Kulaklık Alıcam Öneri Lütfen (detaylar konuda)

Sponsorlu Bağlantılar

emoliii

emoliii

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Alıcam Öneri Lütfen (detaylar konuda)
Dediğim gibi kulaklık alıcam, dr dre beats Pro almayı düşünüyorum 300 liraya buldum orjinalliğinden emin değilim ama bi sorayım dedim. bu kulaklığı kullanım amacım şöyle:

- Müzik dinlemek (skrillex, David Guetta, çoğunlukla bass üzerine dj, elektro tarzı müzikler)
- iPhone ile dinleyeceğim ve sadece müzik için bu telefon yani hat yok pil sıkıntı değil telefon için
- kulaklık büyük kafa bantlı olursa iyi olur kulak içi sevmiyorum tercihim değil kulaklıta pil de hiç sıkıntı değil (olursa yani)
- fiyat aralığı 200-300 Tl sahibinden yada gittigidiyor tarzı s,telerden almayı düşünüyorum kredi kartı ile
- kulaklık kablosuz olmasın çünkü ses kalitesi azalıyo diye biliyorum
- kulaklığı dışarıda da kullanıcam bi sıkıntım yok o konuda da

Aslında Pro ya kafayı taktım ama forumlarda okuduğum kadarıyla hep tavsiye etmemişler o paraya değmez demişler o yüzden ekran kartından, psu ya, kasaya, anakart a kadar herşeyi almadan önce danışıp hep memnun kaldığım forumum MAXİCEP üyesi kardeşlerime bi sorayım dedim

Şimdiden Teşekkür Ederim.

blackcemre

Üye
Bende Senhiseir HD-407 kulaklık var sıfır gibi 85 tl

SilentOne

SilentOne

Üye
karsılamaz

emoliii

emoliii

Üye
    Konu Sahibi
benim aklımdaki kulaklık ve alacağım yer bu. Ne dersiniz buna?

yada çoook yüksek seslerde süper bas ses veren kulaklıklarda önerirseniz süper olur. 50 liraya eminönü'nden aldığım kulaklıklarda iyi ses veriyo ama çok hızlı kırılıyolar metal kasa değiller

Jackks

Jackks

Üye

Bu modeli denemiştim bassları gayet iyiydi zaten beatsi diğerlerinden ayıran en büyük özelliklerinden biri bu

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
bi kulaklığa bukadar para verilirmi kardeşim git 80-90a al valla paraya yazık sanki daha iyi ses alsan nolacak sonuçta ikiside aynı şarkıyı veriyor

Kerim.

Kerim.

Üye
300 vermek bi kulaklik icin mantiksiz bence.onun yerine creative ep630a bak istersen.hem 30-40lira olmasi lazimdi hem herkes cok memnun ondan

acuxx

acuxx

Üye
ben ıphone nin ses çıkışını beğenmiyorum EQ ayarıda yapılmıyor. bence beats alma çünkü ıphone a fazla. sen bi s545 al sonra kulaklık bakarsın. zaten s545 alınca 80-90 tl lik bi kulaklık alıcağına eminim

blackcemre

Üye
Dediğim gibi kulaklık alıcam, dr dre beats Pro almayı düşünüyorum 300 liraya buldum orjinalliğinden emin değilim ama bi sorayım dedim. bu kulaklığı kullanım amacım şöyle:

- Müzik dinlemek (skrillex, David Guetta, çoğunlukla bass üzerine dj, elektro tarzı müzikler)
- iPhone ile dinleyeceğim ve sadece müzik için bu telefon yani hat yok pil sıkıntı değil telefon için
- kulaklık büyük kafa bantlı olursa iyi olur kulak içi sevmiyorum tercihim değil kulaklıta pil de hiç sıkıntı değil (olursa yani)
- fiyat aralığı 200-300 Tl sahibinden yada gittigidiyor tarzı s,telerden almayı düşünüyorum kredi kartı ile
- kulaklık kablosuz olmasın çünkü ses kalitesi azalıyo diye biliyorum
- kulaklığı dışarıda da kullanıcam bi sıkıntım yok o konuda da

Aslında Pro ya kafayı taktım ama forumlarda okuduğum kadarıyla hep tavsiye etmemişler o paraya değmez demişler o yüzden ekran kartından, psu ya, kasaya, anakart a kadar herşeyi almadan önce danışıp hep memnun kaldığım forumum MAXİCEP üyesi kardeşlerime bi sorayım dedim

Şimdiden Teşekkür Ederim.

kardeş beklentilerini az fiyatla karşılamak istiyorsan ben satıyorum iphone için 85 tl Senhiseir HD407 kulaklık internetten de araştırabilirsin.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
bi kulaklığa bukadar para verilirmi kardeşim git 80-90a al valla paraya yazık sanki daha iyi ses alsan nolacak sonuçta ikiside aynı şarkıyı veriyor

Çok haklısınız. Aynı şarkıyı dinliyorsun, ne gerek var ki? Amcam hediye verdi, hala öylesine duruyor.

emoliii

emoliii

Üye
    Konu Sahibi
Çok haklısınız. Aynı şarkıyı dinliyorsun, ne gerek var ki? Amcam hediye verdi, hala öylesine duruyor.

ya kardeşim bu bi zevk meselesi ben müziği dinlemem yaşarım, ne kadar yüksek ses ve bass bar ise benim için o kadar zevkli. zevk için almam yeter para önemli değil benim için.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
ya kardeşim bu bi zevk meselesi ben müziği dinlemem yaşarım, ne kadar yüksek ses ve bass bar ise benim için o kadar zevkli. zevk için almam yeter para önemli değil benim için.

Hayır ben sadece kendi fikrimi söylüyorum, insanlar ve zevkler farklıdır, konuşmamda sizi kıran bir şey varsa pm atın düzenliyim.

emoliii

emoliii

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ben sadece kendi fikrimi söylüyorum, insanlar ve zevkler farklıdır, konuşmamda sizi kıran bir şey varsa pm atın düzenliyim.

Hayır rica ederim kırılacak birşey yok da yani uğruna para harcadığım 2-3 şeyden biri ve en önemlisi müzik bence değer. sırf müzik için iPhone aldım birde kulaklık ile kombin edersem ne mutlu bana :D

Joker.

Joker.

Üye
iTunes aracılığı ile müzik mi indiriyorsunuz (satın alarak) müzik kalitesinde orijinallikte önemli çünkü

badmus

badmus

Üye
Urbanears Plattan'a bak kardeşim :oke:

emoliii

emoliii

Üye
    Konu Sahibi
iTunes aracılığı ile müzik mi indiriyorsunuz (satın alarak) müzik kalitesinde orijinallikte önemli çünkü
hayır pc den mp3 olarak atıyorum :( satın alırsam 600-900 müzik O_O

Joker.

Joker.

Üye
hayır pc den mp3 olarak atıyorum :( satın alırsam 600-900 müzik O_O

Kaliteli müzik indir kardeş o zaman fark belli oluyor araştır bir az direk orijinal müzik paylaşımı yapan sitelerde var (çok nadir ) örneğin ben rast geldim bi ara bendeki şarkının (basit bi siteden indirmiştim) aynısını ordan yükledim ve gerçekten fark var ses kalitesi hissediliyor ;)

Üst Alt