Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
canko13

canko13

Üye
Sistem daha bir stabil olmuş. Güncellemeyi yüklemek tavsiye edilir.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.
Kaç gb bu güncelleme arkadaşlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canko13

canko13

Üye
Kaç gb bu güncelleme arkadaşlar?

0343434

0343434

Üye
Kaç gb bu güncelleme arkadaşlar

Microsoft güncelleme aracı ile indirdiğimden ne kadar yer kapladığını göremedim ama inime süresini göz önüne alırsak 1,5 gb'dan daha fazla diyebilirim.

ANIL

ANIL

Admin
ISO dosyası 3.06GB Update üzerinden de aynı.

canko13

canko13

Üye
Güncelleme değilde kendi sitesinden indirme aracıyla indirebilirmiyuiz. Flash Dick yazdiriyorim

0MG90

0MG90

Üye
Güncelleme yüklendi bende, güzel yenilikler var. Dikkatimi çeken ilk şeyler koyu ayarlar teması, bildirimler belirli hale getirilmiş, ses ayarlarında geçiş kolaylaşmış, kilit ekranı açılışı daha güzel olmuş.

furyzer0

furyzer0

Üye
Güncelleme yüklendi bende, güzel yenilikler var. Dikkatimi çeken ilk şeyler koyu ayarlar teması, bildirimler belirli hale getirilmiş, ses ayarlarında geçiş kolaylaşmış, kilit ekranı açılışı daha güzel olmuş.
Tema ayarı sadece Ayarlarda değil tum mağaza uygulamalarında etkili olur eğer yapımcı eklediyse yerleşik mağaza uygulamalarının çoğunda mevcut

mTalk'tan gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Tema ayarı sadece Ayarlarda değil tum mağaza uygulamalarında etkili olur eğer yapımcı eklediyse yerleşik mağaza uygulamalarının çoğunda mevcut

mTalk'tan gönderildi
Evet Windows Store falanda siyah oldu da WS bende yarı İngilizce yarı Türkçe neden acaba?

furyzer0

furyzer0

Üye
Evet Windows Store falanda siyah oldu da WS bende yarı İngilizce yarı Türkçe neden acaba?
Dili ingilizce yapıp tekrar Türkçe yap belki düzelir

mTalk'tan gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Kullanıcı hesabı denetimi de değişmiş.

Lumiance

Lumiance

Üye
windows update üzerinde kb numarası kaç acaba bu güncellemenin

0343434

0343434

Üye
windows update üzerinde kb numarası kaç acaba bu güncellemenin

KB3176929 numarasına sahip.

• Beğen
Tepkiler: Lumiance
Lumiance

Lumiance

Üye
build 1607 diye geçiyor adı

Sent from mTalk
onu sormuyorum dostum hani her güncellemenin bi KBxxxxxxx diye bilgi bankası numarası oluyor ya onu soruyorum
mesela mart ayında yayınlanan windows 10 versiom 1511 için KB3140743 idi. bununki ne?
KB3176929 numarasına sahip.

teşekkür ederim dostum

canko13

canko13

Üye
Koyu ayarlı tema hangisi yüksek karşıtlığı olan temalarmı ?
build 1607 diye geçiyor adı

Sent from mTalk

furyzer0

furyzer0

Üye
Koyu ayarlı tema hangisi yüksek karşıtlığı olan temalarmı ?

Ayarlar>kişiselleştirme>renklere gir en altta açık koyu seçenekleri var ancak bu ayar normal uygulamalarda çalışmıyor elbet sadece mağaza uygulaması dediğimiz evrensel uygulamalarda çalışıyor.

mTalk'tan gönderildi

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Koyu temayı ben neredeyse nisandan beri kullanıyordum kayıt defterinden ayarlamıştım baya hoş olmuş kolayca ayarlanabilmesi ben biraz uğraştım :D

furyzer0

furyzer0

Üye
Koyu temayı ben neredeyse nisandan beri kullanıyordum kayıt defterinden ayarlamıştım baya hoş olmuş kolayca ayarlanabilmesi ben biraz uğraştım :D
Ben de kullanıyordum hatta regedit değerlerini silmedim ama sorunsuz çalışıyor bir de o şekilde yapınca bazı glitchler olmuştu bende şu an daha güzel olmuş ben beğendim tek eksiği win32 programların siyah olmaması eskilerinin zaten olmasını beklemiyorum ama yeni uygulamalar için boyle bir yapsalar güzel olur bence

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05

Üst Alt