Öncelikle merhabalar; forumda daha önce misafir olarak dolaşıyordum bugün üye olmam gerektiğini düşündüm.İlk mesajımıda bu konuya atıyorum.
1.Seçeneği tavsiye edemem.Çünkü Nokia'nın fason olarak yaptırdığı kesin ve kime yaptırdığını ben bilmiyorum.
2.Seçenek malum bu işin markalaşmış olanlarından birisi.Sennheiser, AKG, Koss gibi markalara eş değer bir marka.Seçiminiz bence bundan yana olmalı.Kendim Sennheiser kullanıyorum ve Monster hiç kullanmadım.Ama Sennheiser'la eşdeğer bir marka olduğu için, ihtiyaçlarınızı karşılayacağınızı düşünüyorum.
Ancak konuyla ilgili şöyle bir açığınız var; Alacağınız kulaklık hangisi olursa olsun, telefonunuzda kullanacaksınız.Kulağınız da müzik konusunda hassas ise emin olun, telefonun kulaklığa vereceği besleme gücü yetmeyecektir ve dolayısıyla kulaklığın gerçek sesini duyamayacaksınız.
Size tavsiyem; aldığınız kulaklığın yanında ayrıca kulaklık amfisi almanızdır.Eğer bu şekilde olursa o kulaklıklardan alın.Yoksa verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız.
İyi forumlar.