L920 ve kvk sorunum bi bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
L920 ve kvk sorunum bi bakarmısınız
Sa arkadaşlar benim bir sorunum var sizlere sormak istedim ama önce belirtmek isterim ki konu dogru yerde mi bilemiyorum yazılım destek bölümüne açtım artık yetkililer kararı verirler neyse konuya geleyim

Arkadaşlar bir tane dükkandan 0 lumia 920 aldım ilk gün aldıgım gün adam sim kartını microya çevirip taktı dediki okumuyor yeni al çizilmiş bu gittim yenisini aldım aynı gün onuda okumadı gittim adama söyledim adam kendi hattıylada baktı gene okumuyor.Garantiye gönderelim dedi tamam dedim gönderelim ama adam şimdi verirsen pazartesiye kadar bende bekler dedi hafta sonuydu yada sende kalsın dedi bende dedim ki bende kalsın abi alışırım telefona dedim.Salı günü götürdüm kvkya götür onlar göndersin dediler kvk ya gittim neyse telefon şuan garantide 2 gündür ve 2 gündür hep bakıyorum garanti dahili yazıyordu bugün öğlen garanti dahili akşam bir baktım telefona garanti harici yazıyordu.Kvk gittim konustum malesef garanti dışı cihazınız dedi.Bende durumu anlattım.Şimdi merak ettiğim gelince yapılmamıssa sıfırını alıcam aldıgım yerden eğer telefon yapılı gelirse ücreti ödemek zorunda mıyım?Yani aldığım yere gidip sizin telefonunuz bozuktu sizde biliyorsunuz bu parayı öderim yalnız telefonu değiştireceksiniz dersem değiştirirler değil mi?

Telefon 5.günü garantiye gitti benim bildiğim ilk 10 gün değiştirme hakkım var peki garantide dururken 10günü geçerse genede değiştirebilir miyim?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Değiştirmeyebilirler :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yani korktuğum başıma mı gelir sizce yeni aldığım ve daha doğruz düzgün kullanamadığım lumia 920im elimde mi patladı yani ?:(

Benim asıl kafama takılan KVK'nın cihazı "garanti harici" olarak göstermesi.
Garanti harici duruma düşecek ne oldu ki?
Mağazadan çok fazla sonuç alabileceğinizi sanmıyorum, öncelikli olarak KVK'yı sıkıştırmayı deneyin bence.
Sonuç alamazsanız mecburen tamir ücretini ödeyeceksiniz.
Cihazınızı daha sonra mağazadan değiştiremeseniz bile sonuçta elinizde çalışan bir Lumia 920 duruyor olacak hala. Bu yüzden "elimde patladı" tabiri çok kaba ve acımasız olur bence.
Sim Kart yuvasının tamir görmesi cihazın performansını ve güzelliğini etkilemez.
Keyfini çıkarmaya bakın :oke:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hiç bir zarar görmedi o 4 gün içinde canım gibi baktım.Sim kartı benim hatam değil imkansız yani o durumda nasıl garanti harici oluyor o konuda şok olmuştum.Peki kvkyı sıkıştırmak derken nasıl onu tam anlıyamadım zaten ne hakkım varsa deniyeceğim.En son mecburi olarak telefonun parasını ödiyip kvkaya öyle kullanıcam ama önce tüketici haklarında olan haklarımı savunucam elbet vardır birşeyler :hmmm Ama şu var kimse aşkımı benden alamaz Lumiama kavuşucağım tekrardan ve bu günleri gülerek hatırlayacağım tek dileğim bu :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
BURASI TÜRKİYE . diyor yorum dahi yapmıyorum . yazık ya

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kız arkadaşşıma e7 almıştım sürekli yeniden başlatıyordu dayanamayıp serise verdim 100 tl üstü fiyat istediler garanti dışı kaldı gittim baktım durumu öğrenmeye içinden yağ çıkmış inanmadım gösterdiler bildiğin motor yağı gibi bişey adamlara kız arkadaşımın makine mühendisi olmadığını veya herhangi bir tamircide çalışmadığını anlatamadım 700 tl zararla cihazı sattım. satın aldığın yerdeki adamı gerekirse döv ve yenisini al başka yapacak bişeyin yok kvk sadece 10 tl ödeyeceksin tabi tamir işlemine onay vermediysen.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar bundan sonra kvk ya gıram güvenmiyorum kendilerince kılıf buldular para istiyorlar telefon yere düşürmüşüm telefonda hasar varmış.O yüzden garnti dışıymış..Yazıklar olsun gerçektende

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar bundan sonra kvk ya gıram güvenmiyorum kendilerince kılıf buldular para istiyorlar telefon yere düşürmüşüm telefonda hasar varmış.O yüzden garnti dışıymış..Yazıklar olsun gerçektende

sen telefonu yere duşurmediysen ve hasar yoksa itiraz edebilirsin. Onlar oyle soyledi diye kabul etmek zorunda degilsin.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
çok çabuk pes ettin :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Bugün telefoncuya gittim.Herşeyi konuştum ticaret ağzı denen şey var ya sanıyorlar ki tek kendilerinde var.Telefonu kvkdan geri istediler raporlarıyla birlikte istanbula göndericekler telefonu tamir ücreti 150 tlmiş kvkyı aradık sorduk.Adamlar o parayı ödetmeden yaptırmaya çalısıcaz dediler banada kullanmalık cihaz verdiler.Umarım istanbuldan gelince benim yüzüm güler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geçmiş olsun.
Cihazına en kısa zamanda kavuşman dileğiyle. :oke:

n000k

n000k

Üye
İyide dostum daha 5 günlük cihaz.tamir yerine değişim istemeliydin.boyle saçmalık olmaz ama evet burda Türkiye de böyle saçmalıklar oluyor.umarım teline düzgün şekilde kavuşursun..
<- Lumia 920 aşkım ->

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt