Türe
Üye
Formattan ziyade ben windows 10 u flash yazmıştim flashtan yükle yerinde windows u onar dediğimde komut dizini yerinden felan kullanıcı adını komutlarla kaldiramazmiyiz ?
Bilgisayardaki klavye diliyle ilgili kontrol yap.ARKADASLAR ACİL YARDİM EDİN LUTFEN WİNDOWS ONDA MAGZADAN UYGULAMA İNDİRMEK İCİN HOTMAİL ADERSİMİ GİRDİM SONRA OTURUMU KAPATİP TEKRAR ACMAK İSTEDİM PAROLAYİ DOGRU GİRMEME RAGMEN KABUL ETMİYOR SİFREMİ SİFİRLAMAM İCİN SİTEYE YONLENDİREN Bİ YAZİ CİKİYKR ORDAN DA SİFİRLAMA YAPİP YENİ SİFRE OLUŞTURDUM AMA YİNE KABUL ETMEDİ NE YAPABİLİRİM ARLADASLAR LUTFEN YARDİM EDİN GUVENLİ MODDADA CALİSTİRAMADIM NE YAPMAM LAZİM LUTFEN YARDİM EDİN
Ekran klavyesi ile de denedim ama olmadı ayriyeten f veya q klavyeye çevirme seçeneği yok o bölümde oturum açma kısmı bildiğiniz ne yapacam bilmiyorum ://Bilgisayardaki klavye diliyle ilgili kontrol yap.
o nedenden dolayı sen A yazarsın ancak şifre ekranında X çıkar
Bir de rakam kullanıyorsanız sağ yandaki rakamları değil de üst kısımdaki yatay rakam tuşlarını kullanınız(Notebook ise)
driver sil hiç kullanamaGoogleden arastırdım cogu kısıde böyle bir sorun var sanırım ama ingilizce oldugu ıcın hic birşey anlayamadım, laptop dokunmatık yerini nasıl kapatıcaz arkadaslar yokmu bilen ?
driver sil hiç kullanama
fişini çeksildim ama acık olarak kalıyor o zamandaoyun oynarken elim carpıyor haliyle olmuyor
hazırlanma sırasında yüksek miktarda işlemci gücü kullanıyor. ya işlemcinizi daha soğuk tutun yada bios ayarlarınan sınır sıcaklığını yükseltin.MediaCreationTool ile windows 10 indiriyorum iso hazırlanırken pc kapanıyor beyler reset de atmıo bildiniz kapanıo
ben dvden kurudum her formatta pin koyakmı diyo soruyo banabende de oldu
onedrive giriş yaptım (tabi hotmail ile)
bugün oturum açamadım giriyorum giriyorum olmuyor
dedim acaba hotmail in şifresini girsem açılım mı diye denedim öyle oldu sonra değiştirmek için ayarlarda aradım ama hotmail in şifresini değiştiriyor
orada pin diye bi ayar gördüm 4 haneli bi pin oluşturum bu pin sanki ben hotmail şifre mi giriyormuş olarak algılıyor yani her seferinde 32 hane girmekten beni kurtardı
Ben 8.1'den beri kullanıyorum PIN özelliğini gerçekten çok kullanışlı [emoji106]bende de oldu
onedrive giriş yaptım (tabi hotmail ile)
bugün oturum açamadım giriyorum giriyorum olmuyor
dedim acaba hotmail in şifresini girsem açılım mı diye denedim öyle oldu sonra değiştirmek için ayarlarda aradım ama hotmail in şifresini değiştiriyor
orada pin diye bi ayar gördüm 4 haneli bi pin oluşturum bu pin sanki ben hotmail şifre mi giriyormuş olarak algılıyor yani her seferinde 32 hane girmekten beni kurtardı
MediaCreationTool ile windows 10 indiriyorum iso hazırlanırken pc kapanıyor beyler reset de atmıo bildiniz kapanıo
Aynen torrent den indiriyorum suanTorrent üzerinden indirebilirsin.
watch dogs orijinal mi yoksa crackli miydi ?Evet bende de aynı durum oldu. Watch Dogs' ultrada zor oynanırken şu an rahat oynanıyor.
amd catalist driverı güncelle ya da yüklearkadaşlar masasüstünde fare ile sağ tıklatma yapınca ekran kartım amd'yi görmüyor ama bilgisayarım aygıt yöneticisinden kurulu gösteriyor
tamam amd catalyst yüklü görünüyor birde başka bir sorunum var başlat menüsünü sağ tarafa doğru genişletemiyorum onu nasıl yapabilirim yani çekemiyorum sağ tarafaamd catalist driverı güncelle ya da yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?