Ozan
Admin
kurtulus40 - Symbian^3 Deneme Yöneticisi - Hoşgeldin
Uzun süredir, sitemizin en önemli ve hatta 8 yıl önce kurarken tek var olan ve bizi büyüten Symbian bölümlerine uzman ve güvenilir yöneticiler atamak istediğimizi konuşuyorduk ancak gözümüze birileri takılamıyor, takılsa da neticeye ulaşamıyorduk. Son zamanlarda özellikle symbian bölümlerinde artan gereksiz isletim sistemleri rekabetleri, yanlış veya düzensiz/eksik cfw paylasımları, cevapsız sorular ve kural dısı olaylar yüzünden sikayetler almaktayız hatta bunların bir kısmını da Kurtuluş Abi yapmakta
Kendisiyle geçtiğim iletisimde, bize bu bölümde destek verebilecek biri oldugunu ve güvendigimizi ileterek yetki almasını istedim ve bizi kırmayıp aksine oldukça memnun olarak kabul etti.
Umarım şimdilik symbian^3 bölümünde olan yetkisiyle, bu bölümlerdeki sikayetleri minumuma indirerek üyeler arasındaki seviyeli ortamın daha elverisli olması için elinden geleni yapacaktır. Onun dısında zaten ustaca paylasımları ile üyelerin takdirini kazanmıs durumda...
Yönetim anlamında nelerin yapılabilecegine ben de tekrar değinmeyerek yakın zamanda ATA nın açmıs oldugunu konuyu okumanı tavsiye ederim Kurtulus Abi
http://www.maxicep.com/deneme-yonet...ticisi-fullwar-aramiza-hos-geldin-576108.html
Ayrıca şu konulara da göz gezdirmeni rica ederiz, daha sonra tebrikleri alırsın
Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler
Yöneticiler ! Başlıkları Kalıcı Silmek Yerine, "Geri Dönüşüm" e taşıyınız!
Yeni yöneticiler için: Konu/Mesaj Silme - Taşıma, Üye Ban vs. işlemleri [Resimli]
Giriş Bilgilerinizi Başkalarıyla Paylaşmayın,Şifrenizi Ortak PClerde Kullanmayın
Hayırlısı olsun görevinde başarılar ...
Kendisiyle geçtiğim iletisimde, bize bu bölümde destek verebilecek biri oldugunu ve güvendigimizi ileterek yetki almasını istedim ve bizi kırmayıp aksine oldukça memnun olarak kabul etti.
Umarım şimdilik symbian^3 bölümünde olan yetkisiyle, bu bölümlerdeki sikayetleri minumuma indirerek üyeler arasındaki seviyeli ortamın daha elverisli olması için elinden geleni yapacaktır. Onun dısında zaten ustaca paylasımları ile üyelerin takdirini kazanmıs durumda...
Yönetim anlamında nelerin yapılabilecegine ben de tekrar değinmeyerek yakın zamanda ATA nın açmıs oldugunu konuyu okumanı tavsiye ederim Kurtulus Abi
http://www.maxicep.com/deneme-yonet...ticisi-fullwar-aramiza-hos-geldin-576108.html
Ayrıca şu konulara da göz gezdirmeni rica ederiz, daha sonra tebrikleri alırsın

Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler
Yöneticiler ! Başlıkları Kalıcı Silmek Yerine, "Geri Dönüşüm" e taşıyınız!
Yeni yöneticiler için: Konu/Mesaj Silme - Taşıma, Üye Ban vs. işlemleri [Resimli]
Giriş Bilgilerinizi Başkalarıyla Paylaşmayın,Şifrenizi Ortak PClerde Kullanmayın
Hayırlısı olsun görevinde başarılar ...