Haber Kurtlar Vadisi Pusu Ve Nokia Lumia 1020

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Yuh :oha: gitmez o kadar :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya 2023 dede polatın artık bastonla operasyon yaptığını görürüz artık :kop:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
oyuncular zaten yaşlandı 12 sene sonraki hallerini düşünebiliyormusunsence dizinin temposunu kaldırabilirlermi?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Aydemir Akbaş hala oynayabiliyorsa bunlar hayli hayli oynar :)
ama aydemir akbaş belli filmlerde oynuyor yani sürekliliği yok bu adamlar 11 sene sürekli her hafta çekim sitresi ve yorgunluğu üstüne bir 12 sene daha gidemezler bence

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Akhtoher

Akhtoher

Üye
ama aydemir akbaş belli filmlerde oynuyor yani sürekliliği yok bu adamlar 11 sene sürekli her hafta çekim sitresi ve yorgunluğu üstüne bir 12 sene daha gidemezler bence

Sanki İnşaatta çimento karıyorlar . Paşa gibi bakıyorlar adamlara gerçekçi olalım biraz yedikleri önünde yemedikleri arkasında sanki dünyanın en zor işini yapıyorlar.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sanki İnşaatta çimento karıyorlar . Paşa gibi bakıyorlar adamlara gerçekçi olalım biraz yedikleri önünde yemedikleri arkasında sanki dünyanın en zor işini yapıyorlar.
senin tvde izlrdiğin kadar kolay değil dizi çekimi mekan bulmak lazım uygun mekan arıyorlar yer,zaman haftada 4 gün çekim yapıyorlar 1 gün montajdan geçiyor aksesuar kostüm çekim senaryo hataları felan filan yani dizi oyuncusu olmak ekran karşısında izlediğin kadar kolay değil

HeroMR

HeroMR

Üye
Ben izlemiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam sanki bunlar bir ara batmıştı tekrar mı başladı?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
senin tvde izlrdiğin kadar kolay değil dizi çekimi mekan bulmak lazım uygun mekan arıyorlar yer,zaman haftada 4 gün çekim yapıyorlar 1 gün montajdan geçiyor aksesuar kostüm çekim senaryo hataları felan filan yani dizi oyuncusu olmak ekran karşısında izlediğin kadar kolay değil

Saydıklarının hangisini Necati Şaşmaz yapıyor hahaha :):):)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yapmadığı bir şey için adam neden yorulsun? Mesajında mantık yok :(

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Yapmadığı bir şey için adam neden yorulsun? Mesajında mantık yok :(
anlamadın hala demi dizi sadece oyuncularda ve Necati şaşmazda bitmiyor ekib işi bu ekibce yoruluyorlar dizide bir 9 sene daha gitmez :D

Üst Alt