kıyaslanacak bir cihaz değil. Dokunmatik telefon ilk defa kullanıyorum diyebilirim 5800XM bunun yanında basmatik kalıyordu çünkü.

:oke:

nokia nın artık bu bir yemeği pişirip önümüze koymasından bıktım 5800 makyajla yap x6 deki yeni modelim parçalar farklımı aynı özellikler aynı bi ekran kapasitif oda lanet symbian 1 yüzünden multitouch desteklemiyo kamera 5 mega ama lensi 2.8/5.2 lensi kötü en iyi lens n82 de var bilinçsiz kullanıcı diyenler baksınlar ben nokiayı ezberlemişim arkadaş sen ne diyosun

bybilal

bybilal

Üye
5800 tam anlamıyla sonuna kadar kullanabilene güzell. Ben 5800 almadan önce büssü telefon kullandım ilk defa bu kadar uzun soluklu sıkılmadan kullandığım bi telefon oldu. Kullanmayı bilmeyenlerin maduru oluyo böyle. Zaten 5800 fiyatı alınabilcek telefonlar arasında en iyisi. O fiyata düyanın güzelliğini beklemeyin. Azcık anlayaan telefonda tecrübesi olan hackleme porogram yüklme tema vs bunları yapan bu telefonda asla kötü diyemez. Ha bide arızalısı denk gelebilir , insanın şansı işte denk geliyo böyle bi kişie sonra millet bakıp buralara soğuyo telefondan. 5800 verdiğim her kuruş helal.

ozanazy

ozanazy

Üye
bana bilinçsiz kullanıcı diyen arkadaşlara söylüyorum ben s60 için program yazmış biriyim symbian nı benim kadar tanıyamassınız ne kadar hantal ve basit bir arayüzü var symbian 3 ile nokia kurtulacağını sanıyor hep birlikte göreceğiz n8 in maharetini o bilinçsiz kullanıcı diyenler gelsinlerde yazılım dersi vereyim

:oke:

nokia nın artık bu bir yemeği pişirip önümüze koymasından bıktım 5800 makyajla yap x6 deki yeni modelim parçalar farklımı aynı özellikler aynı bi ekran kapasitif oda lanet symbian 1 yüzünden multitouch desteklemiyo kamera 5 mega ama lensi 2.8/5.2 lensi kötü en iyi lens n82 de var bilinçsiz kullanıcı diyenler baksınlar ben nokiayı ezberlemişim arkadaş sen ne diyosun
Wave'e geçmekle en iyisini yapmışsın ;). Baş ağrıtmaktan başka birşey yapmıyosun. Multitouch Wave'de vardı demi. Hayırlısı olsun hakkında :)

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
başın ağırdıysa bu konuya mesaj atmassın veya bakmassın böylece başın ağrımaz sence başın için en iyi çözüm bu değilmi????

ozanazy

ozanazy

Üye
Haklısın :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten 5800 da sorun yokki cok abartıyolar bazen..)))

petrucci82

petrucci82

Üye
Nokia bir bilinçsiz tüketiciden daha kurtulmuş olmasın :)

harikasın adamım..bence de kazanan nokia
yav 900 tl lik aleti 460tl lik aletle kıyaslayan adamlardan
program yüklemekten bir haber olup symbian 9.4 v5 alanlardan
ve ve ve samsung sırf daha ince diye daha çok beğenenip yok yok olan 5800 beğenmeyenlerden sıkıldım
bu alet 460 tl lik en iyi alet

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
inşallah o wave in bozulurda nokiaya muhtaç kalırsın ne diyem :D

SilentOne

SilentOne

Üye
samsung wawe güzel tel ama 5800 yerini hiç bişi tutamaz bide v60 da istediklerimizi yaparlarsa tu telefon tadından durulmaz:D

seqhersheytan

Üye
ahh ahh zamanında 1000 lira verdirdim aileme ama iyiki verdirmişim diorum :ehe

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
:D çok komiksiniz yaw

Takipçi Satın Al

Üst Alt