Kvk İle İlgiili Bir Problem İlgilenirmisniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Kvk İle İlgiili Bir Problem İlgilenirmisniz ?
Ya arkadaşlar benim 1 saat önce KVK ya gittim. Ben telefonun resmlerini atmıştım hatırlarsınız ekranı kırılmıştı ve 80 tl istiyorlar demiştim ama telefonla arayıp sormuştum. Herneyse gittim kvk ya tam telefonu vericem parayı bulduk kadın demezmi 280 TL diye. Bi an bayılıcam sanmıştım ya ! Ondan sonra vazgeçtm vermkten dedim dışarıda yaptırsam garantisi gider dimi dedim. Sonra demez mi artık garantisi devre dışı kaldı telefonu yere düşürdüğüm için diyelim kamerası bozuldu,anakrtı yandı,daha açılmaması gibi durumlarda cebimden ödeyip yaptırcakmışım ister dışarıda ister kvk da artık farketmiyormuş. Ya hadi 280 i anladım da garanti komple devre dışı kalma olayı varmıdır ya ? Sizde kaç para istediler ve modeli nedir telefonunuzun ? Lütfen yorumlayın.

Violonist

Üye
adamım telefonumun camı kırılmadı ama sana tavsiyem. Tüketici hakem heyetine başvur.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Garanti devam ediyo diye biliyorum bn.telefonumun camı kırılmadı şükürler olsun ama bence o kişinin bilgisizliği vardı orda

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
garanti devam etmek zorunda 444 36 64 i ara şikayetini söyle

hakan_710

hakan_710

Üye
camı 280 lira olur mu hiç? bu nasıl bişeydir farklı bir servise de götür. acele etme. serviste yaptırmanın esprisi zaten garantinin gitmemesi içindir. büyük ihtimal kadın pek bilgili değil bu konuda sen biraz daha araştır

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
numarayı yanlış yazmışım kardeşim pardon sonu 65 olcak. Bende de kırık dün müşteri hizmetleriyle görüştüm garanti devam eder dedi. 280 tl tutamaz hayatta. Sen cihazını al bir de teleservice e ver

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
evet ben telefondan aramıştım 120 Tl demişlerdi. 3 aylık telefonu 1 kere yere düşürmenin cezası 280 TL olamaz heralde ya. Ben en iyisi bi arayayım sorayım. Snra burada paylaşacağım.

---------- Eklendi @ 13:38:47 ---------- Yazıldı @ 13:27:13 ----------

Arkadaşlar şimdi aradım küfür etmemek için kendimi zor tuttum ! Ya diyorumki 3 aylık telefon bu daha tamam para veririm diyorum yaptırırım diyorum ama sonradan oluşcak sorunlar içinde kendim para ödeyecekmişim garanti olayı bitti diyor resmen ya ! bide 280 tl ye bişi diyemezlermiş. Arkadaşlar siz yol gösterin napmalıyım ?

TheMadness

TheMadness

Üye
280 vereceğine yeni 603 al daha iyi

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
ya asıl aklıma takılan şimdi ben bu telefonu dışarıda yaptırıp 500 e felan satsam diyorum ama babam kredi kartıyla taksit ödüyor 24 ay felan dı galiba sorun olurmu sizce bu takst olayı aklıma bu takılıyor ? 280 TL bu telefona verilmez yani Iphone felan olsa neyse..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sorun olmaz baban taksitleri öder gene.. Geçmiş olsun valla büyük ayıptır kvk nın şerefsizliği.. Cihazı garanti dışı bırakmışlar ben de 701 i vericektim iyi ki vermemişim

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Ya şuana kadar Nokia benim için 1.sıradaydı ne olursa olsun öyleydi ama bugünden itibaren Nokiaymış felan bitmiştir benim için. Arkadaşım samsung kullanıyor ekran çizik doluydu kenarlar soyulmuştu arka kapakta öyleydi yolladı garantiye ücretsiz heryerini tamamen değiştirdiler 2 hafta içinde geldi sıfır gibiydi. Şimdi bide Nokiaya bak bide. Abimin N97 si vardı 1 yıl önce 1 milyara almıştı. Aldıktan 1 hafta snra garantiye gitti 1 ay kaldı. aldığımzda tekrar aynı sorun vardı ve 4 kere gitti 1 aydan aşağı gelmedi ve Değişim bile yapmadılar. Babamın e7 si vardı ondada buna benzer sorun yarattılar yani diyeceğim 1 giden telfon sorunsuz gelmiyor bi dünya problemleriyle geliyorlar. Dolayısıyla bende elimden çıkarmayı düşünüyorum ve 4.kez böyle bir olay başıma geliyor bidaha Nokia kullanmam. Ama bu symbian bölümü ayrı bir ortam orası ayrı tabiki..

