aleranol
Üye
Kulaklık Seçimi (Yardım)
Merhaba arkadaşlar. Aslında burası doğru bilemiyorum ama en doğru yer olarak burayı gördüm.Şimdi öncelikle ben stereo bluetooth kulaklık alacağım.Yalnız gürültü giderici kulak içi kulaklıkları kullanamıyorum. Bu sebeple tam boy yastıklı kulaklık almalıyım.
Aklımda 3 marka var. Bunlar
1.Nokia:
Nokia-Monster WH-930 Purity HD
Bu kulaklık gayet hoşuma gitti ancak diğer 2 kulaklık da hafamı karıştırıyor. Özellikle bas, elektro gitar ve solistin sesini duymam gerekli.
20-20000hz aralığında ses üretebilir. 550-420TL arasında.
2.Monster Beats by Dr. Dre Solo
Herkezin gayet de övdüğü ve bas sesinin dorukta olduğu söylenen kulaklık. Bana güzel bir seçenek gibi geldi ama kulak yastıklarının sert olduğu söyleniyor.
3.Sennheiser Serisi
Bunlarla ilgili bir fotoğraf bulamadım ama istediğim şeyleri anlamışsınızdır.Sesi oldukça kaliteli olacak.
Tabi sizin bana tavsiyeleriniz olursa onları da inceleyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar umarım yardım edersiniz

---------- Eklendi @ 22:27:21 ---------- Yazıldı @ 22:11:12 ----------
Keşke yardım etseniz

Aklımda 3 marka var. Bunlar
1.Nokia:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia-Monster WH-930 Purity HD
Bu kulaklık gayet hoşuma gitti ancak diğer 2 kulaklık da hafamı karıştırıyor. Özellikle bas, elektro gitar ve solistin sesini duymam gerekli.
20-20000hz aralığında ses üretebilir. 550-420TL arasında.
2.Monster Beats by Dr. Dre Solo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Herkezin gayet de övdüğü ve bas sesinin dorukta olduğu söylenen kulaklık. Bana güzel bir seçenek gibi geldi ama kulak yastıklarının sert olduğu söyleniyor.
3.Sennheiser Serisi
Bunlarla ilgili bir fotoğraf bulamadım ama istediğim şeyleri anlamışsınızdır.Sesi oldukça kaliteli olacak.
Tabi sizin bana tavsiyeleriniz olursa onları da inceleyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar umarım yardım edersiniz

---------- Eklendi @ 22:27:21 ---------- Yazıldı @ 22:11:12 ----------
Keşke yardım etseniz

beatsler monsterler
Sence ne alayım?