E_yedi
Üye
Alteki aradım çalışanlar çıkmışlar telefon numaramı aldılar pazartesi bilgilendiricekler.
Genpayı aradım yine aynı şeyi söylediler daha sorunu söylemedim Nokia 603 cep telefonum var dedim biz anlaşmı Nokia ile bitirdik dedi tam 3 kişi öyle söyledi.
Etilerdekide aynı şeyi söyledi dediğim gibi.
Nokia destek hattını aradım. Bunlarda garanti devre dışı kalıyor dediler. Hani şöyle söyleyeyim resmen gel bana küfür et diyorlar kardeşim ben onu anladım. Bidahada Nokia almam bu telfonu dışarıda yaptırıcam ve satıcam bidahada nokia felan almam gider Sony Ericsson alırım. Ya arkadaşlar 3 aylık telefon yere düştü ekranı çatladı diye 2 yıllık garanti devre dışı kalırmı ya ? Hani anakrtı şurası burası zarar görse eyvallah ama 3 haftadır kullanıyorumda sorunda yok hani. E_yedi kardeşim sende yardımcı oldun zahmet ettin teşekkür ederim.
onemlı degıl kardesım .
Eger hata sende olmayaydı tuketıcı mahkemesıne sıkayet eder sıfırını soke soke alırdın ama sorun sende. Nokıanın elını cekmesı hıc bır seyı degıstırmez senın elınde 2 yıllık ımzalı garantın var . Ama o sende cıkmıs anlasılan. Hayırlısı bakalım altege yaptır sen onu hem ucuza yaparlar hemde ıyı yaparlar durmadan ara erkenden salarlar .