cihanata_1
Üye
bende hiçbir aygıtta sıkıntı yaşatmadıDriver sıkıntısı yapmaz demi pc asus n56vz

bende hiçbir aygıtta sıkıntı yaşatmadıDriver sıkıntısı yapmaz demi pc asus n56vz

sıkıntı olmaz ya driver desteği konusunda asus iyi. web sitesinde var driver lar...Driver sıkıntısı yapmaz demi pc asus n56vz
en az 8.1 kadar stabilWindows 10 stabilmi ona göre yükleyelim
driverlar windows 8.1 le uyumlu ise %90 Windows 10 için de uyumludurDriver sıkıntısı yapmaz demi pc asus n56vz
temmuzla agustosa haksizlik ediyosunRedstone güncellemesi ne zaman gelecek arkadaşlar? 2016 Yaz aylarında gelecek dediler Haziran bitiyor.

temmuzla agustosa haksizlik ediyosun![]()

Temmuz sonu olması lazım bu redstone daha çok iyileştirme nazaran az yenilik var rs2 de daha fazla yenilik olacakRedstone güncellemesi ne zaman gelecek arkadaşlar? 2016 Yaz aylarında gelecek dediler Haziran bitiyor.
64 bit mi 32 mi?Normal Windows 10 yüklendiği zaman ne kadar yer kaplıyor arkadaşlar ?
64bit64 bit mi 32 mi?
Sent from mTalk using lumia950
64 bit 10-20 arası yer kaplıyor olması lazım64bit
8-10GB yer kaplıyor galiba
Arkadaşlar virüs programı kullanıyormısınuz. Yoksa Windows kendi virüs programı yeterli geliyormu.? Saygılar
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 sene once sorsan kullan derdim ancak şu an ben de kullanmıyorum ekstra bir yazılım entegre yazılım yetiyorArkadaşlar virüs programı kullanıyormısınuz. Yoksa Windows kendi virüs programı yeterli geliyormu.? Saygılar
Çekiniyorsan bir yazılımla sıcaklığını takip et benim laptop 100 kusurleri gördü hatta öyle kullandım yaklaşık bir sene sonra temizlettim şu an 70 kere çıkıyor ancak bir sorunu falan yok donanımlar takır takır çalışıyorŞimdi arkadaşlar. Ekran kartı ile ilgili sorum olucak. Bundan önceki laptopu oyun oynamaktan ısınma ile ilgili sıkıntıdan dolayı ekran kartı yandı. Ama o laptop oyun laptopu değildi. Yani ekran kartının düşmanı ısınmak. Gtx 950m ekran kartıyla ısınma ile aynı problemle karsilasirmiyim. Ağır oyunlarda baya ısınıyor çünkü. Korkuyorum fazla oynamıyorum kapatıyorum. Ayrıca iyi birde soğutucu aldım.
Zaten sıkıntıyı ekran kartları çıkartıyor. Fazla ısınmak tan. Gtx ekran kartları oyun için tasarladığı için dahami sağlam olur ısınmalara karşı. Diğer ekran kartlarına göre. Sonuçta oyun oynuyorsun bu ekran kartıyla.Çekiniyorsan bir yazılımla sıcaklığını takip et benim laptop 100 kusurleri gördü hatta öyle kullandım yaklaşık bir sene sonra temizlettim şu an 70 kere çıkıyor ancak bir sorunu falan yok donanımlar takır takır çalışıyor
Sent from mTalk using lumia950