Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

0MG90

0MG90

Üye
Redstone güncellemesi ne zaman gelecek arkadaşlar? 2016 Yaz aylarında gelecek dediler Haziran bitiyor.

furyzer0

furyzer0

Üye
Redstone güncellemesi ne zaman gelecek arkadaşlar? 2016 Yaz aylarında gelecek dediler Haziran bitiyor.
Temmuz sonu olması lazım bu redstone daha çok iyileştirme nazaran az yenilik var rs2 de daha fazla yenilik olacak

Edit: Adı anniversay yani yıldönümü güncellemesi olacak yani yıldönümü tarihinde güncelleme gelecektir

Sent from mTalk using lumia950

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Normal Windows 10 yüklendiği zaman ne kadar yer kaplıyor arkadaşlar ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
10 kusur gb diye hatirliyorum..

ANIL

ANIL

Admin
KB3172985 ve KB3163912 güncellemeleri yayınlandı. Anniversary Update - Redstone 2 Ağustos'ta yayınlanacak.

canko13

canko13

Üye
Arkadaşlar virüs programı kullanıyormısınuz. Yoksa Windows kendi virüs programı yeterli geliyormu.? Saygılar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar virüs programı kullanıyormısınuz. Yoksa Windows kendi virüs programı yeterli geliyormu.? Saygılar

Ben hiç bir virüs programı kullanmıyorum ve virüs ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. O yüzden ekstra bir virüs programı tavsiye etmem.

furyzer0

furyzer0

Üye

2 sene once sorsan kullan derdim ancak şu an ben de kullanmıyorum ekstra bir yazılım entegre yazılım yetiyor

canko13

canko13

Üye
Şimdi arkadaşlar. Ekran kartı ile ilgili sorum olucak. Bundan önceki laptopu oyun oynamaktan ısınma ile ilgili sıkıntıdan dolayı ekran kartı yandı. Ama o laptop oyun laptopu değildi. Yani ekran kartının düşmanı ısınmak. Gtx 950m ekran kartıyla ısınma ile aynı problemle karsilasirmiyim. Ağır oyunlarda baya ısınıyor çünkü. Korkuyorum fazla oynamıyorum kapatıyorum. Ayrıca iyi birde soğutucu aldım.

furyzer0

furyzer0

Üye
Şimdi arkadaşlar. Ekran kartı ile ilgili sorum olucak. Bundan önceki laptopu oyun oynamaktan ısınma ile ilgili sıkıntıdan dolayı ekran kartı yandı. Ama o laptop oyun laptopu değildi. Yani ekran kartının düşmanı ısınmak. Gtx 950m ekran kartıyla ısınma ile aynı problemle karsilasirmiyim. Ağır oyunlarda baya ısınıyor çünkü. Korkuyorum fazla oynamıyorum kapatıyorum. Ayrıca iyi birde soğutucu aldım.

Çekiniyorsan bir yazılımla sıcaklığını takip et benim laptop 100 kusurleri gördü hatta öyle kullandım yaklaşık bir sene sonra temizlettim şu an 70 kere çıkıyor ancak bir sorunu falan yok donanımlar takır takır çalışıyor

canko13

canko13

Üye
Çekiniyorsan bir yazılımla sıcaklığını takip et benim laptop 100 kusurleri gördü hatta öyle kullandım yaklaşık bir sene sonra temizlettim şu an 70 kere çıkıyor ancak bir sorunu falan yok donanımlar takır takır çalışıyor

Zaten sıkıntıyı ekran kartları çıkartıyor. Fazla ısınmak tan. Gtx ekran kartları oyun için tasarladığı için dahami sağlam olur ısınmalara karşı. Diğer ekran kartlarına göre. Sonuçta oyun oynuyorsun bu ekran kartıyla.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
85 ustune cikarma yeter, guncel olarak aida64 eklentisinden takip edebilirsin sicakligi

Üst Alt