Merhaba ahmet
İlerde; senin ve bizler için sıkıntı oluşturacak bi konu hakkında hatırlamam gerekti. Bunu hem kendin için hemde bizler için uygularsan kolaylık sağlamış olursun.
editlenmiş hali.
Bu mesajı editlemek yerine silmen daha uygundur siler ve şikayet edersin adminler de ilgilenir "ceza için" çünkü ortada ceza gerektiren ciddi bir kural ihlali vardır.
Yapılan edit hem bizim için hemde diğer yönetici arkadaşlar için zorluk çıkartıyor ve sebebi genel olarak yönetici arkadaşların yanılmamaları içindir. Bazen editlenen mesajları es geçtiğimiz oluyor haberimiz yoktur'dur arada kayboluyor habersiz kalıyoruz.
Bazı mesajlar vardır editlenir ve edit sebebi yazılır buda bizler için bir kolaylıktır.
Örnk; Haydi be kim tutar seni "androittt " (androitt'i düzeltirsin, yazan üyeye özelden uyarırsın anlamaz ve olumsuz karşılık verirse şikayet edersin yazılan mesajı, bu senin uyarıyı nasıl ve kime yapacağına bağlı, tanınmış ve daha öncede hata yapmış gözüne çarpan bir üye ise direkt şikayet edersin.
Üyeyi yeni tanıyorsan yazılan mesajda çokda uyarı verilecek bir durum yok ufak bir ikaz ile uyarırım diyorsan
"bu uyarı( özelden uyarı) şeklinde oluyor" vermek istersen yapabilirsin.
Eğer ben üyeyi uyarmak istemiyorum dersende direkt şikayet edersin gerekeni yaparız çünkü işletim sistemlerine yapılan ağır eleştiriler diğer mobil cihaz işletim sistemleri kullanan fanları rahatsız ediyor ve tartışma sebebi doğuyor ortaya.
Yapılan bir küfür, ağır eleştiri, hakaret, yöneticiye hakaret, üyeyi küçük düşürücü sözler, açık kural ihlali varsa edit yapmadan direkt siler ve şikayet edersin.
Bunun haricinde sormak bilmek istediklerin varsa konuda belirtebilirsin.
Kolay gelsin.