Hoş geldiniz, tebrik ediyorum.
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Aramıza hoş geldin. Tebrik eder, aktifliğinin ve başarılarının devamını dilerim. Genişletmek için tıkla ... Tebrikleriniz ve destekleriniz icin cok tesekkur ediyorum. ----------Eklendi @ 13:47:07 ---------- Yazıldı @ 13:45:40 ---------- Ediz Yiğit' Alıntı: Hoş geldiniz, tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk, Tesekkur ederim.
Praetor' Alıntı: Aramıza hoş geldin. Tebrik eder, aktifliğinin ve başarılarının devamını dilerim. Genişletmek için tıkla ... Tebrikleriniz ve destekleriniz icin cok tesekkur ediyorum. ----------Eklendi @ 13:47:07 ---------- Yazıldı @ 13:45:40 ---------- Ediz Yiğit' Alıntı: Hoş geldiniz, tebrik ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk, Tesekkur ederim.
Kurtuluş40 Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Hayırlı olsun . Başarılar .Allah utandırmasın . Şeref verdin Kurtuluş abi. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim.
DiaBLoS' Alıntı: Hayırlı olsun . Başarılar .Allah utandırmasın . Şeref verdin Kurtuluş abi. Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim.
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: hoş geLdiniz, gereksinim duyduğunuz her konuda yardımcı oLmaya hazırız Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk ve Tesekkur ediyorum.
Samsunspor' Alıntı: hoş geLdiniz, gereksinim duyduğunuz her konuda yardımcı oLmaya hazırız Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk ve Tesekkur ediyorum.
Kurtuluş40 Emekli Yönetici 'Şeref'' Alıntı: Tebrikler Abi hayırlı olsun .. Genişletmek için tıkla ... Cok Tesekkur ediyorum.
fullwar Üye Kurtuluş abi sorması ayıp yaş kaçtı? Herkes abi deyince gözümde bayağı tonton, aile babası gibi bir tip canlandı.
Kurtuluş abi sorması ayıp yaş kaçtı? Herkes abi deyince gözümde bayağı tonton, aile babası gibi bir tip canlandı.
Kurtuluş40 Emekli Yönetici fullwar' Alıntı: Kurtuluş abi sorması ayıp yaş kaçtı? Herkes abi deyince gözümde bayağı tonton, aile babası gibi bir tip canlandı. Genişletmek için tıkla ... Ben 38.5 yasindayim ama gorunusum 25 bayramlari saymazsak 15 eee birde ergenlik var 3 sene eklesek 18 yani yasim tutuyor Gercekten 38 yasindayim.
fullwar' Alıntı: Kurtuluş abi sorması ayıp yaş kaçtı? Herkes abi deyince gözümde bayağı tonton, aile babası gibi bir tip canlandı. Genişletmek için tıkla ... Ben 38.5 yasindayim ama gorunusum 25 bayramlari saymazsak 15 eee birde ergenlik var 3 sene eklesek 18 yani yasim tutuyor Gercekten 38 yasindayim.
fullwar Üye kurtulus40' Alıntı: Ben 38.5 yasindayim ama gorunusum 25 bayramlari saymazsak 15 eee birde ergenlik var 3 sene eklesek 18 yani yasim tutuyor Gercekten 38 yasindayim. Genişletmek için tıkla ... Abim. Saygıda kusurumuz olmasın.
kurtulus40' Alıntı: Ben 38.5 yasindayim ama gorunusum 25 bayramlari saymazsak 15 eee birde ergenlik var 3 sene eklesek 18 yani yasim tutuyor Gercekten 38 yasindayim. Genişletmek için tıkla ... Abim. Saygıda kusurumuz olmasın.
Kurtuluş40 Emekli Yönetici fullwar' Alıntı: Abim. Saygıda kusurumuz olmasın. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: tebrikler hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Allah razi olsun
Mehmet' Alıntı: tebrikler hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Allah razi olsun