Aktifbank ile Kredi Notu Düşüklere 30.000 TL Onaylı Kredi

Sponsorlu Bağlantılar

Misafir - 61239

    Konu Sahibi
Aktifbank ile Kredi Notu Düşüklere 30.000 TL Onaylı Kredi
Aktif Bank, gelir belgesiz ve kredi notu düşüklere 30.000 TL' ye kadar onaylı ve anında hesaba geçen kredi fırsatı sunmakta.

Ekonomik daralmaların baş gösterdiği, parasal sıkıntıların başladığı şu dönemlerde ister istemez herkes bir yandan ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor ve etmek zorunda. Son zamanlarda ülkemizdeki döviz dalgalanmaları, siyasal hareketlilik ve ekonomik verilerdeki gerilemeler hem piyasada hem kişisel olarak nakit sıkıntısına neden oluyor. İşte bu durumda, şüphesiz ki devam eden ihtiyaçları karşılamak için bankaların nakit kredi ve bireysel ihtiyaç kredileri en başta çalınacak kapılardan biri oluyor. Bu yazımızda sizlere Aktifbank' ın her gelir tipi ve kredi puanına uygun Aktifbank İhtiyaç Kredisi ürünlerinden bahsedeceğiz.

Aktifbank
Türkiye' nin en büyük yatırım bankası olan Aktif Bank Çalık Grubuna aittir ve Türkiye genelinde 10 şubesi ile yatırım bankacılığı ve özel bankacılık alanında 2008 yılından by yana hizmet veriyor. Hizmetlerinin yanında kurumsal anlamda Passolig, N-Kolay Cüzdan Banka Kartı ve N Kolay Ankara Kart gibi özel ödeme sistemleriyle faaliyetlerine devam ediyor. Ayrıca P.T.T ile işbirliği ile PTT Kredileri sunmakta. Yani nakit ihtiyacında çalınacak güvenilir bankalardan biri olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz.

Aktifbank ile Kredi Notunu Dert Etmeyin
Aktifbank' ın avantajlarından en önemlisi, düşük kredi notunu dert etmemesi. İhtiyaç Kredilerinde Sloganı da zaten bu yönde. N Kolay Kredi ürünü ile, şubeye gitmeden kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Evrak almak gerekirse sizin ayağınıza kadar gelerek başvurunuzu alıyorlar ve kredi onaylandığında para anında hesaba geçiyor.

Aktifbank İnternetten Anında N Kolay Kredi
adresine girerek, kısa formu doldurarak evrakları anında yüklüyorsunuz ve 30.000 TL' ye kadar krediniz hızlıca onaylanıyor. Aktifbank Nkolay kredi ile şubeye gidip sıra beklemek ve sayfalarca imza atmak yok. Başvuruyu internetten yapıyorsunuz ve onaylanıp hemen hesabınıza geçiyor.

Aktifbank Kredileri, en az 3 Ay ve en fazla 60 Ay (5 yıl) vadelerde oluyor ve yazıyı yazdığımız sıralar kredi faiz oranları %2.79 civarında seyrediyor. Kredilerde kredi tahsis ücreti adı altında yasal bir %0.5 (Binde 5) oranında masraf ile sigorta prim ücreti alınıyor. (Sigorta primi kişinin yaşı ve kredi miktarına göre değişmekte) Maksimum kullanılabilecek kredi miktarı 30.000 TL olarak belirlenmiştir.

Bir yıla ait faiz oranı 33.48%, Maksimum Yıllık Faiz Oranı 49.9356% olarak belirlenmiştir.

Aktifbank Onaylı Krediyi Nasıl Çekersiniz?

Kredi başvurusuna istinaden onaylandıktan sonra hesabınıza geçen nakit krediyi, aktifbank internet şubesini kullanarak direkt olarak başka hesaplara yada yatırmak istediğiniz yerlere gönderebilir, Türkiye genelindeki tüm PTT' lerden ücretsiz çekebilirsiniz veya talenizi üzerine ücretsiz gönderilecek N Kolay Banka Kartı ile istediğiniz ATM den gidip çekebilirsiniz.

Aktif Bank Krediyi Nasıl Ödersiniz?

Aktifbank krediyi kullandıktan sonra tarafınıza mail ile kredi ödeme planı iletilir. Kredi ödeme planına göre belirtilen vade tarihlerinde ve miktardaki ödemeleri tüm PTT şubelerinden ve PTTmatiklerden, internet şubesinden, Aktifbank Şubelerinden, Akbank ve Vakıfbank ATM lerinden, IBAN numaranıza diğer bankalardan para transfer ederek ve N Kolay Banka kartını diğer banka ATM lere giriş yapıp para yatırarak hesabından ödeyebilirsiniz.

Aktifbank N Kolay Kredi Örnek Ödeme Planı
Diyelim ki, 30.000 TL Krediyi 60 Ay vade ile kullanmak istiyorsunuz. Bu durumda aylık faiz oranınız %2.79 olacak ve 150 TL kredi tahsis ücreti ile aylık Taksit Tutarınız 1.166.06 TL olacaktır.



Diyelim ki, 10.000 TL ihtiyacınız var ve 36 Ay yani 3 yılda geri ödemek istiyorsunuz. Bu durumda, aylık kredi faiz oranı %2.79 olacak ve 50 TL kredi tahsis ücreti ile kullandığınız kredide aylık taksit miktarınız 482,13 TL olacaktır. Bu kredinin Efektif yıllık faiz oranı %49.0614 olarak hesaplanmaktadır.

Aktifbank ile Kredi Notu Düşüklere 30.000 TL Onaylı Kredi
 


orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
hiç mantıklı gelmedi ama neyse. kullanacaklara hayırlı olsun.
 


Üst Alt