Galaxy W i8150 Batarya&Şarj ve CustomRomdaki Sorunlar (Yardımcı Olabilir misiniz ?)

Sponsorlu Bağlantılar

Emirbaba

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W i8150 Batarya&Şarj ve CustomRomdaki Sorunlar (Yardımcı Olabilir misiniz ?)
Şu Konuyada Aynı Soruyu Yazdım. Birde Burdan Yardım Almak İstiyorum. bana Yardımcı Olabilirseniz Çok Teşekkür Ediyorum. Konuya Yazdığımı Alıntılayarak Yazacağım. Bilgisi Olanlar Bana Yardım Edebilirse Minnettar Kalıırm.

maxicep.com/samsung-android-rom/galaxy-w-android-4-0-4-cyanogenmod-9-rom-final-06-06-2013-a-776485.html

S.a Öncelikle Merhabalar Kardeşim. İlk Önce Emeğin İçin Teşekkür Ederim. Bu Sürümü Daha Önce Telefonuma Yükledim. Beğendim. Çok Güzel. Ancak Sonradan Bazı Sorunlar Yüzünden Kaldırmak Zorunda Kaldım. Öncelikli Sorunum Şarjdı. Telefonum Acayip Şarz Yiyordu ve öyle Olduki Birgün Şarjda İken Acayip Derecede Isındığını Farkkettim (Allahtan Farkettimki Patlayacak Duruma Gelmişti.) Telefonu Acil Şarzdan Çıkardım. Pili Felan Söktüm. Pili Çıkarırken Şiştiğini Farkettim. Maalesef Pil Şişmişti. Neyse Telefon Çalışıyormu Diye Soğuduktan Sonra Birdaha Pilini Felan Takıp Açtım Çok Şükür Sıkıntı Yoktu Ama Maalesef Orjinal Pilim Mahfolmuştu. Sonraki Zamanlarda Takip Eden Sorunda Şu Oldu. herhangi Bir Uygulamadayken Telefon Düşük Pil Uyarısı Yapmadan Kapanıyordu. Yani Pil Bitiyordu Ancak Gösterge Başka Bir Düzey Gösteriyordu. Bende Pilin Bozuk Olmasından Dolayıdır Dedim ve Şarja Taktım. Kapalı Konumdayken Nasıl Şarj Olduğunu Bilirsiniz. Ancak Kapalı Durumda İken şatja Takınca gelen Ekranda Benim Pil Göstergesi Altında Sarı Bir Üçgen İçerisinde Ünlem İşareti Oluyordu. 1 Dakika KAdar Şarz Aldıktan Sonra İşaret Kalkıyordu. O Süre İçinde Şarjda İken Bile Telefon Açılmıyordu. Normalde Şarja Taktığında Durum Göstergesi Geldikten Sonra Telefonu Açabiliyorsun. Ancak Bende Olmuyordu. Sonra Pili Değişmek İstedim. Değiştim. Gittim 15 TL Karşılığında Orjinal Olduğu Söylenen Bir Pil Aldım.(Pil Modeli : EB484659VU Beyaz.) Neyse Taktım. Aynı Sorun Şimdi Bu Pildede var. Uyarısız Bitme, Kapalı Konumda Şarz Olurken Ünlem İşareti Felan. Neyse Bu Sorunlar Yüzünden Orjinal Roma Döndüm. Yine Sağolun Onunda Anlatmışsınız Sıkıntısız Orjinale Geri Döndük Ama Bu Sorun Peşimi Bırakmış Değil. Sorum Şu Bilen Birisi Olarak Bana Ne Yapmamı Önerirsiniz ? Telefonumu Sanırım Çıktığı Zaman 760 TL Karşılığında Almıştım. Garantisi Henüz Var. Sizce Garantiye Göndermelimiyim ? Gönderirsem Bile Orjinal Romu Değişmem, Root Etmem Orjinal Pili Değişmem Felan Garantiyi Devre Dışı Bırakırmı ? Telefonumun Bir Hasar Aldığını Düşünüyorum. Normal Olarak Telefonumu Kullandığımda Pek Uğraşmadığımda telefon Şarj Yüzdesini Hesaplayabiliyor ve Gösterge Bitmeye Yakın Uyarısını Yapıyor ve Bitincede Kapanıyor. Ama Özellikle Uygulama Kullandığımda ve Wifiye Bağlıygen Aniden Tık Diye Kapanıyor Telefonum Uyarı Yapmıyor Pil Yüzdesini Hesaplayamıyor.

