hikmet366
Üye
şu videoyu izleWindows 10 nasıl etkinleştirebilirm ve bilgisayarım belgelerim gibi yerleri nerden aktif edebilirm
sağolşu videoyu izle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
cmd ile mi yaptın? Ben öyle yaptım daKMS ile windows 10 pro yu etkinleştirdim hacı içim rahat
Bundan sonra 8.1 lisansıyla etkinleştirebilirsin 10'ulisanslı 8.1den 10a güncelledik, etkinleştirdik.temiz kurulum yapmak istediğimizde elimizde w10 lisansı olmadan nasıl yapacağız
Yok kms ilecmd ile mi yaptın? Ben öyle yaptım da
Bundan sonra 8.1 lisansıyla etkinleştirebilirsin 10'u
Ben cmd ile yaptım daha sağlıklı oldu benceYok kms ile
O o anlamda değil her bilgisayarda var ama tam olarak sebebini bilmiyorum da senin dediğin değil buna eminimorjinal w8.1'den windows 10'a windows updateden yükledim güncellemeyi windows için cra ck kullanmama gerek varmı yoksa tamamen ücretsiz olarak kullanabilecekmiyiz windows10'u
beyler ciddi bir sorunla karşı karşıyayım nedense 8.1'dan windows 10'a geçtiydim eğer geri dönersem windows 7'ye döneceğimi sölüyor resimdeki gibi neden böle oldu yada windows 8.1 yazmıyorda windows 7 yazıyor
8.1'e mi otomatik döner pekiO o anlamda değil her bilgisayarda var ama tam olarak sebebini bilmiyorum da senin dediğin değil buna eminim
watch dogs orijinal mi yoksa crackli miydi ?
ben G2A dan alacaktım indirimdeydi kredi kartım yurt dışına kapalı olduğu için alamadım bende i crackli olananı indirip bitirdim dlc yi oynuyordum 10 da çalışmıyor eğer crackli ise hangi cra ck çalışıyor söyler misiniz?
ben skidrow un sürümünü kurdum ama save dosyalarını görmedi (oyunu ben %100 bitirmiştim tüm hotspotlar tüm investigation lar tüm cheest gameler tüm fixer gangbangler vs tamamen bitmişti windowsda 3dm çalşışmadığı için şuan çalışmıyorBlackbox sürümü. Direkt crackli şekilde kuruluyor.
ben skidrow un sürümünü kurdum ama save dosyalarını görmedi (oyunu ben %100 bitirmiştim tüm hotspotlar tüm investigation lar tüm cheest gameler tüm fixer gangbangler vs tamamen bitmişti windowsda 3dm çalşışmadığı için şuan çalışmıyor)
Benim notebook a gelmiyordu format attım ve bütün güncellemeleri yaptım sonun da davetiyem geldi,bakalım indirme linki ne zaman gelecek.3 gun oldu güncelleme bana daha gelmedi gelmeyenler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?