[kurtuluş40 v1.5 ] N8 Belle Refresh 111.040.1511///_28-12-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[kurtuluş40 v1.5 ] N8 Belle Refresh 111.040.1511///_28-12-2012
Kurtulus40 Yeni guncelleme

Theme bozuk hatasi giderildi
istediniz theme kurulur ve kullanilir.

Menu klasor eklendi
guncellendi
Nokia Senkronize eklendi

indir

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Halit O., Orhan___, Reşwan ve 18 diğerleri

sanal hacker

sanal hacker

Üye
tşkür

hus.277

Üye
yine süpersin kardeşim eline sağlık

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık usta :oke:

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
smh60

smh60

Üye
Teşekkürler

matchless

matchless

Üye
ellerıne saglık kurtulus abı. dosyaları ındırdım ) teamdan yardımcı olabılcek bı arkadas varmı yuklesek telefona taze taze )

mcetin55

mcetin55

Üye
Ellerine Saglık :)

ilkturk82

ilkturk82

Üye
emeğine sağlık daha indirmedim ama güzeldir heralde.senin cfwyi kullanıyorum çok guzel.ama rica etsem nasıl bir cfw oldugunu anlatırmısın madde madde.neler var neler yok, acılış kapanış nasıl?neleri kaldırdın neleri ekledin neler yeni gibi.zahmet olmazsa usta şayet.çok çok teşekkürler tekrar emeğine sağlık.

larten123

larten123

Üye
:tşk:

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Eline ve de emeğine sağlık. Çok teşekkür ediyorum.

akflat

Üye
teşekkürler kurtuluş bey bize yeni yıl hediyesi verdin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ricaederim arkadaşlar fazla birşey yok ufak eksikler vardı yeni nesil thema yükleme yapmıyordu birde senkronize nokia ekledim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
SuaT6027

SuaT6027

Üye
Emegıne saglık abıcım

• Beğen
Tepkiler: Nextman
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kurtuluş bey yapar da yüklenmez mi şimdi yükledim elinize emeğinize sağlık elleriniz klavyeniz dert görmesin iyi ki varsınız

- - - Eklendi - - -

gece kamera çekimini deneme şansım olmadı kamera çekim nasıl acaba bundan önce yusuf beyin cfw sini yükledim kamera gerçekten harika sizden bi ricada bulunsak ondaki kamera ayarlarını sizin cfw ye nasıl uygulayabiliriz bu konuda bi yardımınız olur mu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bunun klasörsüz seçeneği varmı acaba

- - - Eklendi - - -

Kurtuluş eline sağlık kardeş ayrıca cfw hakkında biraz bilgi verirseniz seviniriz,hani adettendir ya.

matchless

matchless

Üye
dun gece kurdum denedim hersey stabil cok guzel. Ozellikle msj yazarken metin tahmin olmamasi. Dili rusca yaptgmda alfasayal klavyede kiril alfabesi olusmasi eski cwf lerde yoktu qwerty e alinca oluyordu. Sadece tema efekt inde klavyenin ekrana gelis efekti braz kasiyor. Msj Lardaki baloncuk icinde yazisma sahnesi guzel . Ama Arka fon beyaz digil siyah olsa cok guzel olurdu. Kisaca super olmus. Emegine eline saglik.

- - - Eklendi - - -

birde sorum olucak. Telefon herhangi bir uygulama acikken ornegn oyun oynarken ekrana dikkatli sekilde baktgm zaman arkada menu tus simgelerini goruyorum. ana ekran arti whatsap arti vb uygulamalar acik dgelim. Onlari ust uste seffaf bir sekilde goruyorm ozellikle ekran beyaz bi sayfadayken ornegn suan buraya bu msji yazarken arkadaki acik olan uygulamalarn arayuzlerini ust uste goruyorum. Bu bi problem mi?

ahmet147

Üye
öncelikle teşekkürler ayrıntılı anlatırsanız deha iyi olur. C hafızası kaç. Yüklü prolar varmı. Olmaması tercihimdir

isamey

Üye
maxicep olmasa telefonda cfw yok
teşekkürler maxicep

yeni nesil tema hangileri bi adres verebilirmisiniz.

BABACAN3466

Üye
Güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. Teşekkürler. Ufak bir sıkıntım oldu. "Nokia sleeping screen" yüklenmiyor.

Üst Alt