aleranol
Üye
Kulaklık Alacağım Yardım Edermisiniz?

Merhaba arkadaşlar. Aslında burası doğru bilemiyorum ama en doğru yer olarak burayı gördüm. Daha önce genele açtım ama takan bile yok. Ben de en sevdiğim yere açtım

Şimdi öncelikle ben stereo bluetooth kulaklık alacağım.Yalnız gürültü giderici kulak içi kulaklıkları kullanamıyorum. Bu sebeple tam boy yastıklı kulaklık almalıyım.
Aklımda 3 marka var. Bunlar
1.Nokia:
Aklımda 3 marka var. Bunlar
1.Nokia:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia-Monster WH-930 Purity HD
Bu kulaklık gayet hoşuma gitti ancak diğer 2 kulaklık da hafamı karıştırıyor. Özellikle bas, elektro gitar ve solistin sesini duymam gerekli.
20-20000hz aralığında ses üretebilir. 550-420TL arasında.
2.
Bu kulaklık gayet hoşuma gitti ancak diğer 2 kulaklık da hafamı karıştırıyor. Özellikle bas, elektro gitar ve solistin sesini duymam gerekli.
20-20000hz aralığında ses üretebilir. 550-420TL arasında.
2.
Monster Beats by Dr. Dre Solo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkezin gayet de övdüğü ve bas sesinin dorukta olduğu söylenen kulaklık. Bana
güzel bir seçenek gibi geldi ama kulak yastıklarının sert olduğu söyleniyor.200-500tl arası.
3.Sennheiser Serisi
Bunlarla ilgili bir
fotoğraf3.Sennheiser Serisi
Bunlarla ilgili bir
bulamadım ama istediğim şeyleri anlamışsınızdır.Sesi oldukça
kaliteliolacak.
Tabi sizin bana tavsiyeleriniz olursa onları da inceleyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar umarım yardım edersiniz
Tabi sizin bana tavsiyeleriniz olursa onları da inceleyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar umarım yardım edersiniz

Sokağa çıkmaya gelinceee
Eğer lumiaların purewievlisi ve cyan rengini alırsam yanınada bunlardan birinin şöyle güzel canlı mavisini 

hatta 200-300