E_yedi

Üye
Ya şuana kadar Nokia benim için 1.sıradaydı ne olursa olsun öyleydi ama bugünden itibaren Nokiaymış felan bitmiştir benim için. Arkadaşım samsung kullanıyor ekran çizik doluydu kenarlar soyulmuştu arka kapakta öyleydi yolladı garantiye ücretsiz heryerini tamamen değiştirdiler 2 hafta içinde geldi sıfır gibiydi. Şimdi bide Nokiaya bak bide. Abimin N97 si vardı 1 yıl önce 1 milyara almıştı. Aldıktan 1 hafta snra garantiye gitti 1 ay kaldı. aldığımzda tekrar aynı sorun vardı ve 4 kere gitti 1 aydan aşağı gelmedi ve Değişim bile yapmadılar. Babamın e7 si vardı ondada buna benzer sorun yarattılar yani diyeceğim 1 giden telfon sorunsuz gelmiyor bi dünya problemleriyle geliyorlar. Dolayısıyla bende elimden çıkarmayı düşünüyorum ve 4.kez böyle bir olay başıma geliyor bidaha Nokia kullanmam. Ama bu symbian bölümü ayrı bir ortam orası ayrı tabiki..

arkadasım burda bıraz benı anlatmıssın.
Burda nokıalık bır durm yokkı alcaksan telefonu genpadan getıttır.

Benım bır oncekı telefonum n97 ıdı. Telefon daha 1 aylıkken kanepeden yere dustu. Yarım metre yok ya. Telefon garantılık oldu. Camda hıc bır sey yoktu ama acılırken nokıa yazısyla takılı kalıp acılmıyordu.
Tam 1 ay sonra geld. Ekran ıle ekran fılmını degıstırmısler bırde gunclleme yapmıslar . Boyle boyle tam 3 kez ekran degıstı . Ddıgın gıbı hep 1 ayda salıyorlardı.
En sonunda 150 lıraya yaptırdım garantı dıı kalmıs felan 4. Gıdısınde sanırım bıktılar.

Arkadasım 280 cok fazla ama en az 200 olmalı ..cunku tam orgınal gorılla glass oldumu ıs degısır. N97 nın ekranı cam olmadıgı halde tam orgınal ekran dokunmatıgı 150 lıra. Intternettede cok arastırdım hep ayn fıyat. Yaptırdım . Kske yaptırmasaydım 1 ay sonrada e7 aldım sımdı e7 kullnıyorum. ALLAHa sukur camda sorun yok. Kı cok zor gorıllaların kırılmayı bırak cızılmesı. Kvk da pahalıda olur. Itanbuldan altek ı ara noyu bulamssan ben sana yazarım . Bırde genpayı ara . En ıyı servıs genpa herhangı bır sorunda kesınlıkle para talep etmeksızın degıstırıyor. Sorun sendeyse ucretsız yapıyor. Tek farkı genpa nın telefonları bıraz daa pahalı . E7 kvk da 1050 ıken genpadan 1200e aldım. Dısardan telefoncuyada yaptırma sorun 1 ken 1000 olur. Adamlar ıcınden parca yurutuyorlar.

---------- Eklendi @ 14:45:53 ---------- Yazıldı @ 14:39:59 ----------

adamım telefonumun camı kırılmadı ama sana tavsiyem. Tüketici hakem heyetine başvur.

arkadasım tuketıcı mahkemesının burda yapacagı hıcbır sey yok . Telefonun ekraı patlak. Burda %100 fırma haklı cıkar. Cunku kanıtlarlar. Hata telefondan olsaydı ..mahkemeye vermesıyle beraber telefon en gec 3 ay ıcerısınde sıfıını gondermek zorunda kalırdı fırma. Ama burda sorun arkadasta fırmada degıl .

Telefonun garantıden cıkmıs derlerken tamamen haklılar bence fazla ustune gıtme fırmamnın degısen hıcbır sey olmaz sadece zamn kaybı.
Telefon darbe almıssa zaten garantıden cıkar . Tabı bu fırmaya baglı . Baz yerler yapıp yolluyorlar. Ama garantı dısı dıye telefonu gerı salma haklarıda var.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
çok haklsıın kardeşim ama ben böyle saçmalık varmı dediğimde bu Nokianın yaptığı bişey bizim yapabileceğimiz şey yok dediler telefondan aradığımdada öyle dediler. Vatan computerden almıştım telefonu kutuda felan kvk garantilidr diye yazmıyor ama genpaya gidip yaptırabiliyormuyum ? yada bir arıyayım

E_yedi

Üye
bak benım eskı telefon n97 nın garantısını altek verdı .telı gızel yapıyorlar. Sıfır gıbı yolluyorlar. Yapıldıktan 1 ay gıbı surede yapılan parcaya garantı verıyırlar . Sanırım deger servsılerde oyledır. Genpayla konus bakalım ne kadar verecekler sen ıstersen bulundıgın sehrı ban soyle genpa ıle altegın butun ıl numaraları var. San yazıyım burdan ararsın konusursun .

