Kredi Kartınıza Virüs Bulaşmasın - AMAN DİKKAT!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Microsoft Security Essentials kullanın hem ücretsiz, hem orjinal, hem daha güçlü hemde sürekli güncelleme alan bir virüs yazılımı...
Ortada dolaşan korsan virüs yazılımlarına itibar etmeyin ve antivirüs programını mutlaka satın alıp orjinal kullanın yada orjinal ücretsiz programları kullanın...
Kredi kartı güvenliğine gelecek olursak artık internetten alışveriş ve ödemeler daha güvenli...
Firmalar ve bankaların bu konuda çok daha iyi güvenliği olduğu gibi sizde ayrıca güvenliğinizi alabilirsiniz...

Öncelikle her bilgisayarda kredi kartınızı kullanmayın.
Kredi kartını kullandığınız bilgisayarın iyi ve orjinal antivirüs programı olması gerekli buna dikkat edin...
Son olarak online şifrenizi uzun tutun ve 3 ayda 1 kez değiştirin...

non style

non style

Üye
Evet bu çok önemli bir konu..
Benim gibi 15.000 ekstre ile karşılaşmamak için çok sıkı önlemler alın..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
non_style arkadaşımızın yazdıklarına bakılırsa onunda kartına virüs bulaşmış. Siz siz olun böyle hatalara düşmeyin. 15 bin TL ödeyebilir misiniz 1 ay içinde?

İncİnat

İncİnat

Üye
pek inandırıcı gelmedi. Karta virüs bulaşması? Kartı bilgisayara mı takıyorsun mübarek. Yeni kart gelince sorun düzeldi diyor bir de. Peh. Diğer ay aynı darkorbit alışverişine banka nasıl izin verdi? Bu da var olayın içinde. Ve şu virüs olayının üzerinde gereğinden fazla durulmuş. Bana daha çok avira antivirüs reklamı gibi geldi.

böyle dalga geçenler yok mu nasıl sinirleniyorum...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Darkobit'mi darkorbit'mi ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilmem aklımda öyle kalmış :ehe İkiside farklı şeyler mı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Darkorbit oyun darkobiti bilmiyorum :D Büyük ihtimal virüstür. İstersen o oyun portalının adminleriyle iletişime geç. Türklerde var Almanlarda.. Yardımcı olabilirim ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Boşver ya :D Ben o oyunu oynamıyom ki :D Amcamın bilgisayarında oğulları bağımlısı :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:D :D :d: Hayır yani böyle bi şey olduğu için şikayette bulunup dava bile açabilirsin :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
He doğru ama davalarla uğraşmak istemiyoruz :D

Mert045

Mert045

Üye
Kart sifrenizi ve numaranızı girerken mutlaka SANAL KLAVYE kullanın.

mstf_l

mstf_l

Üye
evet sanal klavye büyük ölçüde faydalı bir yöntem

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir ayrıntı daha: Bilgisayarınızda siz farkında olmadan biri 'keylogger' benzeri bir program kurmuş olabilir. Keylogger, bilgisayarda, klavyede ve farede bastığınız tüm tuşları kaydeder. Dolayısıyla kredi kart numaralarınızıda kaydeder. Daha sonra başınıza bela olabilir.

Tavsiyelere uyun, arkadaşların dediği gibi 'sanal klavye'yi kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt