Kurtuluş40
Emekli Yönetici
kurtuluş bey yeni bi güncelleme varmı sizi tekrar yeni bir cfv ile görme şansımız nedir şimdiden teşekkürler
Yeni güncelleme yeni versiyonla olabilir bunun üzerinde bir sorun yok.
kurtuluş bey yeni bi güncelleme varmı sizi tekrar yeni bir cfv ile görme şansımız nedir şimdiden teşekkürler
yalansız olarak abartmadan şunu belirtmemde fayda var gerçekten sizin yaptığınız cwf ler bi harika oluyor diğer arkadaşarada çok teşekkürler tabiki ama nedense diğer cfw lerde ilk gün ki hız daha sonraki günlerde hantallaşıyor deneme amaçlı diğer cfw leri flash ladım ama geri sizin cfw ye döndüm
Flash işlemini soruyorsanız.Her halukarda bataryanızın %70 dolu olmasına dikkat ediniz flash işlemi normalde çok uzun sürmez ancak kullandığınız pc veriyi işlerken şajınızın bitmesi kötü sonuçlar doğurabilir.bişey sorcam bu işlemi batarya fullken mi yapalım yoksa yarıda falan olsa da olur mu?
ben de indiremedimrof3 ve diğerlerini indirmiyo
öncelikle eline sğlık hocam,Acaba kulaklık sesinde artırılma var mı (Müzik Dinlemek İçin)
rompatcher ile halledersin
Merhaba,
Öncelikle ellerinize sağlık.
Çok teşekkürler bu çalışma için.
Uzun süredir bu FW dosyalarını indirmiş ve kuramamıştım, yeni kurdum çok beğendim.
Tema problemi de giderilmiş, videolarda donma v.s. de görmedim eski sürümlerde görülebilen hatalardan.
Sadece haritada bazen, ayarlara girip çıkınca, ayarlarla ilgili menü ekranın üzerinde kalıyor ve harita gözükmüyor, şeklinde bir problem gördüm. Problem de telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor gördüğüm kadarıyla.
Bir de wellness diary programını kullanıyordum, yükleme sonrası tekrar kurdum, fakat first sign in aşamasında başarılı olamadım ve program çalışmadı. Sanırım nokia bu programı bıraktığı için ilk aktivasyon için server a bağlanamadım.
Wellness diary nin ilk kurulumda sign in gerektirmeyen bir versiyonu var mı? Ya da yapılabilir mi ?
Teşekkürler,
senin ki nasıl öyle oldu kiEvet mehmetsalih beye katılıyorum. Benim kamera bulanık gösteriyor. Ancak Ekran koruyucuya bayıldım. Gece ışığı yanıyor. tuşuna basmadan saati görebiliyorsunuz. Eğer o ekran koruyucunun linki varsa güzel olur.