[kurtuluş40 v1.5 ] N8 Belle Refresh 111.040.1511///_28-12-2012

Sponsorlu Bağlantılar

BABACAN3466

Üye
Ben de NSS istesem. Teşekkürler.

emre.koc

emre.koc

Üye
pil durumu nasıl arkadaşlar ?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şefim ilginiz için teşekkürler ama kamera modu neyin içinde bulunur nasıl alnır rofs2 rofs3 diğerleri gibi bir çok dosya var hangisi hangisinin içinde nasıl açılr nasıl alınr hiç bilgim yok yusuf arkadaşa da yazdım cfw içinden alabilirsin yazmış ama nasıl alacaz nasıl halledeceğiz bi yardım etseniz

wwwyolcu

Üye
ya kurtuluş kardeş ben 808 ze geçtim acaba ona yapman mümkünmü malum nokıa sesnin gibi yapmasını bilmiyor senin elin deyse çok iyi olur bir boş vaktinde felan :)

fena34

Üye
öncelikle teşekkürler ama nasıl yükliceğimi bilmiyrum yardımcı olursanız sevinirim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kraldost

kraldost

Üye
teşekkürler abim ellerine sağlık

eshot96

Üye
teşekkürler elerine sağlık ama kullandım pil çok çobuk bitiyiyor...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

eshot96

Üye
ofw nedir

b3dnam

Üye
eline saglık kurtulus abi :)

azer_00792

azer_00792

Üye
yuklenmiyo be panpa linkmi kirik ya neyse yuklenmiyo

radyoaktif

Üye
Emeğine teşekkürler. Zira keşke ana ekranı düzenleme işini bize bıraksaydın. "İnternet, Media, Navigation, Music, Applications, Other, Connectivity ve Office" menüleri, kök klasörden taşınamıyor. Halbuki ben kök klasörde "Uygulamalar" isimli bir dosya açık istediğim menüyü buraya atıp, istediğimide kök klasörde bırakıyordum. Bu sinir bozucu durumun çözülemiyiceğini söyleme lütfen?

Birde bundan bir önceki gene senin cfw yi yükledikten sonra video çekerken inanılmaz bir hışırtı duymaya başladım, belki bu v1.5 ile düzelir dedim ama gene düzelmedi. Sanki kasırga varmış gibi rüzgar sesine benzer bir ses var videoda hışırrrr hışırrr diye. Birtek bende mi oluyor bu durum? Sorun programsal mı donanımsal mı anlamdım. Son 15 gündür var dediğim gibi. Garantiyede göndermek istemiyorum da şimdi.

semihtan

semihtan

Üye
tesekkürler emegıne saglık

fena34

Üye
ustam ellerine cook cok saglık dert gormesın ama bnim n8 donma yavaşlama gıbı olaylarla karsılaştı 3 haftadır kullandım ama 2 gundur bu tuhaflaştı telefon bılgınıze

jonesy.krycek

Üye
Ellerine sağlık dostum, yalnız bu geçiş efektlerini nasıl kapabiliriz?

Üst Alt