kvk cihaz tamiri ne devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
kvk cihaz tamiri ne devam ediyor
merhaba arkadaşlar bildiğim kadarı ile kvk 1 temmuzdan itibaren nokıa cihazlara bakmayacaktı fakat benim cihaz şuan kvk yetkili serviste temmuz 12 de türkcell bayiden yolladığım cihazım 14 temmuz itibari ile serviste bakımda ve bugün 11. gün ve hala bakımda yanlışlıkla gitti diyecem ama şimdiye çoktan iade ederlerdi yeni bir gelişme mi var bilgisi olan varmı yoksa yeniden bakma kararımı aldılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Valla abi zaten kvk'nın bakmaması saçmalık olurdu çünkü telefonlarımız kvk garantili diye satılıyor.Şimdi adamlar bir anda desteği keserse binlerce telefon sahibi mağdur kalabilirdi.Mesela ben :) Benim düşüncem şöyle olabilir sallıyorum xx tarihine kadar xxx sayıda telefon satıldı bunlar dışındaki telefonları diğer servisler almış olabilir yani o zaman kadar satılan telefonlara kvk bakıyor.Garantileri bittikten sonra ise tamamen elini ayağını çekecek diye düşünüyorum :hmmm

komando04

komando04

Üye
aynen dediğiniz gibi olur

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
Valla abi zaten kvk'nın bakmaması saçmalık olurdu çünkü telefonlarımız kvk garantili diye satılıyor.Şimdi adamlar bir anda desteği keserse binlerce telefon sahibi mağdur kalabilirdi.Mesela ben :) Benim düşüncem şöyle olabilir sallıyorum xx tarihine kadar xxx sayıda telefon satıldı bunlar dışındaki telefonları diğer servisler almış olabilir yani o zaman kadar satılan telefonlara kvk bakıyor.Garantileri bittikten sonra ise tamamen elini ayağını çekecek diye düşünüyorum :hmmm

evet düşünceleriniz mantıklı ama ortada şöyle bir sıkıntı var ben 2 defa yolladım servise 1. defasında teleservice ye gitti 2. yollamamda kvk ya gitti dediğiniz gibi bu tarihe kadar satılan cihazlara bakma yetkileri varsa neden şimdiye kadar teleservisle uğraştık yada cihazımızı yollarken neden bize sormadılar teleservice mi gitsin yoksa kvk yamı. birde şöyle bir sıkıntı varki nasılsa biz bu işi bırakıyoruz diye sallama işmi yaparlar cihazı bi yollasınlar bakalım sonuç ne olacak

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
evet düşünceleriniz mantıklı ama ortada şöyle bir sıkıntı var ben 2 defa yolladım servise 1. defasında teleservice ye gitti 2. yollamamda kvk ya gitti dediğiniz gibi bu tarihe kadar satılan cihazlara bakma yetkileri varsa neden şimdiye kadar teleservisle uğraştık yada cihazımızı yollarken neden bize sormadılar teleservice mi gitsin yoksa kvk yamı. birde şöyle bir sıkıntı varki nasılsa biz bu işi bırakıyoruz diye sallama işmi yaparlar cihazı bi yollasınlar bakalım sonuç ne olacak
Valla abi bende tam olarak bilmiyorum 1 kere gönderdim bende bursada ki kvk ya göndermişler ama ben kendim Kütahya'da ki kvk servisine bıraktım.10 gün içersinde geldi ama cihazı servis dışı bulup 150 tl aldılar daha 2 günlük cihazı herhalde dediğiniz gibi olabilir yani işi takmıyor olabilirler yada nasılsa son artık ne kadar kopartırsak kardır diye.Birde benim hoporlörde sıkıntı var galiba diğer telefonlara göre az çıkıyor sesi sonlayıncada bass vurdukça sorunlu ses geliyor.Bir daha kvk ya göndermeye korkuyorum tekrar para alırlar diye

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
anlaşma yenilenmiş olabilir. ben de anlaşma bitmeden önce aldım cihazı ama sorunum teleservice de çözüldü kvk anlaşma bittiği için cihazı iade etti

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Bakmamaları bakmalarından daha iyidir.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
teleservice daha kötü emin olun

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
bende kvk taraftarıyım ama sonradan bizden para istemesinlerde şimdilik garanti kapsamı yazıyor

