Laptop ne tam olarak?call of duty black ops 3 oynuyorum şu anda ,4gb ram ile. Oyuna ilk açarken biraz kasiyor sonra toparlıyorum kendini. Fazlada ısınmıyor. İyi bir soğutucu aldım, ram yükseltirsem beni baya bir götürür bu laptop. Memnunum performansından. Fiyat olarakta
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iki saatlik oyundan sonrada sıcaklık bu
turbo boost ile 3.4 ghz çıkıyor normalde

Son ayarlarda olmam için gtx 980 olmasi lazım herhalde gtx950m ile anca bu kadar denedim bazı ayarları yükselttim fps 15lere dusuyor30fps (butun dunya gozukmesede her seyine kadar hafizasinda yuklu, yeni guncellemede fu ll ayar da boyle yapmislar ... ayrica son ayarlarda degilsin, sondaki grafik ayarlarinda 4gbden fazla ekran karti bellegi harciyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beles gecim suresi bittigine gore ilk yorumu duzenlemek gerekicek ..![]()
belki e gpu filan takılırsa ilerde ondan takariz gtx1080 filan 
Ram şart 4gb yetmiyor en uygun n11den 109 tl 8gb alıp taktim hemencall of duty black ops 3 oynuyorum şu anda ,4gb ram ile. Oyuna ilk açarken biraz kasiyor sonra toparlıyorum kendini. Fazlada ısınmıyor. İyi bir soğutucu aldım, ram yükseltirsem beni baya bir götürür bu laptop. Memnunum performansından. Fiyat olarakta
bir fikrim yok guncellemeden sonra bende de var, asus yazisinin altinda donuyo bi, ekran gidiyo geliyo yazi kayboluyo,altta donmeye devam ediyo bi sure sonra ekran lutfen bekleyin ile aciliyorSon ayarlarda olmam için gtx 980 olmasi lazım herhalde gtx950m ile anca bu kadar denedim bazı ayarları yükselttim fps 15lere dusuyorbelki e gpu filan takılırsa ilerde ondan takariz gtx1080 filan
Ram şart 4gb yetmiyor en uygun n11den 109 tl 8gb alıp taktim hemen
Arkadaşlar bisi sorucam asus x550jx var bende büyük ihtimalle hepiniz uefi kurulumu yapmışsınız bende uefi kurdun acilista asus yazısı gelince altta noktalar dönmüyor Windows 10 penceresi gelince noktalar dönüyor buda acilista biraz beklemeye sebep oluyor bu durum sizde de böyle mi ben mi yanlış bisey yaptım acaba

Normaldir bende o civarlarda oynuyodum 85 ustu olması yıpratır pcyicall of duty black ops 3 oynarken ekran kartı ısısı 80 civarı normalmidir? en fazla 82 gördü. Yani 82 ile 78 arası oynuyor
aynen, ayriyeten mail gibi uygulamalar da gorev cubugundayken bildirim sayisi mevcutSağ alttaki bildirim ikonuna bildirim sayısının eklenmesi çok iyi olmus
call of duty black ops 3 oynarken ekran kartı ısısı 80 civarı normalmidir? en fazla 82 gördü. Yani 82 ile 78 arası oynuyor
hyperx almana gerek yokbu ram iyisidir arkadaşlar sipariş vereceğim.
8 GB alsam toplamda 12 GB yapar. Fazla değilmiş. Yani 8 GB yetmezmi. Gereksiz para vermek istemiyorum.hyperx almana gerek yok
ddr3 1600mhz ram alicaksin 4 gb cift kanal icin, 8gb de alabilirsin anakaartin max kapitesi 16gb
KVR16S11S8/4 1.5V