kredi kartsız laptop satışı yapan bildiğiniz yerler varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

futbol123

futbol123

Üye
kredi kartsız laptop satışı yapan bildiğiniz yerler varmı ?
arkadaşlar laptop alıcam ama bizim peder kredi kartımda para yok diyor.İyi bende senetle satış yapan yerden alırız dedim araştırdım biraz evkur confident var ve fiyatlar oldukça kazık 1.000tl lik laptop 1.900tl istanbulda varmı bildiğiniz yerler senetle satış yapan?

futbol123

futbol123

Üye
orayada baktım tam kazık bir yer

disquel

Üye
hızlı al var :)

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "

0live456

Üye
Bosch var.Hem telefon hem laptop aldım aylık gecikmelerde sıkıntı yapmıyorlar sağolsunlar :)

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
Bosch var.Hem telefon hem laptop aldım aylık gecikmelerde sıkıntı yapmıyorlar sağolsunlar :)
öneriler için teşekkür ederim arçelik buldum grundig laptop satıyor senetle Allahın izniyle yarın gidicem sipariş vericem 3 gün içinde gelir özellikleri i5 2410m gt540m 500gb harddisk 4gb ram 150tl 10 ay :) inşallah alırım

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
ekran kartsız laptop.. diye okudum

0live456

Üye
Bana da grundig marka laptop hediye geldi yine arçelikten almışlar senet usulü zaten çok az var böyle senetle veren.

futbol123

futbol123

Üye
grundig'e boşyere para verme çok pahalı satıyolar.
p.tesi sipariş ettim beko bayisinden 7aylık senetle taksit yaptırdık 1.600tl ye geldi özellikleri yüksek laptobun bu cumaya kadar gelir inşallah mecbur aldım. fiyat normal evkur gibi kazık değil :kotu: evkurdan alsaydım bu özellikteki laptobun fiyatı 2.300tl di dell marka.Arçelik bayisi senetle satış vermedi ama tam karşısındaki bekoya gittim senetle verdiler sağolsunlar heyecanla bekliyorum laptobumu inşallah daha erken gelir yarın yada pşembe ye

p.tesi sipariş ettim beko bayisinden 7aylık senetle taksit yaptırdık 1.600tl ye geldi özellikleri yüksek laptobun bu cumaya kadar gelir inşallah mecbur aldım. fiyat normal evkur gibi kazık değil :kotu: evkurdan alsaydım bu özellikteki laptobun fiyatı 2.300tl di dell marka.Arçelik bayisi senetle satış vermedi ama tam karşısındaki bekoya gittim senetle verdiler sağolsunlar heyecanla bekliyorum laptobumu inşallah daha erken gelir yarın yada pşembe ye
şimdiden hayırlı olsun o zaman.

Üst Alt