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bende yarın kvkya vereyim telefonu arka kapağı değiştirmek için bakalım telefona zarar verecekler mi

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
kvk daha iyidir diye düşünüyorum sonuçta geçmişten kalan tecrübeleri var

ÖEY

ÖEY

Üye
KVK ile ilgili daha önceden bildiğim ama detayını öğrendiğim bir bilgiye ulaştım. Şimdi ben bugün cihazın kasa değişimi için kvk izmir şubesine verdim. Onlarda cihaz Çanakkale'deki Assos Mobile diye bir Nokia Care noktasına gönderiyorlar. Kvk izmir garanti dışı işlemlerde eğer yedek parçası varsa hemen yapıyor parasıyla fakat garantili gelen cihazları kargo parasını karşılarsan assos'a gönderiyor. Ben cihazı arkadaşımın aracılığıyla verdiğim için benden kargo parası almadılar ve kasa değişimi için işçilik ücreti almayacaklarını söylediler. Teleservisle aynı fiyat ama daha erken cihazı geri verecekler. Kvk izmir şubesi bu şekilde işlem yapıyor diğer yerlerde buna benzer bir iş akışı uyguluyor sanırsam. O dediğim yerin sitesini de vereyim belki merak edip bakmak isteyen olur:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
KVK ile ilgili daha önceden bildiğim ama detayını öğrendiğim bir bilgiye ulaştım. Şimdi ben bugün cihazın kasa değişimi için kvk izmir şubesine verdim. Onlarda cihaz Çanakkale'deki Assos Mobile diye bir Nokia Care noktasına gönderiyorlar. Kvk izmir garanti dışı işlemlerde eğer yedek parçası varsa hemen yapıyor parasıyla fakat garantili gelen cihazları kargo parasını karşılarsan assos'a gönderiyor. Ben cihazı arkadaşımın aracılığıyla verdiğim için benden kargo parası almadılar ve kasa değişimi için işçilik ücreti almayacaklarını söylediler. Teleservisle aynı fiyat ama daha erken cihazı geri verecekler. Kvk izmir şubesi bu şekilde işlem yapıyor diğer yerlerde buna benzer bir iş akışı uyguluyor sanırsam. O dediğim yerin sitesini de vereyim belki merak edip bakmak isteyen olur:

kasada bir problem mi vardı da değiştiriyorsun abi ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonu düşürdüm de ondan değiştiriyorum :D

• Beğen
Tepkiler: turka_10
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefonu düşürdüm de ondan değiştiriyorum :D
Tamam anladım :D bende bugün gittim kvkya kasayı değiştirmek istiyorum dedim eğer kasada kırık falan yoksa değişim yapmıyoruz dedi bende değiştirmedim :D

• Beğen
Tepkiler: turka_10

turka_10

Üye
garantiye götüren arakadaşlara bir sorum olucak bende vericem bu ön kamera da ki toz olayı için verirken telefon satış belgesini istiyorlarmı acaba ben izinde oldugum ıcın yanıma almayı unutmusum :(

ÖEY

ÖEY

Üye
garantiye götüren arakadaşlara bir sorum olucak bende vericem bu ön kamera da ki toz olayı için verirken telefon satış belgesini istiyorlarmı acaba ben izinde oldugum ıcın yanıma almayı unutmusum :(

Hayır belge istemezler onun için:oke: Sen verirken ön kameraya toz giriyor, izolasyon yapılmasını istiyorum de yeter:oke:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
özgür dünde ben telefonla arayıp sordum kvk da yetkili bayan aynen dediğin gibi cihazı başka servise gönderdiklerini kendilerinin bakmadıklarını belirtdi teleservice mi diye sordum yok dedi ama isim vermedi siz bakmıyorsanız size neden gönderiliyor diye sorduğumda o sizinle gönderdiğiniz yerle alakalı istiyorsanız yapılmadan geri iade ettirelim diye cevap verdi
garantiye cihaz yollayacak arkadaşlar gönderdiğiniz yerle detaylı görüşün gideceği yeri sorun kvk ya gidince daha fazla zaman alıyor sebebi siz kvk ya yolluyorsunuz onlar kargoya verip başka service yapıldıktan sonra da kvk ya yollanıp onlarda yolladığınız yere bayağı zahmetli biş benim bugün 17. gün ve hala internetden baktığımda onarım işlemi devam ediyor yazıyor bakalım daha kaç gün sürecek

Üst Alt