[kurtuluş40 v1.5 ] N8 Belle Refresh 111.040.1511///_28-12-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Rica ederim ...

uaykutgs

Üye
nasìl yukleriz

kacali

Üye
kurtulus40 emeklerin için teşekkürler :alkis yeni bir güncelleme yapacakmısın bu cwf'nin indirme linki hatalı bilgin olsun

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

poke_moke

Üye
tşkler mükemmell emeğine sağlık :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kacali

Üye
Kurtuluş40 C6-01 kullanırken çalışmalarını gıpta ile izlerdim bu forumda bir çok arkadaşa cwf yapmada çok yardımların olduğunu biliyorum şimdi bende N8 sahibiyim ve senin çalışmanı kullanmak için sabırsızlanıyorum yardımların için :tşk:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş40 C6-01 kullanırken çalışmalarını gıpta ile izlerdim bu forumda bir çok arkadaşa cwf yapmada çok yardımların olduğunu biliyorum şimdi bende N8 sahibiyim ve senin çalışmanı kullanmak için sabırsızlanıyorum yardımların için :tşk:

Ben teşekkür ederim bizim yaptım bilgimizi paylaşmak.
İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
man20

man20

Üye
Dün gece yükledim cfw'ni çok güzel olmuş. En çokta effectleri ve temayı sevdim :)

idris-tolar

idris-tolar

Üye
öncelik hocam hayırlı olsun yeni sürüm acaba ben nasıl kurabilirim dosyaları indirdim team dan bir bakabilir misiniz..

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Arkadaşlar temasal bir sıkıntı çekiyorum fakat incelediğim kadarıyla yaşadığım soruna dair bir belirti göremedim.Konuya gelecek olursak.Mesaj ,Bul,ve İnternete girerken onay tuşu ve çıkış yapmak için kullandığımız,kısaca sol ve sağ tuşunu kullandığımda temadan atıp cfw'de yüklü olan temaya dönüyor bazen sırf bu bölümlere girmem de yeterli oluyor..Bunun dışında servis komutlarında hiçbir işlem görmüyor.Rakam veya yazı işlemiyor ne yazarsam yazayım sadece * yıldız beliriyor.Hani görsel olarak takılmam işlem görmeside yeter diyecem fakat dediğim gibi rakamlar * olarak işleme alınıyor.Herhangi biriniz bu türden bir hata yaşadınız mı yada yaşayıpda çözüme kavuşturanız var mı ?

gslibahadır

Üye
indiremiyorum

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
kurtuluş abi bu cwf c6 telefonlarına olurmu sadece n8 lere mi özel. bir arkadaş kurmak istiyorda .eğer c6-01 oluyorsa ben arkadaşa söyleyeyim indirmesini ?

- - - Eklendi - - -

Bu arada msj gönderemiyorum bu güncellemeyi yklediğimden beri kntr -6 ama bu yazılımı yüklemeden önce msj göndererek kampanyaya katıldım. acaba sorun bu yazılımda mı ??

aras248

aras248

Üye
wifiye bağlandıktan 2-3 dakika sonra felan bağlantı kopuyor ve harita uygulamalarını wifi ile açamadım.sorun nerede ?

cihatyılmaz

Üye
ustan navigasyon içinde extra klasörü var ve silinmiyor.onu oradan nasıl kaldırabilirim...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kurtuluş bey yeni bi güncelleme varmı sizi tekrar yeni bir cfv ile görme şansımız nedir şimdiden teşekkürler

Üst Alt