Sen hangı ılde oturuyon onu yaz cevabı en gec 1 saat sonra verebılırım ufak ısm var

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
ben konuştum demin 16 Ocak itibariyle Nokia telefonlardan desteklerini çekmişler KVK ilgileniyormuş malesef..İstanbul/ Ataşehirde Oturuyorum.

E_yedi

Üye
ben konuştum demin 16 Ocak itibariyle Nokia telefonlardan desteklerini çekmişler KVK ilgileniyormuş malesef..İstanbul/ Ataşehirde Oturuyorum.
kardesım olur mu ole nokıa elını cektı tamamen yalan soylemısler. Ne yanı sımdı ben telı garantıye yollasam yapmadanmı gerı salacaklar. Tuketıcı mahkemesı dıye bır sey var adamlar sana 2yıl garantı vermısse yapmak zorundalar ama sen parayla yaptıracagın ıcın dedıgın olabılır.

Altek emınonu mahallesınde var istanbul numarasını verıyom 0212 511 50 55

genpanınkı bende yazanı verıyom ıstanbul kadıkoyde 0212 359 00 01

burdakı de ıstanbul etılrde 0212 359 0 359 burdakı merkeaı oluyormus .

Bunları ara altek ucuza yapar . Genpayı bılmıyorum .ama sımdıkı pıyasa degerınde 280 ne cok cok fazla . Olsa olsa 180 belkı olabılır.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
kardesım olur mu ole nokıa elını cektı tamamen yalan soylemısler. Ne yanı sımdı ben telı garantıye yollasam yapmadanmı gerı salacaklar. Tuketıcı mahkemesı dıye bır sey var adamlar sana 2yıl garantı vermısse yapmak zorundalar ama sen parayla yaptıracagın ıcın dedıgın olabılır.

Altek emınonu mahallesınde var istanbul numarasını verıyom 0212 511 50 55

genpanınkı bende yazanı verıyom ıstanbul kadıkoyde 0212 359 00 01

burdakı de ıstanbul etılrde 0212 359 0 359 burdakı merkeaı oluyormus .

Bunları ara altek ucuza yapar . Genpayı bılmıyorum .ama sımdıkı pıyasa degerınde 280 ne cok cok fazla . Olsa olsa 180 belkı olabılır.

tamam şimdi arıyacağım. bilgilendiriceğim. Yalnız şöyle durumda var sizinki yani e7 Gorilla Glass fiyatı pahalı olablrde nokia 603 de gorilla glass yok.

E_yedi

Üye
haa anladım ben gorılla glass sanıyordum. O zaman en fazla olacagı 150 oda cam oldugu ıcın tutar. Senın dedıgın fıyata kapasıtıf olmayan bılırsın ıste n97 5800 ekranları esnek laylonumsu bır cam turu .. Onlar 80 100 satılıyor sımdı. 603 unde 150 cıvarı bırseydır.

Aradınmı ne dedıler ?

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Alteki aradım çalışanlar çıkmışlar telefon numaramı aldılar pazartesi bilgilendiricekler.

Genpayı aradım yine aynı şeyi söylediler daha sorunu söylemedim Nokia 603 cep telefonum var dedim biz anlaşmı Nokia ile bitirdik dedi tam 3 kişi öyle söyledi.

Etilerdekide aynı şeyi söyledi dediğim gibi.

Nokia destek hattını aradım. Bunlarda garanti devre dışı kalıyor dediler. Hani şöyle söyleyeyim resmen gel bana küfür et diyorlar kardeşim ben onu anladım. Bidahada Nokia almam bu telfonu dışarıda yaptırıcam ve satıcam bidahada nokia felan almam gider Sony Ericsson alırım. Ya arkadaşlar 3 aylık telefon yere düştü ekranı çatladı diye 2 yıllık garanti devre dışı kalırmı ya ? Hani anakrtı şurası burası zarar görse eyvallah ama 3 haftadır kullanıyorumda sorunda yok hani. E_yedi kardeşim sende yardımcı oldun zahmet ettin teşekkür ederim.

slant1111

slant1111

Üye
Apple :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt