Kulaklık Seçimi (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Seçimi (Yardım)
Merhaba arkadaşlar. Aslında burası doğru bilemiyorum ama en doğru yer olarak burayı gördüm.Şimdi öncelikle ben stereo bluetooth kulaklık alacağım.Yalnız gürültü giderici kulak içi kulaklıkları kullanamıyorum. Bu sebeple tam boy yastıklı kulaklık almalıyım.
Aklımda 3 marka var. Bunlar
1.Nokia:

Nokia-Monster WH-930 Purity HD
Bu kulaklık gayet hoşuma gitti ancak diğer 2 kulaklık da hafamı karıştırıyor. Özellikle bas, elektro gitar ve solistin sesini duymam gerekli.
20-20000hz aralığında ses üretebilir. 550-420TL arasında.

2.
Monster Beats by Dr. Dre Solo

Herkezin gayet de övdüğü ve bas sesinin dorukta olduğu söylenen kulaklık. Bana güzel bir seçenek gibi geldi ama kulak yastıklarının sert olduğu söyleniyor.

3.Sennheiser Serisi
Bunlarla ilgili bir fotoğraf bulamadım ama istediğim şeyleri anlamışsınızdır.Sesi oldukça kaliteli olacak.
Tabi sizin bana tavsiyeleriniz olursa onları da inceleyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar umarım yardım edersiniz:tşk::)

---------- Eklendi @ 22:27:21 ---------- Yazıldı @ 22:11:12 ----------

Keşke yardım etseniz:(:zzz:

klongs

klongs

Üye
paran çok heralde :D beatsler monsterler

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Valla para çok :D One x veya lumia almasam bile kulaklık şart :ehe Sence ne alayım?

klongs

klongs

Üye
beats proya bak bende bir ara araştırmıştım solo çok iyi değil diyorlar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
arasındaki fark nedir peki?

klongs

klongs

Üye
basslar daha netmiş ve kulak yastıkları daha yumuşakmış bence en iyisi bir müzik marketine gidip denemen

KO9

KO9

Üye
İlk ikisiyle 3. karşılaştırmak pek mantıklı değil 1.ciyi bilemem ama 2. overrated bir kulaklıkdan başka bişey değil.. O limitlerde herhangi bir Sennheiser kulaklık daha tatminkar olacaktır.

Sennheiser Tavsiyem

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ancak onun fiyatı ne kadardır? Çünkü 500tlyi geçmem pek mümkün değil.

HanKaĞaN

Üye
Öncelikle merhabalar; forumda daha önce misafir olarak dolaşıyordum bugün üye olmam gerektiğini düşündüm.İlk mesajımıda bu konuya atıyorum. :)

1.Seçeneği tavsiye edemem.Çünkü Nokia'nın fason olarak yaptırdığı kesin ve kime yaptırdığını ben bilmiyorum.
2.Seçenek malum bu işin markalaşmış olanlarından birisi.Sennheiser, AKG, Koss gibi markalara eş değer bir marka.Seçiminiz bence bundan yana olmalı.Kendim Sennheiser kullanıyorum ve Monster hiç kullanmadım.Ama Sennheiser'la eşdeğer bir marka olduğu için, ihtiyaçlarınızı karşılayacağınızı düşünüyorum.

Ancak konuyla ilgili şöyle bir açığınız var; Alacağınız kulaklık hangisi olursa olsun, telefonunuzda kullanacaksınız.Kulağınız da müzik konusunda hassas ise emin olun, telefonun kulaklığa vereceği besleme gücü yetmeyecektir ve dolayısıyla kulaklığın gerçek sesini duyamayacaksınız.

Size tavsiyem; aldığınız kulaklığın yanında ayrıca kulaklık amfisi almanızdır.Eğer bu şekilde olursa o kulaklıklardan alın.Yoksa verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız.

İyi forumlar.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle merhabalar; forumda daha önce misafir olarak dolaşıyordum bugün üye olmam gerektiğini düşündüm.İlk mesajımıda bu konuya atıyorum. :)

1.Seçeneği tavsiye edemem.Çünkü Nokia'nın fason olarak yaptırdığı kesin ve kime yaptırdığını ben bilmiyorum.
2.Seçenek malum bu işin markalaşmış olanlarından birisi.Sennheiser, AKG, Koss gibi markalara eş değer bir marka.Seçiminiz bence bundan yana olmalı.Kendim Sennheiser kullanıyorum ve Monster hiç kullanmadım.Ama Sennheiser'la eşdeğer bir marka olduğu için, ihtiyaçlarınızı karşılayacağınızı düşünüyorum.

Ancak konuyla ilgili şöyle bir açığınız var; Alacağınız kulaklık hangisi olursa olsun, telefonunuzda kullanacaksınız.Kulağınız da müzik konusunda hassas ise emin olun, telefonun kulaklığa vereceği besleme gücü yetmeyecektir ve dolayısıyla kulaklığın gerçek sesini duyamayacaksınız.

Size tavsiyem; aldığınız kulaklığın yanında ayrıca kulaklık amfisi almanızdır.Eğer bu şekilde olursa o kulaklıklardan alın.Yoksa verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız.

İyi forumlar.

ilk mesajını buraya yapman sevindirici :) ben de zaten kesin kararımı verdim sennheiser alacağım. Besleme gücü olarak ise portlanmış dolby surround var üstüne birde +%40 müzik çalar sesi ve +%50 kulaklık sesi artıran patchim var toplarsak ya %190 ya da %210 kulaklık sesi var. Besleme konusunda kaygım yok :D yorumun için teşekkür ederim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
madem para bol bana da bir beats alıverirsen çok makbule geçer malum 500 tlnin altında beats yok :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
mağazalarda gördüm ama ben de pek inanmadım :) Ne demek sana da almazmıyım? :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt