Türktelekom selfy card kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Türktelekom selfy card kampanyası
Selfy’lilerin artık kendine ait bir alışveriş kartı var! Selfy’liler bu kart ile istediği kadar bakiye yüklüyor, istediği yerde gönlünce harcıyor!
Üstelik kartı aktive eden Selfy’liler haftalık 5GB internet kazanıyor. Sana en yakın D&R mağazalarından Selfycard’ı almalısın. Sahip olduğun kartın bilgilerini Selfy mobil uygulamasında “Kart Ekle” alanına girmelisin.
Kartı ekledikten sonra haftalık 5 GB otomatik yüklenecektir
Peki bu selfy kart nedir
Selfy’lilere özel ön ödemeli bir karttır. Yüklediğin bakiye kadar harcama yapabilirsin. Kredi kartı / Banka kartı'nın geçtiği her yerde güvenle işlem yapabilirsin.kart fiyatı 9.90 krs kartı alabilmek için 12 yaşında olmanız gerekmektedir
Selfycard’ıma nereden para yükleyebilirim?
Selfycard‘ ına Migros, Pratik işlem noktaları, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’dan, Migros, PTTMatik’ler, Nkolay ve Pratik İşlem noktaları, Şok Market’lerden bakiye yükleme yapabilirsin.
Selfycard’a ilk seferde kaç para yüklenebilir?
Selfycard’a ilk yüklemede 750 TL'ye kadar para yükleme yapılabilir. İlk yüklemeden sonraki yüklemeler için kartın Selfy uygulamasından kişiselleştirilmesi / hesaba eklenmesi gerekmektedir. Kişiselleştirilmeyen / hesaba eklenmeyen kartlara 2. Kez yükleme yapılamaz.
Selfycard harcama limiti nedir?
Hesaba eklenmiş kartların 1 ay için toplam harcama limiti 750 TL'dir. Her ayın 1'inde bu limit tekrar 750TL olur.
Aylık 2 TL ücret kesilmektedir eğer kartınızda bakiye yoksa ücret kesilmemektedir kısaca kullandığınız sürece aylık 2 TL alınacaktır
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş ve Buğra


Üst Alt