[kurtuluş40 v1.5 ] N8 Belle Refresh 111.040.1511///_28-12-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Teşekkürler. Ufak bir sıkıntım oldu. "Nokia sleeping screen" yüklenmiyor.

Evet bir önceki cfw sind de aunı durum vardı.zaten kendisininde söylediği gibi birkaç ufak tefek değişiklik yapmış.ben o yüzden yüklemiyorum.şuan ofw kullanıyorum kafam rahat.

• Beğen
Tepkiler: BABACAN3466

sanal hacker

sanal hacker

Üye
teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tatli_hergele

Üye
Eline Sağlık abicim Şuan indiriyorum Sende Olmazsan Nokia nın Bizimle ilgileneceği yok

isature

Üye
teşekkürler emeğine eline yüreğine sağlık

mirzasinan

mirzasinan

Üye
v.1.5 hemen kuruyoummmmmmmm cok tesekkurler usta

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
gece kamera çekimini deneme şansım olmadı kamera çekim nasıl acaba bundan önce yusuf beyin cfw sini yükledim kamera gerçekten harika sizden bi ricada bulunsak ondaki kamera ayarlarını sizin cfw ye nasıl uygulayabiliriz bu konuda bi yardımınız olur mu

handsome_22fb

handsome_22fb

Üye
herşey güzel sadece bildirimler widgeti eksik. başka yerden bulup yükledim ama çalışmadı neden acaba:hmmm

pzero

Üye
önceki çalışmanızı kullanıyorum hiçbir sorun görmedim.

emre.koc

emre.koc

Üye
ellerine sağlık hocam .. = )

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu 3. yazısım lütfen bi yardım yada açıklama yaparmısınız yusuf arkadaşın cfw sindeki kamera ayarlarını bu cfw de nasl kullanırz görsellik olarak kullanış açısndan bu cfw yi beğendim ancak kamera çekim yusuf beyin cfw çok kalite olmuş güzel resimler yakalıyoruz lütfen bi açıklama yaparmsınz nasıl yaparız yusuf arkadaşın cfw deki kamera modunu bu cfw de nasıl kullanırz bi yolu varmı

BABACAN3466

Üye
Her şey güzel. Şarj MÜKEMMEL. Tavsiye ederim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu 3. yazısım lütfen bi yardım yada açıklama yaparmısınız yusuf arkadaşın cfw sindeki kamera ayarlarını bu cfw de nasl kullanırz görsellik olarak kullanış açısndan bu cfw yi beğendim ancak kamera çekim yusuf beyin cfw çok kalite olmuş güzel resimler yakalıyoruz lütfen bi açıklama yaparmsınz nasıl yaparız yusuf arkadaşın cfw deki kamera modunu bu cfw de nasıl kullanırz bi yolu varmı
onun modu varsa ekleyebilirim verirseniz.

mkahya

mkahya

Üye
teşekkürler usta

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kurtuluş usta şu cfw ye klasörsüz menü seçeneği ilave ederseniz tadından yenmez valla

Esendağlı

Esendağlı

Üye
çok teşekkürler

Üst Alt