İkinci Sorumda Şu, Daha Önce Bu Romu Yükledim Dediğim Gibi Sistemde Bir Sıkıntı Yoktu. Şimdi Orjinale Geçtim. Dün Tekrar Bu Romu Yüklemek İstedim ve Yükledim. Kurulum Adımlarını Takip Ettim. Ancak Benim Recovery Modunda "Advanced" Kısmı Yok. Vardı Önceden. Ve Devamında İçerisindeki Menülerde Yok. Dalvik Cache Felan. Normal Olarak Factory ve Diğer Yazdığınızı Yaptım. Ama Diğerleri Yok. Başka Forumlarda Yükleme Yaparken Dalvik Felan Onlarında Yapılmasından Bahsediliyor. Dosyaları İndirdim. Ben Direk Dosyaları Telefon Hafızasına Attım Yani Bir Harici SD Karta Atmadım. Yükleme Bitti. Şimdi Açıldığında Bizden Dil Seçmemizi İşte ne Bileyim Diğer Ayarlamaları Yapmamızı İstiyor ve Sonra Menülere Erişebiliyoruz. Ama Ben Bu Yüklememde Bunlarla Karşılaşmadım ve Üstelik Farkettimki Telefonumda Google Play Yok :( Hesaplar ve Senkronizasyon Kısmındada İlgili Birşey Yok. İnternetten APK İndirdim Kurdum. oda Açıldığı Gibi Kapanıyor. Yani Anlayacağın Hayretler İçerisindeyim !? Bu Kadar Sorun Beni Takip Ediyor. Bendemi Bir Sıkıntı Var Bir Türlü Anlamış Değilim. Yani Sıkıntı Nedir Anlamadım Gitti =( yaşadığım Sıkıntılar Gerçektende Çok Ciddi.

Şimdi Senden İsteğim Bana Bu Her İki Konuda Ayrıntılı Yardımcı Olman. Elinden Geldiği Kadar. Ne Yapmalıyım ? bana yardımcı Olabilirsen Rabbim Şimdiden Senden Razı Olsun. Olamazsanda Önemli Değil Canın Sağolsun Kardeşim :) Biraz uzun Yazdım Teşekkür Ediyorum. Cevabınızı Bekliyor Olacağım. :)


Sorunum Bu Yazdıklarımdan İbaret. Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum. Allah Razı Olsun...
 


-Emre

-Emre

Üye
Kusura bakma sonuna kadar okuyamadım ama özet bir cevap vereyim. 1. Si cwm kurun. Orjinal roma döndüğünüz için advanced bölümü recoveryde yok. Cwm kurduktan sonra advanced /wipe battery stats seçin. Büyü ihtimalle düzelir. (battery stats rom toolboxla da silinir ama root gerektirir. Cm9 kuracaksaniz direk cwm kurun oradan yapın)

- - - Eklendi - - -

Bir de şunu gördüm, gapps kurmamissiniz bu yüzden play store yok
 
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam telefoncudan 15 lira falan pil aldım demişsiniz orjinal pilinizle aynı olamaz yan sanayiler zaten yarida %20 falan olmadan kapanyo
 
Tamern95

Tamern95

Üye
1. Sorun birebir bendede var telefon şarjı %10 bile değil. Bende orjinale dönmeye karar verdim. Dün ilk kez rom attım ondada telefon açılmıyor şarjsızlıktan :off:
 


Üst Alt