KayraBey - Android ve iPhone bölüm deneme yöneticisi : Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sen ne sanmiştin:D biz bir hoşgeldin der ıslatırız testmodlari hepimizin başina geldi:D:D

Tuba

Tuba

Üye

Çok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden.Beni bu göreve lâyık gördüğünüz için tekrar tekrar teşekkür ederim.Yalnız öyle ters bir zamana denk geldi ki 2 gündür boya yapıyorum ve az önce bitirdim.Hemen yandaki berbere gidecek gücüm bile kalmadı.Ozan'a da söyledim sizlere de söylüyorum.Daha önce hiçbir forumda yöneticilik yapmadım.Çokta acemilik çekmem ama sizden özel bir ricam olacak.Bu kardeşinize sahip çıkmanızı ve (gerekirse kızarak) bu işi lâyıkı ile yapması için yardım etmenizi istiyorum.Sizler sayesinde çok kısa sürede uyum sağlayacağıma inanıyorum.

bende yönetime geldiğimde hiç bişey bilmiyordum ve yöneticilik yapmadım hiç bir forumda alışırsınız benim de hala eksiklerim var ve yeni öğrendiklerimde adminlere soru sormaktan ve destek almaktan çekinmeyin :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
tebrikler dostum hakettiğin yerdesin emin ol

KayraBey

KayraBey

Üye

bende yönetime geldiğimde hiç bişey bilmiyordum ve yöneticilik yapmadım hiç bir forumda alışırsınız benim de hala eksiklerim var ve yeni öğrendiklerimde adminlere soru sormaktan ve destek almaktan çekinmeyin :)

Sağolasın Nur

• Beğen
Tepkiler: Tuba

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bu sıralar pek aktif olamıyorum, geçde olsa tebikler.. :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu sıralar pek aktif olamıyorum, geçde olsa tebikler.. :oke:

Teşekkür ederim kardeşim.Evet bu aralar hiç ortalıklarda yoksun.Garibim Şehriyar benimle tek başına uğraşmak zorunda kalıyor.Gelde yardım et ona :)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici

Teşekkür ederim kardeşim.Evet bu aralar hiç ortalıklarda yoksun.Garibim Şehriyar benimle tek başına uğraşmak zorunda kalıyor.Gelde yardım et ona :)

İşler çok yoğun bu aralar, yakında daha aktif olucam inşallah.:)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Merhaba ahmet
İlerde; senin ve bizler için sıkıntı oluşturacak bi konu hakkında hatırlamam gerekti. Bunu hem kendin için hemde bizler için uygularsan kolaylık sağlamış olursun.

Gider kardesim
Sehriyari sevsen daha cobuk gider :ehe
editlenmiş hali.

Bu mesajı editlemek yerine silmen daha uygundur siler ve şikayet edersin adminler de ilgilenir "ceza için" çünkü ortada ceza gerektiren ciddi bir kural ihlali vardır.
Yapılan edit hem bizim için hemde diğer yönetici arkadaşlar için zorluk çıkartıyor ve sebebi genel olarak yönetici arkadaşların yanılmamaları içindir. Bazen editlenen mesajları es geçtiğimiz oluyor haberimiz yoktur'dur arada kayboluyor habersiz kalıyoruz.

Bazı mesajlar vardır editlenir ve edit sebebi yazılır buda bizler için bir kolaylıktır.

Örnk; Haydi be kim tutar seni "androittt " (androitt'i düzeltirsin, yazan üyeye özelden uyarırsın anlamaz ve olumsuz karşılık verirse şikayet edersin yazılan mesajı, bu senin uyarıyı nasıl ve kime yapacağına bağlı, tanınmış ve daha öncede hata yapmış gözüne çarpan bir üye ise direkt şikayet edersin.
Üyeyi yeni tanıyorsan yazılan mesajda çokda uyarı verilecek bir durum yok ufak bir ikaz ile uyarırım diyorsan
"bu uyarı( özelden uyarı) şeklinde oluyor" vermek istersen yapabilirsin.
Eğer ben üyeyi uyarmak istemiyorum dersende direkt şikayet edersin gerekeni yaparız çünkü işletim sistemlerine yapılan ağır eleştiriler diğer mobil cihaz işletim sistemleri kullanan fanları rahatsız ediyor ve tartışma sebebi doğuyor ortaya.
Yapılan bir küfür, ağır eleştiri, hakaret, yöneticiye hakaret, üyeyi küçük düşürücü sözler, açık kural ihlali varsa edit yapmadan direkt siler ve şikayet edersin.

Bunun haricinde sormak bilmek istediklerin varsa konuda belirtebilirsin.
Kolay gelsin.

KayraBey

KayraBey

Üye
Merhaba ahmet
İlerde; senin ve bizler için sıkıntı oluşturacak bi konu hakkında hatırlamam gerekti. Bunu hem kendin için hemde bizler için uygularsan kolaylık sağlamış olursun.

editlenmiş hali.

Bu mesajı editlemek yerine silmen daha uygundur siler ve şikayet edersin adminler de ilgilenir "ceza için" çünkü ortada ceza gerektiren ciddi bir kural ihlali vardır.
Yapılan edit hem bizim için hemde diğer yönetici arkadaşlar için zorluk çıkartıyor ve sebebi genel olarak yönetici arkadaşların yanılmamaları içindir. Bazen editlenen mesajları es geçtiğimiz oluyor haberimiz yoktur'dur arada kayboluyor habersiz kalıyoruz.

Bazı mesajlar vardır editlenir ve edit sebebi yazılır buda bizler için bir kolaylıktır.

Örnk; Haydi be kim tutar seni "androittt " (androitt'i düzeltirsin, yazan üyeye özelden uyarırsın anlamaz ve olumsuz karşılık verirse şikayet edersin yazılan mesajı, bu senin uyarıyı nasıl ve kime yapacağına bağlı, tanınmış ve daha öncede hata yapmış gözüne çarpan bir üye ise direkt şikayet edersin.
Üyeyi yeni tanıyorsan yazılan mesajda çokda uyarı verilecek bir durum yok ufak bir ikaz ile uyarırım diyorsan
"bu uyarı( özelden uyarı) şeklinde oluyor" vermek istersen yapabilirsin.
Eğer ben üyeyi uyarmak istemiyorum dersende direkt şikayet edersin gerekeni yaparız çünkü işletim sistemlerine yapılan ağır eleştiriler diğer mobil cihaz işletim sistemleri kullanan fanları rahatsız ediyor ve tartışma sebebi doğuyor ortaya.
Yapılan bir küfür, ağır eleştiri, hakaret, yöneticiye hakaret, üyeyi küçük düşürücü sözler, açık kural ihlali varsa edit yapmadan direkt siler ve şikayet edersin.

Bunun haricinde sormak bilmek istediklerin varsa konuda belirtebilirsin.
Kolay gelsin.

Kullanılan kötü kelimeyi üyeler görmesin diye düzenledim.Acil olarak aklıma bu geldi.Sonra mesajı silmek istediğim de ise Şehriyar zaten silmişti.Ben işyerinden giriyorum ve işlemi çok hızlı yapmam gerekiyor çünkü nete girmek yasak.Üye önce konu açıp küfür etmiş sonrada bir konuda mesaj yazıp küfür etmiş.Küfürlü mesajlara mı yetişeyim Şehriyar'a mı haber vereyim derken böyle bir durum oldu.Aksi halde bu şekilde müdahele etmemem gerekiyor biliyorum.Aksaklık için kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt