ysrkvs
Üye
-
Konu Sahibi
-
İnşallah kardeşim umut ediyorum bende öyle olur bu arada yeni yazılım çıkmış galiba onuda yükleyip yollasalar
Yüklerler büyük ihtimalle hatta kesin de diyebilirim. Geldiğinde telefonun ingilizce olacak zaten yani benimki öyle olmuştu yeni formatlanmış gibi ve ingilizce. Bence alır almaz sen bi format at kendin türkiyeyi seç kullanmaya başla. Yüklemeseler bile çok büyük bişey degil 10dkda kendin yüklersin
haklısın kendim yüklemiştim zaten v40 ı olmazsa bunu da yükleriminşallah telefonu bi olmuş göreyim yeter
Evet güncelleme yayınlandı. Çok sabırsızım bir an önce kvkdan gelmesini istiyorum telefonun denemeliyim bir an önceBU ARADA ARKADAŞLAR GÜNCELLEME İLE İLGİLİ EN GENİŞ AÇIKLAMAYI BENİM AÇTIĞIM KONUDA BULABİLİRSİNİZ, VİDEOLU VE RESİMLİ OLARAK
http://www.maxicep.com/symbian-dest...isti-video-ve-resimli-341913.html#post2248281
product kodu ile güncelleme olduğu için herkeste farklı olur. "euro 2 turkey red" product kodu ile denersen (nlite programı ile product kodunu değiştirebilirsin) quickoffice ekli oluyorreklamını iyi yapmışsın haaageniş açıklama diyince baktım ama farklı bişey göremedim. ayrıca office gelmiyor güncellemeyle yanlış bilgi vermeyelim. ya da bana gelmdi rihanna uygulamasıda aynı şekilde.
şu kalemi bende yazmadı kadın kapakta takılıydı bi kaybolsun sorarım ben onlara.Yapılır inşallah telin bizde bekliyoruz bakalım nasıl olacak kardeş
Merak etme gittigi gibi gelir ya. Aslında gittigi gibi gelmese daha iyi aslındaekrana da bi koruma yapıstırıyorlar çizilmesin diye onu taktir ettim.
cumartesileri de sayarsak o zaman 18 iş günü oluyor.. bugün ilk değişiklik olmuş ama "Servis Durumu İşlem Görüyor - Onarılıyor" şeklinde.
1 haftaya sonuç alırsın merak etme.. resmini koysana online takipin sakıncası yoksa bi bakıyım ?
buda benim;Teşekkürler.. Tek sorun cihaz açılmıyor ve bu kadar niye oyalandılar acaba. Telefonu direk kendin mi gönderdin yoksa aldıgın yer aracılığıyla fln mı? kendin gönderdigin zaman öncelik sırası senin oluyormuş servisten gelenleri ya da cep teelfonculardan fln gelenleri ikinci plana atıyorlarmış diye duydum.
buda benim;
Servis Durumu İşlem Görüyor - Onarılıyor Arıza CHR:Şarj Problemi (Genel)
COS-Gevşek veya cok sıkı parça problemi
POW-Açılmıyor
POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
POW-Kilitleniyor
SIM:Sim Kartı kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?