Akhtoher
Üye
Bir 3 sene daha gider gibi![]()
Necati Şaşmaz dizinin 2023 yılına kadar süreceğini söylemişti

Bir 3 sene daha gider gibi![]()

video gizlidir uyarısı var..yav arkadaslar surdaki videoda kv pusuda
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
1:40:20 deki melodi lazım varmı bilen
Yuhgitmez o kadar
![]()
oyuncular zaten yaşlandı 12 sene sonraki hallerini düşünebiliyormusunsence dizinin temposunu kaldırabilirlermi?

ama aydemir akbaş belli filmlerde oynuyor yani sürekliliği yok bu adamlar 11 sene sürekli her hafta çekim sitresi ve yorgunluğu üstüne bir 12 sene daha gidemezler benceAydemir Akbaş hala oynayabiliyorsa bunlar hayli hayli oynar![]()
Hacı 2023 - 2014 = 9oyuncular zaten yaşlandı 12 sene sonraki hallerini düşünebiliyormusunsence dizinin temposunu kaldırabilirlermi?
pardon fazla gittimHacı 2023 - 2014 = 9
ama 9 senede az değilYabancı dizilerde yaşlanmıyolar ama bizde nolur bilemempardon fazla gittimama 9 senede az değil

yabancı dizileri 45 dk sürüyorlar bizimkiler gibi 2 saat çekseler her hafta onlarıda göreyimYabancı dizilerde yaşlanmıyolar ama bizde nolur bilemem![]()

ama aydemir akbaş belli filmlerde oynuyor yani sürekliliği yok bu adamlar 11 sene sürekli her hafta çekim sitresi ve yorgunluğu üstüne bir 12 sene daha gidemezler bence
senin tvde izlrdiğin kadar kolay değil dizi çekimi mekan bulmak lazım uygun mekan arıyorlar yer,zaman haftada 4 gün çekim yapıyorlar 1 gün montajdan geçiyor aksesuar kostüm çekim senaryo hataları felan filan yani dizi oyuncusu olmak ekran karşısında izlediğin kadar kolay değilSanki İnşaatta çimento karıyorlar . Paşa gibi bakıyorlar adamlara gerçekçi olalım biraz yedikleri önünde yemedikleri arkasında sanki dünyanın en zor işini yapıyorlar.
senin tvde izlrdiğin kadar kolay değil dizi çekimi mekan bulmak lazım uygun mekan arıyorlar yer,zaman haftada 4 gün çekim yapıyorlar 1 gün montajdan geçiyor aksesuar kostüm çekim senaryo hataları felan filan yani dizi oyuncusu olmak ekran karşısında izlediğin kadar kolay değil

Ben izlemiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam sanki bunlar bir ara batmıştı tekrar mı başladı?
necati şaşmaz yapmıyor ama saydıklarımı yapmasalardı necati şaşmaz nasıl oynayacaktı onca sene?ahaha ahahaSaydıklarının hangisini Necati Şaşmaz yapıyor hahaha![]()
anlamadın hala demi dizi sadece oyuncularda ve Necati şaşmazda bitmiyor ekib işi bu ekibce yoruluyorlar dizide bir 9 sene daha gitmezYapmadığı bir şey için adam neden yorulsun? Mesajında mantık yok![]()