Geçmiş olsun seninkide kısa sürmez![]()
Isinma ve arka kapak kronik. Hos arka kapaga tam kronik denemez ama kapakta bir oynama var. Nokia buna soyle bir aciklama yapmis, telefonu servise verdiginde arka kapagi rahat acabilmek icin yanlarda pay birakmislar buda esneme ve ses yapiyor ama isinma son guncelleme ile aza indi ama yine isiniyor
bu arada 2. el olarak aldım son şarjdan sonra geçen süre 10 gün 40 saat gösteriyor. Yani baya yatışta telefon ve açtığım gibi kullanmaya başladım. Seri düşmeler oluyor ara ara bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Tam şarj yapayım bugün bitirip belki düzelme olabilir.kronikse pek takmam. ama benim cihaza özel bi durumsa ister istemez takıntı yapardımbu arada 2. el olarak aldım son şarjdan sonra geçen süre 10 gün 40 saat gösteriyor. Yani baya yatışta telefon ve açtığım gibi kullanmaya başladım. Seri düşmeler oluyor ara ara bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Tam şarj yapayım bugün bitirip belki düzelme olabilir.
10 gün 40 saat diye gösterdiği pil tasarrufu uygulamasının çeviri hatası, normalde 10 saat 40 dakikadır o

yazılım derken bu geliştirici güncellemeleri felan mı?Batarya Performansını Cihaza Yazılım Atman Lazım Kronik Bişey Değildir Isınması Belki Yazılımla Alakalıdır Şimdi Isınma Diyorsunda Niye Isınıyor Cihaz Zaten Metal Kasa 3G Açıkken Filan İllaki Isınır OYun Oynarsın İllaki Isınır Normal Bİşey
yani o konuda umutlanma diyosun![]()

Pil tasarrufu mağaza üzerinden guncelleniyor, guncellemeyle düzelir büyük ihtimal son gelen guncellemeyle öyle oldu çünkü![]()
bu normal 8.1 sürümü sanırsam geliştirici kayıtlı hesabım vardı fakat baya oldu o zamanlar 520 kullanıyordum. Tekrar nasıl kaydedebilirim yeni hesabı geliştirici güncellemelerini almak için?
Normal her telefonda olan şey bendede var bu sorunlar bende L925 KullanıyorumMerhaba arkadaşlar wp ailesine bende katıldım l925 alarak. Fakat ısınma, arka kapak gıcırdaması ve bataryanın çabuk bitmesi dikkatimi çekti. Kronik sorunlar mı bunlar?

Şarj baya sıkıntı gibi bakalımNormal her telefonda olan şey bendede var bu sorunlar bende L925 Kullanıyorum![]()

Hoşgeldin wp ailesine ve hayırlı olsun.
Burası gerçek bir aile gibi. Beraber umutlanıyoruz beraber üzülüyoruz beraber kızıyoruz beraber saydırıyoruz Microsoft'a beraber sevinip bu sistemin gelişimini izliyoruz. Tabi gerçek ailede olduğu gibi tartışma falan eksik olmaz.
Wp'nin en güzel ve samimi yanlarından birisi budur bence. Umarım güle güle kullanırsın ve sıkıntı yaşamazsın.
kronikse pek takmam. ama benim cihaza özel bi durumsa ister istemez takıntı yapardımbu arada 2. el olarak aldım son şarjdan sonra geçen süre 10 gün 40 saat gösteriyor. Yani baya yatışta telefon ve açtığım gibi kullanmaya başladım. Seri düşmeler oluyor ara ara bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Tam şarj yapayım bugün bitirip belki düzelme olabilir.