Kulaklık alıcam öneri yaparmsınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık alıcam öneri yaparmsınız
Beyler bayanlar cep telefonum için bi kulaklık almayı düşünüyorum en fazla 20 tl lik olacak bana kulaklık önerebilirmisiniz

Yalnız şöyle birşey var nokia kulaklığı gibi tuşlu kulaklıkları telefonum çalıştırmıyor onun için tuşsuz mikrofonsuz bi kulaklık olacak

Ayrıca ben 20 lira dedim ama derseniz ki otuza da şöyle bi kulaklık var sesi tizi bass ı güçlü ve kaliteli veriyor o yorumlarada açığım

Dediğim gibi 20 liraya ahım şahım birşey beklemiyorum yüksek sesle müzik dinleyeceğim için beni rahatsız etmesin mesela piranha nın bir kulaklığı var superbass diye kullanan var mı bilmiyorum ama bayağı kaliteli diyorlar fakat sanıyorum tuşluymuş tuşlu olmasa onu alıcaktım kullanan varsa tuşlu mu değilmi onuda yazarsa sevinirim

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürle..

PriZm

PriZm

Üye
Kendim Creative Ep630 kullanıyorum.dehşet ses kalitesi var.Sennheiser cx300 den daha iyi.

kısacası Creative ep630 100-150 tl arasındaki kanal içi kulaklıklara eşit.tavsiye ederim.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende Philips'in 3 tane kulaklıgı vardı 1i bozuldu gerçi. Bana göre gayet güzel yüksek ses ve kaliteli veriyor Philips'e göz atmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
PriZm

PriZm

Üye
Linki koymayı unutmuşum :ah

bu fiyata daha kalitelisini bulamazsın :) 100~ tl Sennheiser cx300 den daha kaliteli.ayrıca kulaktan hiç düşmüyor.
önceki kulaklığımda olan genel bir sorundu bu.koşarken dahi düşmüyor :D

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Linki koymayı unutmuşum :ah

bu fiyata daha kalitelisini bulamazsın :) 100~ tl Sennheiser cx300 den daha kaliteli.ayrıca kulaktan hiç düşmüyor.
önceki kulaklığımda olan genel bir sorundu bu.koşarken dahi düşmüyor :D

Önerin için saol sende g s var yanlış bilmiyosam bu kulaklık tuşlu mu acaba

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bende Philips'in 3 tane kulaklıgı vardı 1i bozuldu gerçi. Bana göre gayet güzel yüksek ses ve kaliteli veriyor Philips'e göz atmanı tavsiye ederim.

Öneri için teşekkürler :good: baktım ada dişime değicek bi kulaklık bulamadım :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S

Creative EP630 var bende.yani mikrofonsuz ve tuşsuz olanı.

Birde Creative EP630i yani iPhone versiyonu var.Mikrofonlu ve tuşlu.ama her telefonda çalışmıyor.(bende çalıştı gerçi:D)

Kulaklık bass ağırlıklı berlirteyim.zaten Creative'in kalitesinden bahsetmeme gerek yok.adamlar bu işe yıllarını vermişler.

en düşük frekanstaki bass sesini bile rahatlıkla duyabilirsin.(6 hz-20.000 khz frekans oranı harika)sanki beynin sarsılıyormuş gibi hissettiriyor.hatta yüksek seste basslı bir şarkı açarsan dahi distortion yani bozulma yapmıyor ve kulaklığın o anda kulağında titrediğini hissedebilirsin ses o derece güçlü :D

ayrıca ses ayrıştırması harika.müziğin sözlerini dinlerken aynı anda arka plandaki bütün enstrümentalleri duyabilirsin :)

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Yorumları okudum bazıları tiz ve mid iyi ama bas vasatın üzeri diyor

PriZm

PriZm

Üye
Yorumları okudum bazıları tiz ve mid iyi ama bas vasatın üzeri diyor
alakası bile yok.kulaklık zaten bas ağırlıklı.tabi bu kullanılan cihaza göre de değişir.
yani bu kulaklık benim telefonda harika performans veriyor.ses kartınında epey faydası var tabi.adamın cihazında bass filtreleri iyi değilse tabi basslar kötü gelir.senin telefon Optimus Black değilmi?

tek sorunu çok çok yüzsek seste dinlerken tizlerde patlama olabiliyor.ama bu da çok önemli değil.ekolayzer dan 8k ve 16k değerlerini biraz düşürürsen bu sorun aşılıyor.

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Evet optimus black az önce arkadaşın ttec kulaklığıyla müzik dinledim bu kulaklıkta çok iyi hem kaliteli ses hemde bass çok iyi ama bas tiz mid birbirine karısıyor maalesef bide tuşlu tuşa basarak dinleyebiliyorum :ehe

Kurfali66

Üye
Kesinlikle 25-30 tl arası sennheiser mx 170 hatta şuanda kulağımda. Her türlü ses güncelleştirmesini yükledim telefona canavar gibi ne kadar iyi ses verirsen o kadar iyi ses çıkıyor.

• Beğen
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
MH650 modelide bak derim!!!
SONY ERICSSON tellerinin orjinal kulakligi...
bugune kadar kullandıgim en iyi kulaklik!!!
:oke:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle 25-30 tl arası sennheiser mx 170 hatta şuanda kulağımda. Her türlü ses güncelleştirmesini yükledim telefona canavar gibi ne kadar iyi ses verirsen o kadar iyi ses çıkıyor.

Kulak içi kulaklık istiyorum ben belirtmeyi unuttum:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kendim sennheiser cx200 kullanıyorum mütiş bişey

PriZm

PriZm

Üye
Cx200 100 tl civarı ama :D

Kardeş istersen forum dışında da araştır.ama tekrar diyorum o fiyata Creative Ep630 dan iyisini bulamazsın.

Zaten bu kulaklık dünyada en iyi F/P ürünlerinden biri.ilk 10 da :)

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Cx200 100 tl civarı ama :D

Kardeş istersen forum dışında da araştır.ama tekrar diyorum o fiyata Creative Ep630 dan iyisini bulamazsın.

Zaten bu kulaklık dünyada en iyi F/P ürünlerinden biri.ilk 10 da :)

sorma ya alırken baya bi düşündüm ellerim falan titredi verirken ama değidi 2 senedir kullanıyorum tık yok hağla ilk günki gibi canavar :D pişman olmadım

Kerim.

Kerim.

Üye
Ep630

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Pc de SoundBlaster X-Fi ses kartım Creative,A300 2+1'im Creative,Ep630 kulaklığım Creative

:ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt